#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Η Ευρωπαϊκή Ένωση γιάφκα των εγκληματιών, των λαών της Ευρώπης

του Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλου
Ποτέ δεν ήταν το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, αίτημα των λαών. Ποτέ δεν είδαμε κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις σε καμμιά χρο-νική περίοδο, σε καμμιά χώρα της Ευρώπης, υπέρ της ενωμένης Ευρώπης. Από τότε που τέλειωσε ο β’ παγκόσμιος πόλεμος, κανένας λαός, κανένας πολίτης, σε κανένα μέρος της Ευρώπης δεν νοιάστηκε, δεν διεκδίκησε την ευρωπαϊκή ενοποίηση.

Αντίθετα! Ήταν η πρεμούρα των ισχυρών, των ηγεμόνων και αυτοκρατόρων από το 1ο Ράιχ, πίσω στα χρόνια του Καρλομάγνου, να δουν την ευρωπαϊκή ήπειρο ενοποιημένη. Και χρειάστηκαν πόλεμοι, λεηλασίες και σφαγές, όταν κάθε τέτοια προσπάθεια ενοποίησης έμπαινε σε εφαρμογή.

Πολιτική Σαλάτα

Γράφει ο mitsos175.
Για να φτιάξουμε μια πολιτική σαλάτα εποχής θα χρειαστούμε: Μια αναθεώρηση του Συντάγματος, ένα Στουρνάρι και φυσικά πολιτικούς διαφόρων χρωμάτων αλλά ιδίας πολιτικής γεύσης.
Ανακατεύουμε το Σύνταγμα με τα υπόλοιπα υλικά και πασπαλίσουμε με κουτόχορτο. Όποιος το φάει αποπροσανατολίζεται λιγάκι αλλά, από το να τρώμε σκέτα τα σκουπίδια των καναλιών καλύτερα να τα συνοδεύουμε με σαλάτα. Ποιο «Σύνταγμα» καλέ μου; Η πλατεία; Γιατί το άλλο, το κάνατε αγνώριστο, του αλλάξατε τα φώτα. Και τι αλλαγές θα κάνετε; Ότι σας πουν οι τοκογλύφοι φυσικά. Μην λένε «είναι αντισυνταγματικά τα Μνημόνια». Μόνο απάνθρωπα, σαδιστικά, άδικα, σχιζοφρενικά, αδίστακτα κι ανήθικα…

Φρούτο εποχής είναι ο Τσίπρας, έτσι δεν γίνεται μαγείρεμα χωρίς τον πρωθυπουργό. «Ο Ν. Μπελογιάννης έγινε σύμβολο» είπε ο ακαταλληλότερος. Σύμβολο ο Μπελογιάννης, Συμβόλαιο εσύ. Με τους δανειστές.


Ποιος είναι ο Alexiei Navalny... και το ΝΑΤΟ με την Ε.Ε. ξεσηκώθηκαν;

Όταν μιλάει σε ΜΚΟ και "δικαιωματικούς"... υψώνει γροθιά...
Όταν μιλάει στους νεοναζί... δίνει τον σχετικό χαιρετισμό...
Όταν μιλάει στα "ιδρύματα" Σόρος και Cia... φαντάζει γιάπης...
Ένας χαμαιλέοντας, πρακτορίσκος του γλυκού νερού... για την ανάπτυξη της Ρωσοφοβίας...


Απαιτούνται καθαρές κουβέντες από την Αριστερά για τους Πρόσφυγες και το Προσφυγικό

Ποιός θα μπορούσε στο παρελθόν να διανοηθεί μιά Αριστερά που θα καλούσε τους Βιετναμέζους, τους Παλαιστίνιους και τους μαχητές των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων να πετάξουν τα όπλα και να μεταβληθούν σε πρόσφυγες;
Η «Αριστερά» και οι «Αναρχικοί» της «Δημιουργικής Ασάφειας» του «Ακαδημαϊσμού» και του «Δικαιωματισμού» επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για την κατάκτηση του «νου» και της «ψυχής» των Προσφύγων.
Λες και η χώρα δεν τελεί ουσιαστικά κάτω από ξένη κατοχή, οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις να μην εξοντώνουν τους εργαζόμενους και οι Έλληνες άστεγοι να μην αξίζουν την Τιμή ούτε μιάς καταλήψεως.

Του Γ. Σιώζου
Πρωτοστατούντος του ΣΕΚ και χοροστατούντος του γνωστού «προσφυγοπατέρα» κου Κωνσταντίνου, πραγματοποιήθηκε στις 18.3.2017 συγκέντρωση και πορεία κατά του «Ρατσισμού» της «Ξενοφοβίας» και «υπέρ των προσφύγων».
Αν και η εν λόγω οργάνωση απείχε επιδεικτικά από την… πρόσφατη εκδήλωση κατά της «αξιολόγησης» και της πορείας που ακολούθησε προς το Χίλτον όπου στεγάζονταν η Τρόικα, με ιδιαίτερο ζήλο, διακρινόμενη για το έντονο μαχητικό της πνεύμα υπήρξε η «ψυχή» της Συγκέντρωσης στις 18.3.2017.


Ο άνθρωπος με το τρίφυλλο

του Γιάννη Λαζάρου
Τα έπεα και οι πράξεις του απίθανου υποτακτικού των Γερμανών είναι τέτοια και τέτοιες, που ούτε ένας άνθρωπος σε βαριά μαστούρα δεν θα έκανε. Οι τελευταίες ικμάδες λογικής εκτελέστηκαν στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη όπου σύσσωμος ο συρφετός των χαραμοφάηδων με ένα γαρύφαλλο στο χέρι πήγαν άρον- άρον ο καθείς για τους δικούς του σκοπούς.
Αφού και οι αλαλάζοντες «ζει, ζει, ο Μπελογιάννης ζει»  δεν έχουν καταλάβει πως όχι απλά δεν «ζει» αλλά τον σκότωσαν διαχρονικά οι ίδιοι, τότε όλος αυτός ο συρφετός βρίσκει εύφορο έδαφος για τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που πίστευε και γι' αυτά που εκτελέστηκε ο Μπελογιάννης.