#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Τα φρικαλέα «τιτιβίσματα» του φασισμού…

Από τα κοινωνικά δίκτυα και τα blog, στις κάλπες του Μεκλεμβούργου – Πομερανίας


Γράφει ο Γρηγόρης Τραγγανίδας
Η«επιστροφή» του φασισμού από την «τεχνητή» «ανυποληψία» – ή την εφεδρεία; – εκμέρους του κυρίαρχου αστικού πολιτικού συστήματος, στην επικοινωνιακή «επιφάνεια» που φτάνει πλέον μέχρι και το κοινοβουλευτικό «ξέπλυμα» της εγκληματικής του φύσης, είναι μετρήσιμη σε κάθε πτυχή του κοινωνικού γίγνεσθαι, μεταξύ άλλων και στα διαδικτυακά «κοινωνικά» μέσα.
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύει ο βρετανικός «Independent», ο αριθμός των εθνικιστών και των αυτοπροσδιοριζόμενων ως «συμπαθούντων» των ναζί στο Twitter, εκτοξεύτηκε σε πάνω από 600% τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεπερνώντας τους οπαδούς του «Ισλαμικού Κράτους».

Η μάταιη αναζήτηση σχεδίου ανάπτυξης

  Κώστας Λαπαβίτσας
Η ανάπτυξη βρίσκεται ήδη στο πολιτικό προσκήνιο, με έντονη την παρουσία όσων αναζητούν ένα «δικό μας» εθνικό σχέδιο, ώστε να μην πάει χαμένη η επιτυχία της παραμονής μας στην ΟΝΕ. Η κυβέρνηση μάλιστα επιμένει ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι και δίκαιη. Η μέχρι τώρα ανυπαρξία εθνικού σχεδίου υποτίθεται ότι οφείλεται στην ανικανότητα των πολιτικών, τη γραφειοκρατία, την προχειρότητα και τα παρόμοια.

Οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες, ετοίμασαν το μενού για σήμερα...

Στη Γερμανία κερδίζουν οι ναζί...
Στο Χονγκ Κονγκ κερδίζουν τα παιδιά του Σόρος με τις ομπρέλες...
Ο Πούτιν είναι πολύ κακός...
Ο Κιμ στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, κάποιον θα σκότωσε...
Ο δικτάτορας Άσαντ κτυπάει αλύπητα τους "δημοκρατικούς αντάρτες", βομβαρδίζει τα νοσοκομεία που έχτισε ο ίδιος...

Aποικιοκρατικού τύπου διαφημιστική καμπάνια με τον Γιούνκερ και νεαρό Έλληνα που του κρατά την ομπρέλα ενώ απολαμβάνει τον ήλιο

Μια «διαφορετική» συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην εφημερίδα FAZ, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ούτε στις Βρυξέλλες, ούτε στο Λουξεμβούργο, αλλά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε μία… ψαροταβέρνα.
Ο Γιούνκερ σε στιγμές χαλάρωσης δίπλα στα νερά της Βουλιαγμένης και υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής, παραχώρησε τη συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα, υπογραμμίζοντας πως «αισθάνεται ευτυχής που βλέπει ακόμα τις τιμές να αναγράφονται σε ευρώ».

Τι Πάγκαλος, τι Τσίπρας...


Περί κοινοβουλευτικού κρετινισμού

…«Ο ομαλός κοινοβουλευτικός βίος της μεταπολίτευσης που λειτούργησε ως πρόσχημα για μια άκρως διεφθαρμένη κυβερνητική απολυταρχία, πνέει τα λοίσθια. Από τη μια η κοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος της δεν θέλει και ούτε μπορεί να κινηθεί μέσα στα πλαίσιά του. Από την άλλη, το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να εξασφαλίσει την κοινωνική νομιμοποίησή του. Η σύγκρουση αυτή δεν μπορεί να λυθεί με ήπια μέσα, ούτε απλά με τις παραδοσιακές τακτικές κοινοβουλευτικού αποπροσανατολισμού της κοινωνίας» …