#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

(Ένα άρθρο της Λαφαζανικής Ίσκρας προς τη σωστή κατεύθυνση)! ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ & ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ!

 
Tου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΥ*
Να καταγγελθεί το από 5/3/2010 «Σύμφωνο Συνεννόησης & Συνεργασίας» Μέρκελ – Παπανδρέου το οποίο οδήγησε στην ίδρυση – από την Γερμανία – της «Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης» και στον διορισμό Γερμανού «Υπουργού Ελλάδας» – με τον αναμφισβήτητο σκοπό την διείσδυση της Γερμανίας (του κεφαλαίου της με τον "μανδύα" της δικής της από εποχής Μπίσμαρκ "αυτοδιοίκησης") στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ελλάδας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ούτε κατατμείται και τεμαχίζεται σε «Δήμους & Περιφέρειες» σύμφωνα με τις ορέξεις του ελληνικού, γερμανικού και παγκόσμιου κεφαλαίου.
Η ισότιμη και εθελοντική συνεργασία με κάθε χώρα και λαό με αμοιβαίο όφελος είναι το ζητούμενο, όχι η υλοποίηση των αποικιακών Μνημονίων εξαθλίωσης & κηδεμονίας της Ελλάδας από «Φιλέλληνες».

Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΥΧΤΕΛΙΣΤΕΣ!

Του ΤΑΣΟΥ ΚΑΝΤΑΡΑ*
Ξεκινά την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο, στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, το 6ο ετήσιο συνέδριο της περίφημης Ελληνο - Γερμανικής Συνέλευσης. Στο Ναύπλιο, την πρώτη ιστορική ελληνική πρωτεύουσα. Αυτή δε, η μη τυχαία επιλογή του χώρου, αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για την πατρίδα και το λαό μας. Ίσως σκέφτηκαν οι Γερμανοί, να τιμήσουν μ αυτό τον τρόπο την απόβαση των Βαυαρών προγόνων τους το 1833 στο Ναύπλιο και την φυλάκιση στο Ίτς Καλέ των Κολοκοτρώνη, Πλαπούτα, τα κόκκαλα των οποίων θα τρίζουν σίγουρα αυτές τις μέρες. Ιστορίες μιας άλλης εποχής, την οποία φροντίζουν να μην ξεχάσουμε, με τις εθελόδουλες πολιτικές που ακολουθούν, νέες και παλιές μνημονιακές δυνάμεις.

ΗΠΑ: Απίστευτη ωμή βία κατά των Ιθαγενών Λαών που πολεμούν για το Νερό τη Γη και την Ελευθερία! (Βίντεο)...

Οι συγκλονιστικές εικόνες κρατικής βίας αλλά και λαϊκής αντίστασης που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δεν είναι από κάποιο από τα ανοιχτά πολεμικά μέτωπα της Μέσης Ανατολής, έστω και αν σε αυτές πρωταγωνιστούν οι ένοπλες δυνάμεις της παγκόσμιας υπερδύναμης. 
 Είναι από το ίδιο το εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, από τη Βόρεια Ντακότα όπου εδώ και έξι μήνες (!) οι Ιθαγενείς Σιού και οι υποστηρικτές τους κλιμακώνουν αυτό που πιθανόν είναι η πιο χειροπιαστή, σημαντική και σημαδιακή πάλη ενάντια στους πρωταίτιους της κλιματικής καταστροφής, στις πολυεθνικές του πετρελαίου.