#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑ : ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !!! [ video ]


Η υποτιθέμενη επίθεση με χημικά εναντίον των Σύρων ανταρτών στην Ντούμα "σκηνοθετήθηκε" από τα Λευκά Κράνη, την οργάνωση των εθελοντών διασωστών που δρα στις ανταρτοκρατούμενες περιοχές της Συρίας, υποστηρίζουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Τα Λευκά Κράνη ήταν η πρώτη οργάνωση που κατήγγειλε την επίθεση αυτή.

 
"Δρώντας αποκλειστικά στους κόλπους των τρομοκρατών, τα Λευκά Κράνη για άλλη μία φορά σκηνοθέτησαν για τις κάμερες μια χημική επίθεση εναντίον πολιτών στην πόλη Ντούμα", είπε ο στρατηγός Βίκτορ Ποζνίχιρ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
 

Σύμφωνα με το ρωσικό γενικό επιτελείο, από τις αναλύσεις που έγιναν στα δείγματα που ελήφθησαν από την τοποθεσία όπου φέρεται να έγινε η επίθεση (χώμα και θραύσματα) δεν εντοπίστηκαν ίχνη τοξικών ουσιών.
 

Η Μόσχα κατήγγειλε επίσης ως "ανεύθυνη" την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που ανέφερε ότι περίπου 500 άτομα εκτέθηκαν σε χημικά όπλα στην Ντούμα. Ανέφερε ότι η Ερυθρά Ημισέληνος και η τοπική αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Εθνών δεν γνωρίζουν τίποτα περί 500 ανθρώπων που να ασθένησαν λόγω της έκθεσής τους σε χημικές ουσίες. "Κανείς τους δεν επιβεβαίωσε αυτά που είχε ο αξιωματούχος του Π.Ο.Υ.", πρόσθεσε ο Ποζνίχιρ.


Ο εκπρόσωπος του γενικού επιτελείου σημείωσε ότι η Ρωσία προσκάλεσε αξιωματούχους του ΠΟΥ να επισκεφθούν την Ανατολική Γούτα και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστούν κάτω από ασφαλείς συνθήκες.

Βλαντιμίρ Τσιζόφ: Προβοκάτσια η «λεγόμενη» επίθεση με χημικά στην Ντούμα 
 Ο κόσμος όλος, ίσως εκτός από τη Ρωσία, είναι συγκλονισμένος από τις εικόνες που έρχονται από τη Ντούμα της Συρίας και την επίθεση με χημικά που έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών ανθρώπων. Ποια είναι η άποψη σας-και της ρωσικής πλευράς- σχετικά με αυτά τα βίντεο.
Βλαντιμίρ Τσιζόφ: Μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ: Επιτρέψτε μου να σας διορθώσω, η Ρωσία είναι επίσης συγκλονισμένη - από μια ακόμη προβοκάτσια με την λεγόμενη επίθεση με χημικά στην Douma, της ανατολικής Γούτα, κοντά στη Δαμασκό. Ρώσοι ειδικοί επισκέφτηκαν την περιοχή, περπάτησαν στους δρόμους, μπήκαν στα σπίτια, μίλησαν με γιατρούς και επισκέφτηκαν το μοναδικό νοσοκομείο που λειτουργεί εκεί.
Πήγαν στο υπόγειο, όπου σύμφωνα με όσα λέγονταν υπήρχαν βουνά από πτώμαται. Δεν υπήρχε ούτε ένα πτώμα ούτε καν ένας άνθρωπός για νοσηλεία.Euronews: Αλλά τους είδαμε στις εικόνες!Βλαντιμίρ Τσιζόφ: Μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ: Δεν υπήρξε επίθεση με χημικά στη Ντούμα, καθαρά και ξάστερα.Euronews: Και τι είδαμε;


Βλαντιμίρ Τσιζόφ: Μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ: Είδαμε μια ακόμη σκηνοθετημένη σκηνή. Υπάρχει προσωπικό, ειδικά εκπαιδευμένο - και μπορείτε να μαντέψετε από ποιον - ανάμεσα στα λεγόμενα Λευκά Κράνη που είχαν ήδη πιαστεί στην πράξη με σκηνοθετημένα βίντεο.Euronews: Παρόλα αυτά, κατευθυνόμαστε προς ισχυρά πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον συριακών στόχων σε απάντηση για τις ακρότητες...Βλαντιμίρ Τσιζόφ: Μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ:Απάντηση σε κάτι που δεν συνέβη!

Εuronews: Η Ρωσία προετοιμάζεται για μια τέτοια πιθανότητα που μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς η θανάτους Ρώσων;Βλαντιμίρ Τσιζόφ: Μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην ΕΕ: Η Ρωσία προειδοποίησε τους εκπροσώπους των Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο δημοσίως, όσο και σε κατ ιδίαν επαφές, για τις σοβαρές συνέπειες που θα μπορούσαν να προκύψουν σε περίπτωση που θα γίνουν επιθέσεις οι οποίες με πρόθεση ή όχι θα έβλαπταν Ρώσους πολίτες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ - Εuronews

https://patrinaki.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου