#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Δια χειρός ......Θαν. Αυγερινός: Οι προεκτάσεις του χτυπήματος στη Πετρούπολη

Οι τελευταίες εξελίξεις με αφορμή το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, οι γεωπολιτικές ανακατανομές και η στάση της Δύσης στα χτυπήματα της Ρωσίας , αλλά και οι εξελίξεις στην ανακατανομή ισχύος των γεωπολιτικών στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ήταν στο επίκεντρο των όσων είπε στον 9.84 ο έλληνας ανταποκριτής στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός.

Στην «Ελλάδα» της Γερμανίας δεν αυτοκτονούν

Ξενοφώντας Ερμείδης 
Εκείνο που πέτυχαν πάνω απ' όλα οι «κυβερνώντες» την Ελλάδα, είναι να της προσδίδουν τίτλους αναξιοπιστίας, αποτυχίας και απατεώνα, διεθνώς. Συνώνυμο της φτώχειας και όχι μόνο, όποιος θέλει να συγκρίνει μια άσχημη κατάσταση στον πλανήτη, την ονομάζει Ελλάδα. 
Τελευταίο παράδειγμα η γερμανική εφημερίδα Bild η οποία για κάποιον λόγο έκανε μια έρευνα για το υπερχρεωμένο γερμανικό κρατίδιο της Βεστφαλίας- Ρηνανίας. Την χαρακτηρίζει Ελλάδα της Γερμανίας γιατί το χρέος της ξεπερνά το ελληνικό αλλά και πολλών άλλων χωρών που είναι βυθισμένες στην δύνη αυτής της κατάστασης. 
Γιατί λοιπόν στην «Ελλάδα» της Γερμανίας δεν αυτοκτονούν αλλά ούτε και υπάρχει πρόβλημα όπως στην πραγματική Ελλάδα;

Οργάνωση και αγώνας!

Του Γιάννη Αθανασιάδη
Το αντίπαλο δέος του ατομισμού είναι η αλληλεγγύη. Και αλληλεγγύη δεν είναι η κάθε είδους ελεημοσύνη.
Είναι η συνειδητοποίηση της ζωτικής ανάγκης που έχουμε μεταξύ μας οι άνθρωποι, στον αγώνα της ζωής.
Κατ’ επέκταση, είναι η κατανόηση της ανάγκης για την οργάνωση στον αγώνα για τα δίκαια μας. Είναι η μισή ασπίδα του εταίρου στην παράταξη μάχης.
Είναι η σύνθεση και η ενότητα για την δημιουργία του μετώπου αντίστασης.
Και όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο είναι πολύ κακό για τους εκάστοτε εξουσιαστές.

ΔιΕΕξοδος ΝΔ Αθήνας: Θα πεινάσουμε αν βγούμε από την ΕΕ; (video)

Θα πεινάσουμε αν βγούμε από την ΕΕ; Οι συνέπειες της εξόδου από την ΕΕ σε Αγροτοδιατροφικό & Ενέργεια

Αυτό ήταν το θέμα της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας εκδήλωσης – συζήτησης που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ «ΔιΕΕξοδος» Νοτιοδυτικής Αθήνας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Εργατική Λέσχη της Νέας Σμύρνης το απόγευμα του Σαββάτου 1 Απριλίου 2017.
Ομιλητές ήταν οι: Ηλίας Κάνταρος, Γεωπόνος, και Πλάτωνας Μαυρομμάτης, αρχιτέκτονας μηχανικός στον ΔΕΔΔΗΕ.

Κακοστημένη προβοκάτσια στην Συρία

Γράφει ο  mitsos175.
Οι φονιάδες της δήθεν μετριοπαθής αντιπολίτευσης ενεργώντας σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών τους χρησιμοποίησαν χημικά για να κάνουν μια ακόμα κακοστημένη προβοκάτσια.

Ο Συριακός στρατός στη διάρκεια της ιμπεριαλιστικής επέμβασης βρέθηκε αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε χημικά. Μάλιστα σήμερα δεν διαθέτει καθόλου τέτοια όπλα.
Οι Δυτικοί γνωρίζουν καλά πως η Συριακή Κυβέρνηση είχε δεχθεί τη Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα. Το 2013 ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΗΕ) βραβεύτηκε «για τις εκτεταμένες προσπάθειές του για την εξάλειψη των χημικών όπλων». Τώρα τι μας λένε λοιπόν;