#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι βαριές συνέπειες της αντιπροσωπευτικής φενάκης και το δύσκολο εγχείρημα εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης στην πατρίδα μας
του Γιάννη Δουλφή
Ας δούμε σε ποιό σημείο βρισκόμαστε πλέον, ως αποτέλεσμα της από καιρό σχεδιασμένης απόλυτης συνθηκολόγησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ και της συνομολόγησης του τρίτου και φαρμακερότατου μνημονίου της που νομοθετεί τις από το 2010 επιδιώξεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων σε αγαστή συνεργασία με την εγχώρια μεγάλη αστική τάξη (ολιγαρχία), η οποία είναι απόλυτα προσδεδεμένη σ’ αυτά τα ξένα κέντρα. Η υπερψήφιση την 21/5/2016 του πολυνομοσχεδίου σε εφαρμογή όσων είχαν από τον Ιούλιο συμφωνηθεί επιφέρει μια σειρά κεφαλαιώδους σημασίας μεταβολές που αλλάζουν την υπόσταση του καθεστώτος και του νέου κεντρικού προτάγματος ανατροπής.

Με το ευρώ… καλύτερα

Manos Kampouris
Η συνολικη περιουσια των Ελληνων,μειωθηκε κατα 587 δις ευρω τα τελευταια 9 χρονια.Δηλαδη κατα 41%.Επισης,κατα την εισοδο μας στην ευρωζωνη(2002),στην μεσαια ταξη ανηκε το 50%,ενω τωρα μολις το 20%.
Μου θελετε και ευρω ρε μπαστουνοβλαχοι χατζηαβατες.
Πειτε μας παλι το παραμυθι για την υποτιμηση του νεου εθνικου νομισματος,και για το πως θα μας παρουν τις περιουσιες οσοι εχουν τα λεφτα τους εξω.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ!!!

Αυτό ακούμε από όλους τους εκφραστές του πολιτικού συστήματος. Από τον ΠτΔ μέχρι τον τελευταίο βουλευτή ή κομματικό παράγοντα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι δίκαιο είναι η βούληση του ισχυρού.

 Στον δε διεθνή χώρο, το διεθνές δίκαιο και οι διεθνείς συνθήκες που το εκφράζουν, επιβάλλονται πάντα από τους νικητές και γενικά τους ισχυρούς διεθνείς παίκτες.

Όταν όμως οι συσχετισμοί δυνάμεων αλλάζουν, τότε οι νέοι ισχυροί παράγοντες θέτουν σε αμφισβήτηση τις υπογραμμένες συνθήκες και επιβάλουν καινούργιες, είτε με το καλό είτε με τα όπλα.

Αυτό για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι θα έρθει κάποιο διεθνές δικαστήριο να τους σώσει.

Αν θέλεις ειρήνη να προετοιμάζεσαι για πόλεμο.

ΑΝΕΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
 

Εμπρός για το λαϊκό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής!


Στον δρόμο του Διεθνισμού δηλαδή στον αγώνα των Λαών να γίνουν νοικοκύρηδες στον τόπο τους! Να τελειώνουμε με την παγκοσμιοποίηση του νεοφιλελευθερισμού συγκροτώντας στην Ελλάδα λαϊκό πόλεμο ενάντια στην ΕΕ και τους λακέδες της!
…οι ΗΠΑ και οι δωσίλογοι των Αθηνών, όσο δεν υπάρχει λαϊκό κίνημα αντίστοιχο με τις ανάγκες της περιόδου, δεν ενδιαφέρονται για το τι κάνουν τα εξωκοινοβουλευτικά συστημικά ΜΚΟ σούργελα της αριστεράς που τα ελέγχουν μια χαρά και μόνο το γέλωτα προκαλούν στον λαό. Επομένως η συγκρότηση λαϊκού κινήματος θα καθοριστεί από τη συμμετοχή του ίδιου του λαού και σε καμιά περίπτωση από τους κάθε είδους νταβάδες, δηλαδή από τους δουλεμπόρους των μεταναστών μέχρι τους γενίτσαρους των Βρυξελών!

Τα χρυσά κουτάλια των ΕΣΠΑ

Γιάννης Λαζάρου
Οι υπαλληλίσκοι διεκπεραιωτές εντολών των Βρυξελλών που στην Ελλάδα φέρουν τους βαρύγδουπους τίτλους του βουλευτή, υπουργού κλπ, δηλώνουν και πράττουν άνευ αντιλόγου αφού απέναντί τους δεν υπάρχει τίποτε να αντισταθεί. 
Είναι τραγικό σε ένα ανίκανο και δυσλειτουργικό κράτος να εφευρίσκεις την Δημόσια επένδυση και να εντάσεις σ' αυτήν "προγράμματα" με απίθανους τίτλους όπως για παράδειγμα, «Εξοικονομώ ΙΙ» και «Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ». Αφού αντιπαρέλθουμε το ότι αυτά όλα τα διαχειρίζονται άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι είναι το μεροκάματο, θα εστιάσουμε στο πως η Ε.Ε μέσω αυτών των κόλπων ταΐζει έναν στρατό δουλικών για δικό της όφελος.