#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Τ’ αντίμετρα


Πέτρος Αργυρίου
Αποτελούν νεολογισμό του νεολογισμού ισοδύναμα κι αποτελούν μέρος μιας χυδαίας προπαγάνδας που επιχειρεί λεκτικά μόνο να χρυσώσει το δηλητηριώδες χάπι που οι μνημονιακές κυβερνήσεις συνταγογραφούν στον ελληνικό πληθυσμό.
Είδαμε τι θα συμβεί στον σημερινό συνταξιούχο που η σύνταξη του έχει ήδη κατακρεουργηθεί και έφθασε μετά από συνεχείς περικοπές στα 700, ζώνη στην οποία ανήκουν οι περισσότεροι μεσοαστοί του παρελθόντος.
Όπως καταδείξαμε, το 2019 η σύνταξη του θα φθάσει στα 530 ευρώ, ζώνη φτωχοποίησης σε μια χώρα που το κατά κεφαλήν εισόδημα του μέσου Έλληνα καταρρακώνεται με το κόστους ζωής παραδόξως να αυξάνεται σε όλα τα επίπεδα, φαινόμενο που οφείλεται στην πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης εντός ενός σκληρού νομίσματος.

40 αθώοι νεκροί...

...στη Al-Shaghout της Δαμασκού
* Μην νομίσετε ότι μπορείτε να πάτε στην πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα, για να αφήσετε ένα λουλούδι, όπως σας επέβαλαν με το Παρίσι και σια...
Στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις των τελευταίων 6 χρόνων είναι υπέρ της ανατροπής του νόμιμου και δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Άσαντ, έχουν κλείσει την πρεσβεία της Συρίας, "μέχρι να επικρατήσουν οι εκδημοκρατιστές"... δηλαδή τα ανθρωπόμορφα κτήνη, οι ΝΑΤΟϊκοί μισθοφόροι!
 

Προσοχή! Μη χάσουμε τους βιαστές μας!

Ο μεγάλος καημός της διεθνούς μαφίας των “δανειστών” και των ντόπιων δωσίλογων, μη γίνει καμιά στραβή και ξεφύγει ο Έλληνας από το χρέος, τους οδηγεί σε χρήση παραπλανητικών λέξεων της γλώσσας μας, με αποτέλεσμα όμως να αποκαλύπτονται!

Το χρέος που μπορεί, που υπάρχει δυνατότητα να αποπληρωθεί ονομάζεται ... εξυπηρετήσιμο! 

Αυτοί όμως αποφεύγουν τη λέξη “εξυπηρετήσιμο” όπως ο διάολος το λιβάνι! Επιμένουν επιμελώς να το ονομάζουν… βιώσιμο! Ικανό να επιβιώνει και να παραμένει παρόν στη ζωή μας!

Η Μαύρη Βίβλος της Ελλάδας

του Γιάννη Λαζάρου
Σε έναν λαό(;) που έχει πεισθεί πως η βαριά του βιομηχανία είναι ο τουρισμός, ο Αρναούτογλου είναι δημοσιογράφος, ο Τσίπρας πρωθυπουργός, ο Ζουράρις σοβαρός άνθρωπος, ο Κούλης αυτοδημιούργητος, ο Μιχαλολιάκος πατριώτης, η Κανέλη κομουνίστρια, η Φώφη σοσιαλίστρια, μπορείς να του αλλάξεις τα πάντα.
Τα ονόματα τυχαία αναφέρθηκαν, θα μπορούσαμε να γράψουμε από την αρχή τον τηλεφωνικό κατάλογο της Ελλάδας βάζοντάς τους όλους ή για να μην κουραζόμαστε βάζουμε τον οπαδό λαό που άνευ Ευρώπης δεν μπορεί. 
Ο οπαδός λαός δεν μπορεί πια να αναμασάει το "δεν ήξερα", "δεν πήρα χαμπάρι", "με κορόιδεψαν", τσεπώνοντας το χαρτζιλίκι που του πετάνε και περιμένοντας να ξαναέρθουν οι ένδοξες μέρες της εύπεπτης ζωής. Κι αυτό γιατί είναι τέτοια τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα ώστε ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό φτάνουν τα μαντάτα αλλά και τα πεπραγμένα των δυναστών που υλοποιούνται από τους ντόπιους υπαλλήλους τους.