#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Φασίστες, κάτω τα ξερά σας από τους Ρομά…

Γράφει ο mitsos175.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τραγωδία από τον χαμό ενός παιδιού. Ότι κι αν πούμε, τίποτε δεν απαλύνει τον πόνο των γονιών. Εκφράζουμε τη λύπη μας και τα συλλυπητήρια μας. 
Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν Δικαιοσύνη. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος σκοτώνεται είτε από πρόθεση, είτε από αμέλεια - ανοησία ψάχνουμε να βρούμε το δράστη και τις αιτίες.  Δικαιοσύνη σημαίνει ο φταίχτης και μόνον αυτός να δέχεται τις συνέπειες των πράξεων του.  Δεν υπάρχει όμως μεγαλύτερη αδικία από το να κατηγορούνται αθώοι. 

Υπάρχουν σε πολλές περιοχές της χώρας διάφορα έθιμα. Μερικά από αυτά είναι παράλογα. Οι μπαλωθιές πχ. Δεν μπορώ να διανοηθώ, πως δείχνει κάποιος τη χαρά του χρησιμοποιώντας όπλα. Τα όπλα κατασκευάστηκαν για να σκοτώνουν, επομένως δεν ταιριάζει η χρήση τους σε γάμους, βαφτίσια και παρόμοιες εκδηλώσεις. Κανένας άλλωστε δεν θα ήθελε να συσχετιστεί ένα προσωπικό χαρμόσυνο γεγονός με τον τραυματισμό ή ακόμα το θάνατο ενός συνανθρώπου, που πολλές φορές είναι φίλος ή συγγενής. 
Υπάρχουν αμέτρητες τέτοιες ιστορίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας κι όχι μόνο στην Κρήτη, όπου η αγνόηση των νόμων της Φυσικής σε συνδυασμό με τον παραλογισμό έχει αρνητικότατες συνέπειες. Ένα αντικείμενο που φτάνει ψηλά ή έχει μεγάλη ταχύτητα πέφτοντας στο έδαφός μπορεί να τραυματίσει ή και να σκοτώσει, ειδικά αν η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη.  Μόνο ανεγκέφαλος, εντελώς ανεύθυνος και βλάκας θα έθετε σε κίνδυνο άλλους, επειδή χαίρεται ο ίδιος! 
Τι είναι εγκληματικότητα; «Ονομάζεται το σύνολο των αξιόποινων πράξεων που αποδοκιμάζονται ειδικότερα από τους ποινικούς νόμους». Το κάψιμο μιας οικίας που μέσα υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα μικρά παιδιά από φασίστες του κερατά είναι έγκλημα. Κανονικά τιμωρείται από το νόμο. Όταν όμως γίνεται με την ανοχή των μπάτσων τότε πρόκειται για ακόμα χειρότερο έγκλημα. 
Πρόκειται για υιοθέτηση φασιστικής πολιτικής. «Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, φοβόμαστε». Λένε μερικοί «αγανακτισμένοι» που καπηλεύονται τον άδικο χαμό του παιδιού στο Μενίδι. Πρώτη φορά ακούω οι «φοβισμένοι» να εκτοξεύουν μολότοφ εναντίον σπιτιών εντελώς αθώων ανθρώπων.  Από κοντά τα ΜΜΕ σιγοντάρουν μιλώντας για «αγανάκτηση», ενώ την ίδια ώρα, αν πέσει μια μολότοφ σε μπάτσο ή σε τράπεζα που βγάζει στο σφυρί περιουσίες ανήμπορων, εκεί λένε πως είναι «μπάχαλο» και «τρομοκρατία»! 
Τι κάνουν όμως οι τρομοκράτες; Τυφλά χτυπήματα σε συνανθρώπους μας. Τι συνέπειες έχει όμως ο ρατσισμός προς τους Ρομά;  Προσωπικά σιχαίνομαι πολέμους και όπλα. Αλλά αν έρχονταν κάποιο φασιστοειδές να με κάψει ζωντανό μέσα στο σπίτι μου, θα αντιστεκόμουν με όποιο τρόπο μπορούσα, και μάλιστα, αν έβλεπα τους μπάτσους να σφυρίζουν αδιάφορα. 
Πολλοί Ρομά όμως ούτε καν αντιστάθηκαν. Που είναι λοιπόν τα όπλα; Γιατί η αστυνομία δεν κάνει κάτι γι αυτά τα εγκλήματα που διαπράττονται μπροστά στα μάτια τους; Τι θα γίνει, αν σκοτωθούν αθώοι από τους φασίστες; Δικαιοσύνη; Ναι, χίλιες φορές! Με αποδείξεις, με πράξεις που μειώνουν πραγματικά την εγκληματικότητα. Όχι όμως λιντσάρισμα, τυφλή εκδίκηση και ρατσισμό. 
Κάτοικοι του Μενιδίου: Δεν έχουν όπλα μόνο οι Ρομά, έχουν πολλοί. Και μερικοί από αυτούς, οι φασίστες, έχουν πρόθεση να τα χρησιμοποιήσουν. Προσέξτε κάποιους που ζητάνε περισσότερη καταστολή, δεν έχουν καλό σκοπό.  Σταματήστε τους μαλάκες τους ναζί, γιατί όταν θα σας σκοτώνουν με πρόθεση, τα πουλημένα ΜΜΕ θα λένε ότι φταίτε από πάνω! 
Φασίστες, κάτω τα ξερά σας από τους Ρομά…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου