#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Η Αλήθεια εκτελείται τελευταία

του Γιάννη Λαζάρου
Αν οι εγγράμματοι διορισμένοι ταγοί  της αποκαλούμενης ακόμη Ελλάδας έριχναν μια ματιά στο Βικιλεξικό, θα είχαμε αποφύγει πολλά, οι λίγοι. Για παράδειγμα αν ο κύριος Πάκιας έριχνε μια ματιά θα διαπίστωνε πως: Το πρόσχημα, χρησιμοποιείται ως δικαιολογία ή πρόφαση αντί του πραγματικού λόγου ή σκοπού.
Απλά πράγματα που ακόμη και ένας αναλφάβητος καταλαβαίνει γιατί του τα δίδαξε η ζωή. Όμως στην προκειμένη περίπτωση έχουμε «εγγράμματους» που και το Βικιλεξικό να χρησιμοποιήσουν πάλι δεν θα καταλάβουν τίποτε, διότι η λειτουργία του εγκεφάλου τους είναι προγραμματισμένη από έμβρυα να προσκυνάνε και να εξυπηρετούν αφεντάδες. Πώς να μείνει χώρος  στον ήδη τσιπαρισμένο εγκέφαλο για άλλες σκέψεις;

Αμερικανοί φασίστες-Πολιτοφυλακές Σκοτώνουν-Στην Ελλάδα Ασκούνται με τον Στρατό και Τρομοκρατούν!

[Ναζιστική επίδειξη αφήνει πίσω της νεκρούς http://diktiospartakos.blogspot.gr] 
 
Σοκαρισμένοι παρακολουθούμε όλοι τη δολοφονική δράση των φασιστών και των Πολιτοφυλακών τους στις ΗΠΑ.
ΜΕ την πλήρη κάλυψη του προέδρου Τραμπ.
Τι γίνεται όμως στην χώρα μας, με πρωταγωνιστή τον αρχηγό των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένο (φίλο των Αμερικανών και οπαδό του Τραμπ);
Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενσωματώνει τους φασίστες μιλιταριστές στις Ένοπλες Δυνάμεις και διεξάγει συστηματικά ασκήσεις τους εναντίον των "ασύμμετρων απειλών", όπως περιγράφουν άλλωστε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής του ελληνικού στρατού και του ΝΑΤΟ.Έχοντας τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων να εντάσσονται σε Τάγμα Εθνοφυλακής και να διεξάγουν την Άσκηση "ΤΑΜΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ" με στόχο την τρομοκράτηση και την αντιμετώπιση της μειονότητας στη Θράκη ως εσωτερικό εχθρό!
Να θυμίσουμε όμως τα εξής:
 

Έτσι τελείωσε το αμερικάνικο όνειρο...

...της "αραβικής άνοιξης made in USA", του σκοταδιστικού χειμώνα των ιμπεριαλιστών!
 
sibilla-gr

Οι 7 μεγαλύτερες μούφες που πίστεψαν στη Δύση για τον ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο Κιμ το χει ήδη πατήσει
Πριν από λίγες μέρες οι Αρχές της Νοτίου Κορέας επιβεβαίωσαν την φήμη που κυκλοφορούσε από χτες, ότι δηλαδή ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τους υπουργούς Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξής της Βορείου Κορέας.
Φυσικά δεν παραβλέπουμε ότι ο γλυκός ευτραφής Κιμ είναι ένας στυγνός δικτάτορας που κληρονόμησε την χώρα από τον μπαμπά του, αλλά η εικόνα του παρανοϊκού villain βγαλμένου από comic που προωθούν τα παγκόσμια Media δεν είναι ακριβώς όσο τραβηγμένη όσο πιστεύεται. Εδώ και χρόνια αναπαράγονται ακραίες φημολογίες για το ποιο πρωτότυπο τρόπο σκαρφίστηκε πάλι ο ΚΕΡΑΤΑΣ ο Κιμ για να βασανίσει και να σκοτώσει τους αντιπάλους του, πολλές εκ των οποίων έχουν αποδειχτεί τρελές μούφες.