#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

ΗΠΑ: Ρατσισμός και στρατηγική του χάους


Γιώργος X. Παπασωτηρίου 
 Ο ρατσισμός είναι εγγεγραμμένος στη θεσμισμένη συμβολική τάξη των ΗΠΑ. Κι αυτό γιατί η κουλτούρα του προτεσταντικού πουριτανισμού εξακολουθεί να εξισώνει τους αφροαμερικανούς με το έγκλημα αλλά και τη «φτώχεια» με την «αμαρτία»! Σύμφωνα με την ερμηνεία της Βίβλου –αυτή που αναλύουν στα σεμινάρια του Λευκού Οίκου- οι φτωχοί είναι καταδικασμένοι από το... Θεό να παραμείνουν φτωχοί γιατί δεν αντέχουν τους πειρασμούς του πλούτου! Συνεπώς, όχι μόνο οι αφροαμερικανοί αλλά συνολικά οι φτωχοί είναι καταδικασμένοι να κινούνται στο χώρο της «αμαρτίας» και του εγκλήματος. Η κόλαση είναι εδώ και κατοικείται από τους κάθε φορά νέους φτωχούς μετανάστες, καθώς η εγκληματικότητα δεν είναι παρά ένας αναγκαστικός ενδιάμεσος σταθμός, τον οποίο χρησιμοποιούν οι μετανάστες στο δρόμο τους προς την κοινωνική ενσωμάτωση.

Όταν η γενοκτονία της λιτότητας που επιβάλει το €υρω εμφανίζεται ως …φυσικό φαινόμενο υπογεννητικότητας


Σχόλιο: Διαβάστε τα δεδομένα της μελέτης και την κατάληξη της με μία πρόταση που πηγάζει από τις αναλύσεις των …σοφών εγκεφάλων της eurostat που προτείνει ως μόνη λύση - ελπίδα για την ευρωπαϊκή πληθυσμιακή σταθερότητα την προσφορά των μεταναστών εκτός Ευρώπης όπου συνήθως… γεννούν περισσότερο. Στο να αποκτήσουν για παράδειγμα εργασία και εισόδημα τα εκατομμύρια των ανέργων και ειδικά των νέων που δεν μπορούν καν να φύγουν από το πατρικό τους δεν υπάρχει σαν πολιτική επιλογή, ειδικά όταν αυτό βλάπτει τα συμφέροντα του τραπεζικού ευρωκαρτελ και της υπερεθνικής ολιγαρχίας που εξυπηρετούν τα λόμπι του ευρωπαϊσμού. Κατά τα άλλα μένουμε ευρώπη γιατί αλλιώς θα καταστραφούμε...


Γερνάει και συρρικνώνεται η Ελλάδα: Τι δείχνει μελέτη-σοκ
ΣΤΑ 8,9 ΕΚΑΤ. Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΩΣ ΤΟ 2050

14 Αυγούστου 2015, 222 Βουλευτές ψήφισαν το 3ο "αριστερό" Μνημόνιο

 Πέρασαν δύο χρόνια. Η ημέρα που έφερε την οριστική ανατροπή των ελπίδων του Ελληνικού λαού. 222 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι υπερψήφισαν και νομιμοποίησαν όλα τα μνημόνια.

Τα γεγονότα εκείνης της νύχτας, όπως τα κατέγραψε η Καθημερινή - που τώρα ξεχνάει τους συνενόχους -.
kathimerini.gr 14-8-2015

"Η κυβέ
ρνηση των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ  έπεσε κάτω από το πολιτικό όριο των 120 βουλευτών,  που η ίδια είχε θέσει ως όριο επιβίωσής της,  μετά την ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο  κατά την οποία κατέγραψε 47 απώλειες.

Ο πόλεμος των πολεμικών βιομηχανιών έχει φουντώσει για τα καλά


Στην ανακοίνωση μας με τίτλο "Σκυλοκαβγάς ανάμεσα στις πολεμικές βιομηχανίες που θέλουν όμως τους φοιτητές σκλάβους τους!" τονίζαμε τη διάσταση που έχει λάβει η διαμάχη ανάμεσα σε πολεμικές βιομηχανίες και εμπόρους όπλων για τη διεκδίκηση των συμβολαίων που αφορούν τα εξοπλιστικά προγράμματα του ελληνικού στρατού, αλλά και την συμφωνία όλων στην πρόσδεση των πανεπιστημίων με τον στρατό και την πολεμική βιομηχανία (κρατική και ιδιωτική):
Καλούμε τους φοιτητές να Πετάξουν τον Στρατό-τις Πολεμικές Βιομηχανίες και τον Πόλεμο ΕΞΩ από τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

ΑΠΕΡΓΙΑ: Παραμένει ακόμη αποτελεσματική;

Στις 17 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια απεργία με ισχνή συμμετοχή και παρουσία στις κινητοποιήσεις, δεδομένου ότι την ίδια ώρα στο κοινοβούλιο ψηφιζόταν ακόμη ένα «μνημόνιο», στο οποίο περιλαμβάνεται μια σειρά μέτρων που σπρώχνουν ακόμη περισσότερους ανθρώπους στα όρια της φτώχειας και εξαθλίωσης, εντείνοντας τις συνθήκες απόγνωσης για μεγάλα κομμάτια πληθυσμού.
Και όμως, παρ’ ότι οι συνθήκες και φαίνονται και είναι τραγικές για πάρα πολλούς ανθρώπους, μια νηνεμία απλώνεται στον ελλαδικό ουρανό. Ασφαλώς και πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα είναι εσαεί σταθερή, αλλά θα μεταβληθεί σε καταιγίδα, που πιστεύουμε να είναι προς την απελευθερωτική προοπτική. Διότι καταστάσεις νηνεμίας και καταιγίδας πάντα υπήρχαν στο κοινωνικό γίγνεσθαι, όμως η απελευθερωτική προοπτική είναι το ζητούμενο και όχι μια εξεγερτική/επαναστατική μεταβολή της εξουσιαστικής διαχείρισης. Σημασία δεν έχει η αλλαγή σκυτάλης, αλλά η κατάργηση αυτής.

"Μαχαιροβγάλτες όλων των χωρών Ενωθείτε". Η ναζιστική συμμορία στηρίζει τους Αμερικάνους δολοφόνους ομοϊδεάτες τηςΌταν ακόμα δεν έχουν κρυώσει τα σώματα των τριών ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους από τη «φυλετική μισαλλοδοξία και το μίσος», -σύμφωνα με τον Αμερικάνο υπουργό Δικαιοσύνης- των ρατσιστικών ναζιστικών καθαρμάτων στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, οι ντόπιοι οπαδοί του Χίτλερ δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τα «κατορθώματα» των ομοϊδεατών τους. 

Προφανώς δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από την εγκληματική ναζιστική συμμορία.