#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ανίερος Πόλεμος

Γράφει ο mitsos175.
Ολοφάνερα βαδίζουμε προς ένα μεγάλο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». Στην Υεμένη χολέρα, πείνα και πόλεμος ξεκληρίζουν τους ανθρώπους. Στη Συρία οι μάχες μαίνονται κι αν και ο Συριακός Στρατός έχει επιτυχίες παντού, οι Τούρκοι αποπειρώνται για άλλη μια φορά να καταλάβουν Κουρδικά εδάφη. Οι συνεχόμενες αποτυχίες τους δεν πτοούν τους Τούρκους στρατηγούς, καθώς ο «Σουλτάνος» έχει πια τον πλήρη έλεγχο της χώρας.

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι ο πόλεμος είναι πιθανό να επεκταθεί με απρόβλεπτες και τραγικές συνέπειες. Στα σύνορα της Ιορδανίας με τη Συρία όπως και στα Σύνορα Τουρκίας Συρίας συγκεντρώνονται μεγάλες δυνάμεις. Ειδικά στην Ιορδανία drone ανακάλυψε πάρα πολλά οχήματα, εφόδια κλπ αμερικανών και ιορδανικών δυνάμεων προοριζόμενα πιθανώς για τους μισθοφόρους τους, που δρουν στη Συρία.

Η... μάνα της Λεπέν!

Του Κώστα Γιαννιώτη
Χαράς ευαγγέλια για τη σωτηρία της δημοκρατίας στην Ευρώπη!

Όχι μόνο τα παράθυρα, αλλά ακόμα και οι μπαλκονόπορτες των εγχώριων ΜΜΕ, γέμισαν γιρλάντες και λουλούδια!

Είχαν καλεσμένη και τη Δημοκρατία –αυτοπροσώπως– η οποία όμως, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της στη Γαλλία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί!
Η Δημοκρατία, βρισκόταν στους δρόμους του Παρισιού και των άλλων γαλλικών πόλεων παρατηρώντας τούς πανηγυρίζοντες Γάλλους!


Bγαλμένο κατευθείαν από το εγχειρίδιο των ΝΑΖΙ

  Ινδουιστές εθνικιστές προσπαθούν να δημιουργήσουν «μεγαλοφυή» μωρά στην Ινδία
 
Τα μέλη μιας ινδουιστικής ακροδεξιάς οργάνωσης που ονομάζεται Arogya Bharati λένε ότι συνεργάζονται στη χώρα με ζευγάρια που θα γίνουν γονείς για να παράγουν «προσαρμοσμένα» μωρά, τα οποία, ελπίζουν, ότι θα είναι ψηλότερα, πιο δίκαια και εξυπνότερα από άλλα μωρά, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Indian Express.  
Οι υπάλληλοι στον τομέα υγείας της οργάνωσης δήλωσαν ότι το πρόγραμμά τους - ένας συνδυασμός διατροφής, ιατρικής Ayurvedic και άλλες πρακτικές - οδήγησε σε 450 από αυτά τα μωρά, ενώ η έκθεσή τους αναφέρει ότι ευελπιστούν για «χιλιάδες» περισσότερα μέχρι το 2020. 

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο


Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα σήμερα. Νίκης κατά τον «Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο», εναντίον της Ναζιστικής Γερμανίας και των συμμάχων της στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μιας νίκης που δεν ήρθε εύκολα αλλά ήταν σαρωτική.

Ο στρατός της Σοβιετικής Ένωσης που βρέθηκε να αμύνεται στις γερμανικές ορδές,παλεύοντας για την επιβίωση της χώρας, κατόρθωσε όχι μόνο να σηκώσει κεφάλι,αλλά να κυνηγήσει τον εισβολέα μέχρι το “σπίτι” του και να μπει στο Βερολίνο πριν τις συμμαχικές δυνάμεις της Δύσης.

Μόσχα 9 Μάη 2017