#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοικτή προσβολή προς τα «κωλάρχιδα» της ελληνικής αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, που πιάσανε ήδη στασίδι για να βολευτουνε, εντός-εκτός και επί τα αυτά, της νέας τηλεοπτικής διαπλοκής…

Nikos Roussis
Ανοικτή προσβολή προς τα «κωλάρχιδα» της ελληνικής αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, που πιάσανε ήδη στασίδι για να βολευτουνε, εντός-εκτός και επί τα αυτά, της νέας τηλεοπτικής διαπλοκής.
Θα ψάξει κάνα μουνόπανο από σας την μετοχική σύνθεση των εταιριών που φέρεται να εκπροσωπούν τους καναλάρχες που πήραν την πολυπόθητη άδεια ή θα πρέπει, πάλι, να το κάνω εγώ αυτό?Που είναι «γραμμένες» αυτές οι εταιρίες, τι μετοχικό κεφάλαιο διαθέτουν και φθάνει αυτό το κεφάλαιο να πληρώσουν το τίμημα για τις άδειες που πήραν ή τα λεφτά θα έλθουν από «θυγατρικές» του Λουξεμβούργου?

Κλείστε διαπαντός τους δείκτες της διαπλοκής…

Aνακουφίστηκε το πανελλήνιο με την ολοκλήρωση της αδειοδότησης τεσσάρων καναλιών.Η κυβέρνηση πανηγυρίζει γιατί χτύπησε την διαπλοκή που κρυβόταν επί δεκαετίες παίρνοντας τα εκατομμύρια από τους διαπλεκόμενους,και οι διαπλεκόμενοι θα μπορούν πλέον διάφανα και με τον νόμο να μας δείχνουν τις μπούρδες τους,χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαφημίζουν το πόσα -και καλά- έχουν πληρώσει στο κράτος που τους ανήκει…Τώρα καθαγιασμένοι καί οι μεν καί οι δε, μπορούν να συνεχίσουν το δημοκρατικό έργο της διακυβέρνησης και της ενημέρωσης των Ελλήνων.

Εκατόν Είκοσι Χιλιάδες Θάνατοι - Μα πως μπορούμε και το ανεχόμαστε;!

του Θεμι Συμβουλόπουλου*
Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που μας δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), για την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα δημόσια νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια.

Οι ελλείψεις βασικών ιατρικών υλικών και αναλωσίμων, οι συγχωνεύσεις κλινικών, οι υπολειτουργίες και οι καταργήσεις Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), το κλείσιμο χειρουργικών τραπεζιών και οι λίστες αναμονής που ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις τον 1 χρόνο, εξαιτίας ελλείψεως χειρουργικών υλικών και προσωπικού, τα παλαιωμένα και μη κατάλληλα ιατρικά εργαλεία, τα χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα προκειμένου οι ασθενείς να καταφεύγουν, εάν έχουν, στον ιδιωτικό τομέα, η ανυπαρξία και η ακαταλληλότητα ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων που δεν λειτουργούν και δημιουργούν θανάσιμες αναμονές καρκινοπαθών, συνθέτουν την εικόνα των δημόσιων νοσοκομείων.

Παραμύθια για αγρίους

by To Skouliki Tom
246 εκατομμυρία ευρώ. Τόσα ήταν τα λεφτά που έδωσαν συνολικά οι 4 επιχειρηματίες για να πάρουν από μία τηλεοπτική άδεια που, δεδομένης της διαφημιστικής πίτας, δεν αξίζει πάνω από 3-4 εκατομμύρια – και πολλά λέω.
Αυτά είναι και τα χρήματα με τα οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στη ΔΕΘ, σαν άλλος Άγιος Γεώργιος, θριαμβευτής πάνω από το πτώμα του δράκου της διαπλοκής.
Τι έγραψα πάλι ο πούστης!

Ανάπτυξη ευχολογίων και λιτότηταςτου Λεωνίδα Βατικιώτη
Στη συστηματική καλλιέργεια προσδοκιών για την ανάπτυξη της οικονομίας επιδίδονται εν χορώ τα σημαντικότερα στελέχη της κυβέρνησης. Ο αντιπρόεδρος Γ. Δραγασάκης κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ, Βασ. Κορκίδη, δήλωσε πώς για πρώτη φορά συντρέχουν οι προϋποθέσεις πραγματικής ανάκαμψης, ενώ ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας χαρακτήρισε τους επόμενους πέντε μήνες κρίσιμους γιατί θα σηματοδοτήσουν τη στροφή της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Πρόκειται για ευχολόγια που έρχονται να χρυσώσουν το χάπι της υπερφορολόγησης και των νέων μειώσεων στις επικουρικές συντάξεις που για 150.000 συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα θα φτάσουν ακόμη και το 40%. «Ξεχάστε τα 30 δις. φόρων που έχετε να πληρώσετε το δεύτερο εξάμηνο του 2016, έρχεται η ανάπτυξη…», λέει η κυβέρνηση. Λες και η αύξηση του ΑΕΠ πρόκειται να επαναφέρει μισθούς, συντάξεις και ανεργία στα επίπεδα του 2008.

Επιδοματικές… τρίχες …


Το λέγαμε πριν φύγουμε για διακοπές και δεν υπάρχει λόγος να μη το επαναλάβουμε τώρα που επιστρέψαμε. Τούτος ο μήνας αναμένεται να φέρει ισχυρές μεταρρυθμιστικές δονήσεις, οι οποίες θα κλονίσουν συθέμελα όσες κολώνες έχουν απομείνει όρθιες σ’ αυτό το ρημαγμένο οικοδόμημα που λέγεται εργασία. Κι όσο ακούς τον Κατρούγκαλο να δηλώνει πως η κυβέρνηση θα στηρίξει το εργασιακό με την ίδια αποφασιστικότητα που στήριξε το ασφαλιστικό, τόσο σιγουρεύεσαι ότι δεν πρόκειται να μείνει λίθος επί λίθου.
Η αρχή έγινε πριν καλά-καλά βγει το καλοκαίρι, με τον μετασχηματισμό τού επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση εργοδοσίας, μια πατέντα η οποία ισχύει εδώ και πολλά χρόνια στην προοδευμένη Ευρώπη κι ήταν πλέον καιρός να φτάσει και σε τούτη την παραμελημένη γωνιά των Βαλκανίων. Η ιδέα της είναι απλή: αντί να δίνω επίδομα στον άνεργο, θα τον στέλνω για δουλειά και θα δίνω τα λεφτά στον εργοδότη του για να τον πληρώνει. Ευφυέστατον!

Όταν ο τηλεοπτικός βόθρος αποτιμάται σε εκατομμύρια…

Στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες καταγράφεται και συμπυκνώνεται όχι, απλώς, η μεγάλη ΑΠΑΤΗ του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η αποκρουστική μοχθηρία αυτής της ΑΠΑΤΗΣ.
Καταρχήν, η «αριστερή» κυβέρνηση (η μακάβρια ιστορική γκριμάτσα) ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το βόθρο της «ενημέρωσης» και της «ψυχαγωγίας» (βοθροκάναλα), τους μαφιόζους του χρήματος, με σημαία τον αγώνα κατά της «διαπλοκής».
Με πιο απλά λόγια:

Αυτή η «αριστερή» ΑΠΑΤΗ ξεπλένει και εξαγνίζει τους προπαγανδιστικούς βόθρους του καθεστώτος και τη δημοσιογραφική πορνεία…