#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Όχι κύριε Ψυχάρη, το "Βήμα" δεν ήταν ποτέ "εμείς"!

Με ένα δραματικό άρθρο, το "Βήμα της Κυριακής" μας ενημερώνει ότι το "Βήμα είμαστε εμείς".....

Το "Βήμα" του ΔΟΛ, όπως και τα "Νέα" ήταν πάντοτε του Λαμπράκη και μετέπειτα του Ψυχάρη που μέσω των εφημερίδων, ραδιοσταθμών και του Mega , Λαμπράκης και Ψυχάρης έκαναν δουλειές και έβγαζαν φράγκα για την πάρτι τους με την εκάστοτε κυβέρνηση. Ο ΔΟΛ ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις όπως αυτός επιθυμούσε και όχι όπως επιθυμούσαν οι αναγνώστες, οι ακροατές και οι τηλεθεατές των μέσων του.
Ο Ψυχάρης που κλαίγεται σήμερα είναι ο άνθρωπος που από την στιγμή που ήρθαν τα Μνημόνια, τα υποστήριζε με όλη του τη δύναμη, έθαβε από την δημοσιότητα κάθε φωνή εναντίον τους και όταν δεν μπορούσε να θάψει από ένα σημείο και πέρα τις φωνές ενάντια στα Μνημόνια, τις λοιδώρησε, τις απαξίωσε, τις συκοφάντησε!

Χορωδία Κόκκινου Στρατού - Ο Κόκκινος Στρατός είναι ο ισχυρότερος


Η πιο μάχιμη χορωδία του κόσμου τραγουδά Θεοδωράκη!


Η Χορωδία Αλεξαντρόφ επέβαινε στο Τουπόλεφ που συνετρίβη – Η Ρωσία θρηνεί (βίντεο)


Η διάσημη Στρατιωτική Χορωδία Αλεξαντρόφ (γνωστή κι ως Χορωδία του Κόκκινου Στρατού) επέβαινε στο Τουπόλεφ που συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα με 60 μέλη της να βρίσκουν τον θάνατο.

Το ξεκλήρισμα της Χορωδίας Αλεξαντρόφ αποτελεί βαρύτατο πλήγμα στον ρωσικό στρατό, στο ρωσικό έθνος το ίδιο και στον ρωσικό πολιτισμό.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, η διάσημη χορωδία ταξίδευε με προορισμό τη ρωσική αεροπορική βάση στη Λαττάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας, με σκοπό να συμμετέχει σε χριστουγεννιάτικη συναυλία.

39 χρόνια από τον θάνατο του Τσάρλι Τσάπλιν

Συμπληρώνονται 39 χρόνια από τον θάνατο του Τσάρλι Τσάπλιν, στις 25 Δεκεμβρίου του 1977.

Ο Τσάρλι Τσάπλιν υπήρξε ανεπανάληπτος γιατί έθεσε το αξεπέραστο ταλέντο του στην υπηρεσία του δίκιου, γιατί «όλες οι ταινίες του γίνανε για τον καταπιεσμένο άνθρωπο».

Ο Σαρλό με το Χαμίνι του γελοιοποιεί την εξουσία, με τους «Μοντέρνους Καιρούς» παραδίδει μαθήματα πολιτικής οικονομίας, με τον «Μεγάλο δικτάτορα» στα 1940 εξευτελίζει τον Χίτλερ.

Όταν στις 22/7/1942, στη συγκέντρωση που έγινε στη Μάντισον Σκουέρ Γκάρντιν ο Τσάπλιν εξυμνεί τον αντιφασιστικό αγώνα της ΕΣΣΔ ήταν βέβαιο ότι δεν θα περνούσε απαρατήρητος από τον Μακάρθι…


Ο Τσίπρας και ο Φούφουτος

Του Γ. Γ.
 «Οσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης», ακούσαμε να μας λέει σήμερα ο Τσίπρας και αναρωτηθήκαμε: Τι πολιτικό ανάστημα έχει ένας πρωθυπουργός που αντιμετωπίζει με ψυχιατρικούς όρους μια διεθνή κατάσταση!; Λίγο ακόμα και θα μας έλεγε ότι ο Σόιμπλε πρέπει να βρεθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα ανάλογο του Δρομοκαϊκειου!
Δεν υπάρχει οικονομική καπιταλιστική κρίση, δεν υπάρχει μαύρο μέτωπο ντόπιων και ξένων καπιταλιστών που εξαπέλυσαν μια βάρβαρη επίθεση στον κόσμο της εργασίας με το αστικό πολιτικό προσωπικό σε υπηρετικό τους ρόλο, αλλά φταίει ένας ξένος αξιωματούχος με διαταραγμένη την ψυχική του ισορροπία!

Ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα… ;)


Δημοσιοκάφροι Τρομοκρατούν για να πουλήσει τα F35 η Lockheed Martin

Από το πρωί Χριστουγεννιάτικα έπιασαν τηλεοπτικά παράθυρα οι δημοσιογράφοι τσιράκια των πολεμικών βιομηχανιών να τρομοκρατούν για την "Τουρκική απειλή".

Και αφού η φημολογία περί θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο δείχνει να φθήνει και να μην πείθει, καθώς η Τουρκία μετρά τρομερές απώλειες στην Συρία και μαζεύει τα κομμάτια της από το εμφύλιο πόλεμο που έχει βουλιάξει τους λαούς της το ολοκληρωτικό καθεστώς Ερντογάν.
Βρήκαν άλλο παραμύθι να πουλήσουν.
Άλλη εκδοχή της Τουρκικής απειλής..
Η Τουρκία δεν θα επιτεθεί τώρα αλλά το 2023.
Το έχουν λοιπόν σίγουρο οι πολεμοχαρείς αναλυτές και οι δημοσιοκάφροι του φιλοχρυσαυγίτικου Πρώτου Ψέματος ότι η Τουρκία του Ερντογάν θα αρπάξει τουλάχιστον τα νησιά του Αιγαίου και τη μισή Κύπρο στην 100χρονη επέτειο της Τουρκικής Δημοκρατίας.