#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ωρίμανση και ενσωμάτωση του θεάματος (1) (2) (3)…


Ωρίμανση και ενσωμάτωση του θεάματος 1.
Αυτή η φωτογραφία σήμερα δεν λέει τίποτα· κι ας μην υποκριθεί κανένας ότι σοκάρει. Θα ήταν, μάλιστα, εντελώς αδιάφορη αν η δημοσιοποίησή της (κάπου στο facebook) δεν ενέπιπτε στα αυτόματα, ηλεκτρονικό-ρομποτικά φίλτρα της εταιρείας, για την αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας (!)«Παιδική πορνογραφία» αυτή η φωτογραφία απ’ τον πόλεμο του αμερικανικού κράτους στο βιετνάμ; Η Ιστορία, επενδυδεμένη εδώ τεχνολογικά, γελάει σαρδόνια – σε βάρος μας.
Αυτή η φωτογραφία δείχνει πιτσιρίκια να τρέχουν κλαίγοντας σ’ ένα δρόμο, ενώ πίσω τους είναι αμερικάνοι στρατιώτες.

Όλα ρημαδιό...πλην του στρατού κατοχής

Τα χωράφια ρήμαξαν, οι βιοτεχνίες ρήμαξαν, για εμπόριο ούτε κουβέντα, οι βιομηχανίες πάνε διακοπές σε άλλες χώρες. Κι όμως ένας τομέας ανθεί στην κατοχική Ελλάδα του βολέματος. Αυτός βέβαια δεν είναι τομέας αλλά στρατός κατοχής. Όμως το ερώτημα είναι αμείλικτο. Ποιον θα ελέγχουν και τι θα του παίρνουν αφού δεν υπάρχει πια πηγή εισοδήματος για να ανταποκριθούν οι ελεγχόμενοι. 
Η ανακοίνωση έγινε σε συνδικαλιστές. Τι συνδικαλίζονται και απέναντι σε ποιον υπέρ ποιου; Κι όμως υπάρχουν ακόμη και κυκλοφορούν ανερυθρίαστα φέροντας τον βαρύγδουπο τίτλο του συνδικαλιστή. 

Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση να μεταφερθούν «πρόσφυγες» στην Κρήτη

Φασίστας και ρατσιστής είναι όποιος αποδέχεται τη προσφυγιά και τη μετανάστευση ως αντικείμενο εμπορίου από διάφορα και ποικίλα δίκτυα, ΜΚΟ και δουλεμπόρους. Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που όλοι αυτοί οι δήθεν ευαίσθητοι και ανθρωπιστές διαδήλωσαν για τα δεκάδες χιλιάδες ανήλικα που χάθηκαν μέσα στην ΕΕ μετά την διάσωσή τους από τη θάλασσα; Πότε διαδήλωσαν ενάντια στα κυκλώματα trafficking που χάρις στην απουσία εθνικών πολιτικών με διεθνή συντονισμό για την εξάρθρωσή τους, γνωρίζουν απίστευτη άνοδο χάρις στη διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών από ΜΚΟ και κυκλώματα «εθελοντών»;
Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους θαλασσοπνιγμένους, αλλά δεν λένε κουβέντα για τα θύματα των δουλεμπόρων.
… είδατε κανέναν απ’ όλους αυτούς τους ευαίσθητους αριστερούς ειδικά της επικαλούμενης ριζοσπαστικής αριστεράς, να ορθώνει ανάστημα εναντίον αυτού του εκμεταλλευτικού κυκλώματος; Όχι βέβαια.Είπαμε: είναι ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά για το μέλλον. Προς το παρών ζήτω το δουλεμπόριο ανθρώπων!


Δημήτρης Καζάκης
Κατανοώ απόλυτα όσους βιοπορίζονται από το βρώμικο και τρισάθλιο εμπόριο πόνου και δυστυχίας με αντικείμενο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Είναι απολύτως λογικό να ωρύονται εναντίον οποιουδήποτε εναντιώνεται στη βιομηχανία του σύγχρονου δουλεμπορίου, που διευθύνουν οι Ευρωπαίοι από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο σε συνεργασία με τον αυτοδιορισθέντα πρόσφατα Σουλτάνο εκ Τουρκίας. Αλλά να μας εγκαλούν γιατί δεν συμμεριζόμαστε τον δικό τους πρόστυχο, άτιμο και εξαγοράσιμο ανθρωπισμό, ε, αυτό πια ξεπερνά κάθε όριο.

– «Βάλε μυαλό, μην καταστρέφεις το μέλλον σου»!

– Συριζαίοι οι αγώνες δεν εξαγοράζονται!
 
 
«Να τον έχεις από κοντά. Έχει γνωριμίες με δημοσιογράφους από το εξωτερικό οι οποίοι έρχονται για ρεπορτάζ για τους πρόσφυγες. Θέλουν άτομα για να τους πηγαίνουν στα επίμαχα σημεία. Για αυτό τον λόγο πληρώνουν καλά. Μπορείς να βγάζεις 3 με 4 χιλιάρικα το μήνα. Βάλε μυαλό, μην καταστρέφεις το μέλλον σου»!
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προς άνεργο δημοσιογράφο

Πλέον έτσι προσεγγίζουν τα πολιτικά σκουπίδια που έχουν παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ τους νεολαίους οι οποίοι ψάχνουν δουλειά για να επιβιώσουν. Το ρουσφέτι στην υπηρεσία της διατήρησης στην καρέκλα με κάθε μέσο και τρόπο. Κυνικά και χυδαία προσπαθούν να εξαγοράσουν συνειδήσεις πατώντας πάνω στην ανεργία και φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Tώρα ζούμε 3 σε 1!

Alexios Donas
 μεσω Σιβυλλα

Το όπλο των τρομοκρατών

Σήμερα το όπλο της τρομοκρατίας των λευκών κολάρων είναι το ευρώ. Το ευρώ δεν είναι χρήμα που αντιστοιχεί σε χρυσό ή στα εμπορεύματα που παράγονται στην κοινωνία, αλλά είναι ένα μέσον για την δημιουργία χρέους στις χώρες που το χρησιμοποιούν, άρα είναι μέσον για την υποδούλωσή τους.

Το ευρώ ως νόμισμα δεν είναι αξιόγραφο, δηλαδή αποδεικτικό αξίας, αλλά χρεόγραφο, δηλαδή αποδεικτικό χρέους. Στηρίζεται σε ένα οικονομικό κατασκεύασμα που λέγεται fiat money, δηλαδή έχει αξία μόνο και μόνο επειδή το είπε η ΕΕ! Ένα νόμισμα των 50 ευρώ δεν αντικατοπτρίζει ισόποση αξία, αλλά χρέος 50 ευρώ συν τον τόκο προς τον εκδότη. Το ευρώ παράγεται στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και διανέμεται στις τράπεζες των χωρών της ευρωζώνης σαν δάνειο με επιτόκιο.

Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία...

Λυριτζής – Οικονόμου παραπληροφορούν live και ξεπλένουν τους δολοφόνους

Η λήθη είναι συστατικό της άγνοιας. Και η άγνοια σκοτώνει. Καθήκον μας είναι η θύμηση και η επαγρύπνιση.

Το ξέπλυμα και η συνενοχή των δολοφόνων

Πέτρος Γαϊτάνος (θεοφοβούμενος τραγουδιστής): «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»
Βύρων Πολύδωρας : «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» | «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία»
Στέφανος Κασιμάτης (δημοσιογραφικός υπάλληλος του ομίλου Αλαφούζου): «Οσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Χρυσή Αυγή – και σοβαρολογώ απολύτως.»
Παναγιώτης Ψωμιάδης (δεξιός καραγκιόζης ζορό – ΝΔ): «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα.»
Γιάννης Πλούταρχος (σκυλοπόπ τραγουδιστής): «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο»


ΠΡΟΣΟΧΗ ΖΟΜΠΙ

Περίμενα στην ουρά υπομονετικά με ένα μπλουζάκι που λόγω εκπτώσεων και τιμής που του είχαν βάλει θα έπρεπε να ντρέπομαι να περιμένω.. αλλά γινόταν πανζουρλισμός. Ηταν εκείνα τα κλασικά σκηνικά όπου τα πρόβατα , συγνώμη οι πελάτες ήθελα να πω, πλακώνονται ποιο θα προλάβει να πάρει το περισσότερο χορτάρι σε τιμή ευκαιρίας.   Εκεί λοιπον στην ουρά ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τα... ζόμπι.

Ηταν πίσω μου δυο μούμιες μου η μούρη τους θύμιζε αμυδρά τον άνθρωπο που κάποτε υπήρξε ποριν από τα χιλιάδες τραβήγματα ... ένας λαιμός κρεμασμένος σαν πατσαβούρι κι η υπόλοιπη εμφάνιση μια κακή έκδοση από ένα αποτυχημένο καρναβάλι...