#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

go home


Η ένστολη αληταρία, προστασίας του συστήματος, θα προχωρήσει σε μια άνευ προηγουμένου απροκάλυπτη και απρόκλητη καταστολή;

 Γ. Γ.
Δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά στην –αναμενόμενη- απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ένα αυταρχικό φιρμάνι απαγορεύοντας ουσιαστικά τις διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επίσκεψη Ομπάμα. (Εδώ η σχετική τοποθέτηση του ΚΚΕ, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και εδώ η αντίδραση από την ιστοσελίδα της ΛΑΕ. Παρόμοιες ανακοινώσεις καταγγελίες έχουν δημοσιοποιήσει δεκάδες εργατικά σχήματα, πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες).
Ούτε φυσικά θα κάνουμε καμιά αναφορά στο τι οργισμένες καταγγελίες έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και παρόμοιες αποφάσεις έπαιρναν Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ.


Πολυτεχνείο 2016

 Τα Μαύρα τα μαλλιά μας κι αν ασπρίσουν
 δεν μας τρομάζει η Βαρυχειμωνιά

(Ένα σχόλιο)
Του Γ. Σιώζου
Έχοντας το Μέγα Προνόμοιο, να είμαι ένας εκ των τριακοσίων πρακτόρων της ΚΥΠ του Ρουφογάλη και να φέρω ως τίτλο Τιμής τον χαρακτηρισμό του προβοκάτορα, με αμείωτο ζήλο συνεχίζω το έργο μου.
Ασεβής προς τα ιερατεία της «Αριστεράς».
Απροσάρμοστος στις κομματικές συντεταγμένες.
Όμως πιστός, στου φωτεινού μας Μέλλοντος την κεντρική Επιτροπή.

Φρίττω όταν βλέπω το Είδωλό μου στον χθεσινό και σημερινό παραμορφωτικό καθρέπτη της «Αριστεράς».

AVE Ομπάμα! Απαγορεύσαμε τις διαδηλώσεις για την επίσκεψή σου


ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ
Σε μια χειρονομία δουλοπρέπειας απέναντι στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση Τσίπρα απαγόρευσε ουσιαστικά τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας το διήμερο της επίσκεψης Ομπάμα.


Ο χάρτης της απαγορευμένης, για τους διαδηλωτές, ζώνης που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ είναι ακριβές αντίγραφο εκείνου που είχε ισχύσει κατά την επίσκεψη Κλίντον, το 1999, όταν η κυβέρνηση Σημίτη αντιμετώπισε τους διαδηλωτές με ωμή καταστολή.

Σαν σήμερα... στις 15 Νοέμβρη 1951 καταδικάζεται σε θάνατο ο Νίκος Μπελογιάννης... από το καθεστώς των ίδιων δωσίλογων που σήμερα οι απόγονοί τους παρέδωσαν τη χώρα στο Δ' ΡάιχΧούντα....Θυροκολλεί η αστυνομία την απαγόρευση πορειών για αύριο-μεθαύριο σε γραφεία αριστερών οργανώσεων

Από Γιώργο Αλεξάτο      
Θυροκολλούν την απαγόρευση των διαδηλώσεων έξω από τα γραφεία αριστερών οργανώσεων. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τα γραφεία του ΝΑΡ. 

Τι είναι αυτά, ρε; Τέτοια γίνονταν στα πιο μαύρα χρόνια της καραμανλικής οχταετίας 1955-63. 
Τι νομίζει πως θα πετύχει με κάτι τέτοια το ανθρωπάκι; Πως θα σκιαχτούμε; 
Κρίνοντας από τον εαυτό του, νομίζει πως όλοι οι άνθρωποι είναι δειλοί και ψοφοδεείς;

Δεν θα καλοπεράσει ο μπούλης, ο αμόρφωτος. Να είναι βέβαιος γι' αυτό!