#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Είναι η τιμωρία των ενόχων βαρβαρότητα;του Γιάννη Αθανασιάδη
Ένα από τα αναγκαία μέτρα για την αποκατάσταση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και της απαλλαγής της πατρίδας μας από τα δεσμά του παράνομου και επαχθούς χρέους, είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας, με την τιμωρία όσων αλυσόδεσαν την χώρα με τα δεσμά του χρέους και επέβαλαν καθεστώς δουλοπαροικίας στον Ελληνικό λαό.

Πολλοί θεωρούν ότι η τιμωρία εκ μέρους του λαού, των πολιτικών αλλά και όσων ενεπλάκησαν στην εξαπάτηση του λαού και την προδοτική παράδοση του στα νύχια των τοκογλύφων, είναι μια βάρβαρη αντιμετώπιση με ρεμβασιστικά χαρακτηριστικά.
Δεν αντιλαμβάνονται όμως ότι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο, ως αποτέλεσμα της μη αποδοχής των δανειακών συμβάσεων, των μνημονιακών νόμων και των χρεών που προέκυψαν από την υλοποίηση τους, ως πράξεις παράνομες και καταχρηστικές. Εν τέλει ως εγκληματικές πράξεις εθνικής προδοσίας απέναντι στον λαό και την πατρίδα.

ΚΑΘΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΕΝΕΔ ΤΟΥ


ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ!


ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ
ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!
ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ-ΥΕΝΕΔ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!

Ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κατάλοιπα της Χούντας των Συνταγματαρχών αποτελεί η Κυριακάτικη εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε εβδομαδιαία βάση το τηλεοπτικό κοινό θα πάρει την απαραίτητη δόση εθνικισμού και μιλιταρισμού.

Καταδρομική επίθεση "Ρουβίκωνα" σε "αμαρτωλό" συμβολαιογραφείο (2 Βίντεο)

Για «καταδρομική επίθεση» μελών του «Ρουβίκωνα» στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου κάνει λόγο το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αλφα, στο βίντεο που παραθέτουμε.

Αιτιολογώντας την ενέργεια της η αναρχική συλλογικότητα με ανάρτησή της στο indymedia- γνωστοποιώντας και σχετικό βίντεο- αναφέρει:
Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου στην οδό Σόλωνος 47. Το συγκεκριμένο γραφείο πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών και πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο. Θα ακολουθήσει κείμενο και βίντεο από την επίθεση.
Ρουβίκωνας

Εραστές του ... euro! Το όνειρο πέθανε!Το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη -που είναι από την "Καθημερινή" της 25ης Φεβρουαρίου 2017- αποτυπώνει μία αλήθεια, που δυστυχώς ο Ελληνικός λαός θέλει, επιμένει και αγνοεί. Είτε αριστερή ή δεξιά, είτε "πατριωτική" ή
φιλοευρωπαϊκή, είτε έτσι ή αλλιώς είναι η κυβέρνηση της Ελλάδος, η πολιτική είναι προαποφασισμένη και έρχεται "έτοιμη προς υλοποίηση" από το εξωτερικό της Χώρας.

Κατά συνέπεια ας μην τρέφουν οι νεοέλληνες αυταπάτες για ανάκαμψη ή/και σωτηρία. Η ανόητη, μάταιη και ανώφελη ελπίδα που εκφράζουν μερικοί λέγοντας πως «θα πάρουν οι ξένοι την διοίκηση και θα μας κάνουν Ευρωπαϊκό κράτος» δείχνει ένα πράγμα: Ο νεοέλληνας δεν ξέρει ούτε τι λέει, ούτε σε τι ελπίζει και, κυρίως, δεν βλέπει το ατιμωτικό τέλος που τον περιμένει.


Ουκρανία: Τρία χρόνια μετά το νεοναζιστικό-νεοφιλελεύθερο πραξικόπημα

Του Βασίλη Μακρίδη*
22 Φεβρουαρίου και κλείνουν 3 χρόνια από την πραγματοποίηση του πραξικοπήματος στην Ουκρανία, που εκδίωξε τον νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρο της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς και εγκατέστησε στην εξουσία ένα κράμα νεοφιλελεύθερων, ξενόδουλων διεφθαρμένων πολιτικών από τη μία και νεοναζί και άλλων ακροδεξιών παραστρατιωτικών ομάδων και οργανώσεων από την άλλη.
Όπως είναι πλέον γνωστό και έχει αναφερθεί κατά κόρον από τότε (μεταξύ άλλων και από τον γράφοντα), το πραξικόπημα της 22ης Φεβρουαρίου 2014 στο Κίεβο ήταν μία απολύτως ξενοκίνητη πολιτική και στρατιωτική ενέργεια, που βρήκε μέσα στην Ουκρανία τους «πρόθυμους» συνεργάτες για την υλοποίησή της.

Η πολιτική της εγγυημένης δυστυχίας και η διαχείριση του απελπισμένου πλήθους

«Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι», ή στιγμιότυπα «φιλανθρωπίας» από τους σχεδιαστές του καπιταλισμού της ανθρωπιστικής καταστροφής.

του Γιάννη Κιμπουρόπουλου
Οι ει­κό­νες με τους συ­νω­θού­με­νους αν­θρώ­πους στα ΚΕΠ και στις υπη­ρε­σί­ες των δήμων για τη συ­μπλή­ρω­ση των αι­τή­σε­ων χο­ρή­γη­σης του Κοι­νω­νι­κού Ει­σο­δή­μα­τος Αλ­λη­λεγ­γύ­ης είναι εν­δει­κτι­κή της απελ­πι­σί­ας που επι­κρα­τεί σε εκτε­τα­μέ­να στρώ­μα­τα του πλη­θυ­σμού. Ορι­σμέ­νοι, που δεν είχαν δώσει αρ­κε­τή ση­μα­σία στις κρί­σι­μες λε­πτο­μέ­ρειες του προ­γράμ­μα­τος, ανα­κά­λυ­ψαν ότι η τα­λαι­πω­ρία ήταν το τί­μη­μα μιας οι­κο­νο­μι­κής ενί­σχυ­σης ακόμη και κάτω των 100 ευρώ τον μήνα. Φυ­σι­κά, μπο­ρεί να πει κα­νείς ό,τι πά­ρου­με καλό είναι. Και μ’  αυτή την οπτι­κή η κυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρ­μό­ζει σε πα­νελ­λα­δι­κή κλί­μα­κα μια μνη­μο­νια­κή υπο­χρέ­ω­ση που κλη­ρο­νο­μή­θη­κε από το 2ο Μνη­μό­νιο.