#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Η εγκληματική οργάνωση του "πολέμαρχου" Σώρρας και οι σαλταρισμένοι ¨πολεμιστές" του (Βίντεο)

 

Του Γ. Γ.
Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έγραφα ένα κείμενο το οποίο τιτλοφορούσα «Αναβίωση του ανορθολογισμού ταυτόχρονα με την έξαρση του χυδαίου ατομικισμού». 
Αναφερόμενος επίσης στο «φαινόμενο Αρτεμης Σώρρας», και την ανταπόκριση που έχει σε ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας έγραφα: «Ε, τέρμα. Κάτι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και δεν μπορώ να αντιληφθώ τι είναι αυτό. Πώς να εξηγήσω διαφορετικά ότι υπάρχουν τόσοι συμπολίτες μας "λαλημένοι"»;
Αφορμή γ’ αυτή την διατύπωση μου ήταν ένα βίντεο που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και παρουσίαζε την «ορκωμοσία» δεκάδων ατόμων –ανάμεσα τους επιστήμονες και εκπαιδευτικοί,- που δήλωναν έτοιμοι να υπηρετήσουν αυτά που πρεσβεύει ο Αρτεμης Σώρρας.


Και κατέληγα τότε στο κείμενο μου: "Αρχικά όταν είδα το βίντεο με έπιασαν τα γέλια, που όμως τα διαδέχτηκε η θλίψη. Είναι δυνατόν κάποιος εκτός ψυχιατρικού ιδρύματος να ορκίζεται σε τέτοιες μαλακίες;":
«Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός. Με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ … Αν παραβώ τον όρκο μου όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη».

Βλέποντας σήμερα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι το συμπέρασμά μου εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο: Η κοινή λογική για ένα κομμάτι της κοινωνίας μας … έχει πάει περίπατο.

Κι αυτό ίσως είναι το λιγότερο. Αντε να δεχθείς ότι υπάρχουν κάποιοι πολίτες που πιστεύουν ότι ο Σώρρας διαθέτει 600 δις ευρώ που απέκτησε «από την πώληση στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα, διαστημικής τεχνολογίας που του έδωσε ο θεός Απόλλων».
Τι να πεις όμως για τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τις εξωφρενικές απόψεις του Σώρρας; Πώς να σχολιάσεις τις αντιδράσεις κυβερνητικών λειτουργών που ουσιαστικά δείχνουν να αποδέχονται τα παραληρήματα του απατεώνα «δισεκατομμυριούχου»;  

Το κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Μ. Ιγνατίου με απαλλάσσει να αναφερθώ περισσότερο σ' όλο αυτό το σκηνικό που έστησε ένας καραμπινάτος απατεώνας που σε οποιοδήποτε άλλη χώρα του κόσμου θα ήταν στο ψυχιατρείο ή στην φυλακή. Διαβάστε το: "Η δολοφονία στη Λαμία και τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την εγκληματική οργάνωση Σώρρα"  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου