#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Η προπαγάνδα των δουλικών της CIA


Γράφει ο mitsos175.
Επειδή έχω σκοπό να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου, όσον αφορά τα φασιστοειδή φερέφωνα της CIA, τα λαγουδάκια των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών, παρακαλώ, όπως απομακρυνθούν οι ανήλικοι και όσοι τυχόν είναι λάτρεις της λογοκρισίας. Ευχαριστώ.

Εθνικιστικά παλιοτόμαρα, πολεμοκάπηλα καθίκια του κερατά, ακροδεξιά σκουλήκια, να βάλετε τα πυρηνικά βαθιά μέσα στον πρωκτό σας.
Διάβασα σε πάνω από ένα μιλιταριστικά σάιτ, ότι δήθεν οι Αμερικάνοι θα πάρουν τις 60 πυρηνικές βόμβες από την Τουρκία (συνολικής ισχύος 21 Εκατομμυρίων τόνων ΤΝΤ) και θα τις πάνε στη Λάρισα ή την Ανδραβίδα.
“Είναι μια από τις πολλές τρολλίες που καθημερινά γράφονται από φαντασιόπληκτους”, θα πείτε.


Θα συμφωνούσα, αν δεν έβλεπα κάποια πράγματα. Ξεκαθαρίζω πως δεν θα φύγουν τα πυρηνικά από το Ιντζιρλίκ, αφού η Τουρκία ελέγχεται πλήρως από τις ΗΠΑ.
Τα λόγια του Σουλτάνου είναι “τζάμπα” για εσωτερική και μόνο κατανάλωση, όπως ήταν οι μεγαλοστομίες κάποιων παλιών Ελλήνων ηγετών, πως τάχα θα έφευγαν οι βάσεις του θανάτου (αλλά σε επτά χρόνια). Καταλάβατε λοιπόν όλοι τι τρέχει με τη δήθεν “κόντρα” των γειτόνων με τα αφεντικά τους. Οι πράξεις μετράνε κι όσο οι Τούρκοι είναι στο ΝΑΤΟ ό,τι άλλο λέγεται από αυτούς κατά των Αμερικάνων είναι απλά μπούρδες.

Όμως το ΝΑΤΟ έχει έναν κύριο εχθρό: Τη Ρωσία. Θα είχε επιτεθεί προ πολλού, αν η Ρώσοι δεν είχαν κληρονομήσει αρκετές χιλιάδες πυρηνικά από την ΕΣΣΔ. Τόσα που φτάνουν και περισσεύουν να εξαερώσουν το ΝΑΤΟ. Μάλιστα οι βλαμμένοι, που θα δεχτούν να αποθηκεύσουν πυρηνικά όπλα, βόμβες ή πυραύλους, στις χώρες τους, θα γίνουν Νο1 στόχος για τους Ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους.
Αν πχ η μικρή Ελλάδα φάει δυο πυρηνικές κεφαλές “στο κεφάλι”, θα δούμε πως το τραγούδι “η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” είναι υπερβολές. Όχι εμείς, οι άλλοι όσοι από αυτούς επιζήσουν, που δεν θα είναι πολλοί. Ακόμα και μια κεφαλή φτάνει και περισσεύει να καταστρέψει ένα μεγάλο τμήμα της χώρας μας, να σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες αμέσως και πολλά εκατομμύρια Ελλήνων με φρικτό τρόπο.

Αν οι ΗΠΑ έχουν σκοπό να πιέσουν περισσότερο τη Ρωσία -και όλα αυτό δείχνουν δυστυχώς- θα μεταφέρουν περισσότερα πυρηνικά όπλα κοντά της. Άρα οι ηλίθιοι αυτοί, που γράφουν για τα πυρηνικά της Τουρκίας, ρίχνουν παραγάδι για να μετρήσουν αντιδράσεις.
Τι θα κάνουμε αν φέρουν πυρηνικά; Θα τους τα βάλουμε στο κώλο! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιδράσουμε και μάλιστα δραστικά κι άμεσα. Πανηγυρίζουν μάλιστα κάποια από τα ακροδεξιά ζωντόβολα, γιατί τάχα θα “αναβαθμιστούμε”!!!
Ασφαλώς πανύβλακες, θα γίνουμε πρώτης τάξεως στόχος! Αναρωτιέμαι, αν τα δουλικά της CIA τα γράφουν αυτά από την Ελλάδα ή από το εξωτερικό, δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκες, που να θέλουν κοντά τους τέτοια επικίνδυνα όπλα μαζικής καταστροφής!
Πιο πιθανό να τους τα δίνουν οι Αμερικάνοι κι αυτοί να τα μεταφράζουν.

Τα πράγματα είναι σκούρα για την Παγκόσμια Ειρήνη. Σήμερα ΕΕ (το άλλο πρόσωπο του ΝΑΤΟ δηλαδή) θέλει νέες κυρώσεις προς τη Ρωσία. Γι αυτό βρήκαν αφορμή να πουν για τον διπλό πράκτορα, που οι ίδιοι οι Βρετανοί ξαπόστειλαν, αφού βαρέθηκαν να τον ταΐζουν.
Χρειάζεται επειγόντως να βγούμε από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου