#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής, και ενοχοποίηση αναρχικού χώρου και αριστεράς

Το εγχειρίδιο της ΕΛΑΣ, Τόσκα, Τσίπρα

 

Στην δημοσιότητα βγήκε εγχειρίδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2017, επί κυβέρνησης Τσίπρα και υπουργίας Τόσκα, το οποίο συστημικά μέσα εστίασαν στο θέμα αναφοράς στους Τζιχαντιστές και πως ριζοσπαστικοποιούνται....Λες και ο μ.ο. του επιπέδου των αστυνομικών μπορεί να καταλάβει!

Το τι λέει όλο το εγχειρίδιο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ, αλλά εμείς ας εστιάσουμε στο ξέπλυμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την ενοχοποίηση του αναρχικού χώρου και αυτό της ριζοσπαστικής αριστεράς, όπως και των Κούρδων!

ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ
Καμία αναφορά στην Χρυσή Αυγή για ακροδεξιές οργανώσεις του εγχειριδίου

Η ακροδεξιά εξτρεμιστική ιδεολογία είναι ένα άλλο κομμάτι που περιλαμβάνεται στον επιχειρησιακό οδηγό της ΕΛ.ΑΣ., με την αναφορά ότι η χρήση βίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Αυτού του είδους η βία συνδέεται πολλές φορές με τα εγκλήματα μίσους, τα οποία στοχοποιούν ευάλωτες ομάδες ή άτομα που ταυτίζονται με κάποια συγκεκριμένη εθνοτική ομάδα, εθνική μειονότητα, θρησκεία ή σεξουαλική προτίμηση. Στο εγχειρίδιο-«εργαλείο», αναφέρεται η συμπάθειά τους στον φασισμό, η υποστήριξη στον βιολογικό ρατσισμό, που διαχωρίζει τους ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους με βάση το χρώμα του δέρματός τους, την εθνικότητά τους και τη θρησκεία τους
 
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
 Ο οδηγός τσέπης αναφέρεται και στην ακροαριστερή τρομοκρατία της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα, η οποία διακρίνεται συνήθως, σε δύο «γενιές». Η πρώτη γενιά αποτελούνταν από ομάδες και οργανώσεις που εμπνέονταν από τις μαρξιστικές-λενινιστικές ιδέες (πχ. 17Ν, Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας/ΕΛΑ). Οι τρομοκρατικές οργανώσεις της πρώτης γενιάς ακολουθούσαν και επηρεάστηκαν από ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις της Ευρώπης, όπως οι Ερυθρές Ταξιαρχίες (Brigate Rosse) στην Ιταλία και Φράξια Κόκκινος Στρατός (Baader-Meinhof) στη Γερμανία. Η δεύτερη γενιά, που δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 2000, όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο, έχει ως στόχο τη διάλυση της υπάρχουσας κοινωνικής δομής. Διακατέχεται από άκρατο μηδενισμό/νιχιλισμό και απορρίπτει το σύνολο των θεσμών του κράτους: πολιτικά κόμματα, εκκλησία, αστυνομία, στρατό, δικαιοσύνη και το εκπαιδευτικό και σωφρονιστικό σύστημα της χώρας. Επίσης βάζει στο στόχαστρο και τα Μ.Μ.Ε., ιδιωτικές επιχειρήσεις και τράπεζες.
Σε αυτή την ενότητα ο οδηγός τσέπης περιλαμβάνει σύμβολα και εμβλήματα αναρχικών οργανώσεων, της Σέχτα Επαναστατών, της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς (ΣΠΦ) ή Conspiracy of Cells of Fire, Conspirazione delle Cellule di Fuoco-Σχέδιο Φοίνικας, FAI (Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία), Πυρήνας Όλγα-FAI-IRF Nucleo Olga FAI/FRI (Federazione Anarchica Informale, Fronte Rivoluzionario Internazionale), DHKP/C Devrimci Halk Kurtulus Partisi/ Cephesi (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα/Μέτωπο (RPLP/F) ή Dev Sol ή Devrimci Sol.

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ

ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΡΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου