#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Κακοστημένη προβοκάτσια στην Συρία

Γράφει ο  mitsos175.
Οι φονιάδες της δήθεν μετριοπαθής αντιπολίτευσης ενεργώντας σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών τους χρησιμοποίησαν χημικά για να κάνουν μια ακόμα κακοστημένη προβοκάτσια.

Ο Συριακός στρατός στη διάρκεια της ιμπεριαλιστικής επέμβασης βρέθηκε αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε χημικά. Μάλιστα σήμερα δεν διαθέτει καθόλου τέτοια όπλα.
Οι Δυτικοί γνωρίζουν καλά πως η Συριακή Κυβέρνηση είχε δεχθεί τη Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα. Το 2013 ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΗΕ) βραβεύτηκε «για τις εκτεταμένες προσπάθειές του για την εξάλειψη των χημικών όπλων». Τώρα τι μας λένε λοιπόν;


Επίσης όλες οι προηγούμενες περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκαν τέτοια όπλα σ’ αυτόν τον πόλεμο ήταν από αντιμαχόμενες μερίδες μέσα στην «αντιπολίτευση» κυρίως όμως από τον ISIS.
Εξάλλου οι ΚΥΡΙΕΣ συγκρούσεις γίνονται στη Hama, 30 χιλιόμετρα Νότια από την Χαν Sheikhoun (που έγινε η προβοκάτσια), όπου τα τσιράκια της Τουρκίας - ΕΕ και ΗΠΑ τσακίστηκαν πάνω στην ατσάλινη άμυνα του Συριακού Λαού. Η επίθεση τους απέτυχε παταγωδώς, ενώ ο Συριακός Στρατός μετά την άφιξη ενισχύσεων απελευθερώνει μεγάλες εκτάσεις καθώς το μέτωπο των φονιάδων έχει σπάσει κι οι ίδιοι βρίσκονται σε άτακτη υποχώρηση για να μην βρεθούν κυκλωμένοι. Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιήσει ο Άσαντ τέτοια όπλα τώρα που νικάει παντού;

10.000 τρομοκράτες με εξοπλισμό Τουρκικά τεθωρακισμένα δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτα, όταν μάλιστα ο κύριος όγκος του Συριακού Στρατού ήταν μακριά στο Χαλέπι και την Παλμύρα. Οι μόνοι που έκαναν σφαγές ήταν οι αιμοδιψείς ισλαμοφασίστες, οι οποίοι ξεκλήρισαν ένα ολόκληρο χωρίο με γυναικόπαιδα που δεν πρόλαβαν να φύγουν στην αρχή της επίθεσης τους, όπως είχαμε αναφέρει.

Οι λόγοι λοιπόν της προβοκάτσιας είναι προφανείς:
1) Μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η ροή του πολέμου με στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει, γιατί θα οδηγήσει σε Πυρηνικό Ολοκαύτωμα για λόγους που έχουμε πει πολλές φορές. Η Ρωσία και η Κίνα είναι αποφασισμένες να σταματήσουν τον επεκτατισμό των ΗΠΑ.
2) Την συσπείρωση των οπαδών των ισλαμοφασιστών που μετά από τη νέα συντριπτική ήττα τους στη Hama έχουν αρχίσει πάλι να τρώγονται μεταξύ τους και τη δικαιολογία για την μεγάλη ήττα που υπέστησαν.
3) Τον αποπροσανατολισμό από τα δικά τους πραγματικά εγκλήματα, τη γενοκτονία εις βάρος μειονοτήτων και των διαφορετικών που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια υπό την κάλυψη των δυτικών αδίστακτων ιμπεριαλιστών.

Η χρήση χημικών, όχι μόνο αυτών των όπλων, αλλά και κάθε όπλου πάνω σε αμάχους, μας προκαλεί αποτροπιασμό κι αγανάκτηση. Μετά τον πόλεμο -που θα είχε τελειώσει προ πολλού αν οι Δυτικοί δεν ενίσχυαν με κάθε τρόπο κλέφτες, βασανιστές, φονιάδες μισθοφόρους- οι πραγματικοί ένοχοι θα πληρώσουν. Δυστυχώς όχι όλοι. Οι ιμπεριαλιστές Πρόεδροι των ΗΠΑ - ΕΕ -Τουρκίας και οι Σεΐχηδες που ήταν οι νοσηροί εγκέφαλοι της ανθρωποσφαγής, θα μείνουν δυστυχώς ατιμώρητοι.

Τουλάχιστο έχασαν αυτό τον πόλεμο. Αξίζει κάθε έπαινος στο Συριακό Λαό που αντιστάθηκε ηρωικά και δεν υποδουλώθηκε παρά τη θέληση των Μεγάλων Δυνάμεων. Η Συρία θα ξαναχτιστεί καλύτερα από πριν, ενώ οι Σύριοι θα μπορούν δίκαια να υπερηφανεύονται ότι νίκησαν όχι μόνο μια υπερδύναμη, αλλά και όλους τους υποτακτικούς της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου