#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Εχθρός προ των πυλών: Τα γεράκια του ΝΑΤΟ προετοιμάζουν επέμβαση στα Βαλκάνια (video)!

 «Ο σημερινός αγώνας του λαού μας στο περιεχόμενό του δε μπορεί να είναι τίποτ’ άλλο, παρά απελευθερωτικός. Πρόκειται να καταχτήσουμε τη λευτεριά μας, να διώξουμε τους ξένους επιδρομείς από τη χώρα μας, να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας στη ζωή και στον πολιτισμό. Πρόκειται ν’ ανοίξουμε το δρόμο για μιαν ελεύτερη, πολιτισμένη κι’ ευτυχισμένη Ελλάδα. Αυτός είναι ο πρώτος, ο υπέρτατος, ο μόνος σκοπός, που μας προβάλλεται σήμερα επιταχτικά όσο ποτέ.»
Δ Γληνός
_________________________________________________

Πριν από μήνες, γράφαμε ότι είναι σχεδόν βέβαιο, πως μετά την οικονομική κατοχή της χώρας, θα επιβληθεί και η στρατιωτική κατοχή της, με πρόσχημα την εξασφάλιση της «ασφάλειας» και της «σταθερότητας» στην περιοχή. Δυστυχώς, η πρόσφατη σύνοδος των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο ήρθε να ενισχύσει την παραπάνω εκτίμηση.

Σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα, «Croatian daily Vecernji», η οποία φέρνει στη δημοσιότητα απόρρητο έγγραφο, που συνετάχθη κατά τη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ και αφορά στην «ασφάλεια» στα Βαλκάνια, το ΝΑΤΟ «είναι έτοιμο να παρέμβει στα Δυτικά Βαλκάνια»!

Η μεγαλύτερη δωροδοκία του αιώνα

Σοφός λαός οι Σύριοι και λένε: «Αν θέλεις να χτίσεις την πατρίδα σου, βάλε 10 σφαίρες στο πιστόλι σου. 9 για τους προδότες και 1 για τον εχθρό«. Όταν με το καλό θα έρθει η ώρα να λογαριαστούμε, από κάθε 10 σφαίρες, 1 θα είναι για τις Φεντερίκες και 9 για εσάς που Μένετε στην Ευρώπη και για τα φιδάκια σας.
 
Ζούμε πραγματικά ιστορικές στιγμές. Ζούμε την εποχή της απόλυτης χυδαιότητας, υποκρισίας και αντιστροφής της πραγματικότητας. Και αυτήν την στιγμή που ξετρύπωσαν όλα τα φίδια από τις φωλιές τους, οι παιδεραστές κάνουν πάρτι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και δοθείσης ευκαιρίας σε κάθε προτεκτοράτο των Αποτυχημένων Πολιτειών Αμερικής και της θυγατρικής τους, Ευρωπαϊκής Κόλασης, αφού άπαντες στέκουν ξεβράκωτοι, οι περιβόητες αξίες τους συνοψίζονται στα εκβιαστικά τους δύο μέτρα και δύο σταθμά και η ελεύθερη πτώση τους αποδεικνύει ότι το περιβόητο βαρέλι τους δεν είχε εξαρχής πάτο, ελάτε, ας απολαύσουμε την μεγαλύτερη δωροδοκία του αιώνα, σύμφωνα με τον Alex Christoforou, συντάκτη και διευθυντή του theduran.com.

Χριστούγεννα στη Συρία


Πέτρος Αργυρίου
Λευκός φώσφορος, λευκά κράνη, λευκά κρανία.
Ο μαύρος άντρας αφήνει τον Λευκό οίκο.
Ο Αι Βασίλης θα σταματήσει να ρίχνει από τις καμινάδες βόμβες ελευθερίας.
Η ζωή θα αρχίσει να φυτρώνει κάτω από τα ερείπια.
Λευκά και τα μάρμαρα της Παλμύρας με ίχνη αίματος και γεύση σάρκινης αλμύρας.

Ο δημοκράτης που εξοπλίζει.
Ο δικτάτορας που απελευθερώνει.
Κλάψε τώρα για τη Συρία, λένε τα σκυλιά του πολέμου με τα μυτερά αυτιά και την ουρά στα σκέλια που μάθαν το δάκρυ να το κάνουν όπλο χημικό.
Μητέρα Συρία, στάθηκες όρθια απέναντι σε αυτοκρατορία.
Και μια ημισέληνο που νόμιζε πως θα εξαφάνιζε για πάντα το άλλο της μισό.
Αυτό που άλλοι μάθανε να λένε ρατσισμό.
Εγώ το λέω όπως είναι.
Αρχαίο, οργήλο και χυδαίο σκοταδισμό.
Μητέρα Συρία. Όρθια στάθηκες απέναντι σε μια αυτοκρατορία που θελε να σε μοιράσει δίχως όρους
σε τρομοκράτες, τζιχαντιστές και μισθοφόρους.
Μια παρένθεση μόνο: τα λευκά κράνη, κάναν mannaquin challenge με διασώσεις. Δεν ξέρω για το νόμπελ ειρήνης, αυτό το καβάντζωσε ο Ομπάμα, αλλά το όσκαρ σκηνοθεσίας το αξίζουν.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας ΄χαστουκίζει΄ την ιμπεριαλιστική «αριστερά» και τη δημοσιογραφική αλητεία!


 …την εξαγορά της λεγόμενης «ανανεωτικής» και τα τελευταία χρόνια «δικαιωματικής αριστεράς» (κύριο πρόβλημα των λαών τα δικαιώματα των γκέι, λεσβιών, «μειονοτήτων», «προσφύγων» κ.α. κι όχι η απελευθέρωση από τα δεσμά του καπιταλισμού), στα πλαίσια του γνωστού, πλέον, εφευρήματος «κοινωνία των πολιτών» και ΜΚΟ

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Το Χαλέπι επέστρεψε στη Συριακή πατρίδα…
Με ανακοίνωση-απόφαση του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας ένα ηχηρό χαστούκι στην ευρωπαϊκή «δικαιωματική αριστερά» του Σόρος και την αργυρώνητη δημοσιογραφική αλητεία!
Έξι χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον του λαού της Συρίας, σήμερα έγινε ο τάφος της «αραβικής άνοιξης«…