#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Βαλάντιο το ηλεκτρονικόν!


Τι το θες άνθρωπέ μου το «αναλογικό» το πορτοφόλι; Να άγχεσαι νυχθημερόν μην το χάσεις ή μην στο κλέψουν; Πάρε ένα ηλεκτρονικό να κάνεις την δουλειά σου, να πληρώνεις δίχως κέρματα και χαρτονομίσματα, να αφήνεις το ηλεκτρονικό σου «αποτύπωμα» με κάθε αγορά σου, να ξέρουν και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες τι ώρα ήσουν που και τι ακριβώς έκανες, δίχως να πληρώνουνε ανθρώπους να σε παρακολουθούν, δίχως χαφιέδες, ρεπούμπλικες και καμπαρντίνες στο κατόπι σου. Παλιομοδίτικα πράματα πια. Δεν θα ‘ναι καλύτερα έτσι; Να συνηθίζεις σιγά-σιγά. Όλα ηλεκτρονικά-ψηφιακά.

O ένοχος για τις δολοφονίες με τη σύγκρουση τρένων στην Ιταλία, έχει ονοματεπώνυμο!

Είναι γνωστός: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!
Γιατί κρύβουν τον ένοχο;
Αθώοι νεκροί στο βωμό του κέρδους...
Οι "επενδυτές" έχουν στη σκέψη τους τα κέρδη: μείωση προσωπικού, κακή συντήρηση, λιγότερο προσωπικό ασφαλείας... 

Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί…

 ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ
Το ΝΑΤΟ στηρίζει το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας. Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ  που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία, στις 8-9 Ιούλη, αποφασίστηκε να δοθεί ένα  συνολικό πακέτο βοήθειας στην Ουκρανία, που σύμφωνα με τους αναλυτές όμοιο δεν έχει δοθεί σε κανέναν άλλον εταίρο.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, διευκρίνισε ότι η συμμαχία «θα παρέχει συμβουλευτική και στοχευόμενη υποστήριξη για να γίνουν αποτελεσματικότερες οι δομές άμυνας και ασφάλειας της Ουκρανίας».

Brexit: Η αρχή ενός τέλους … δίχως τέλος

Η 23η Ιουνίου θα μείνει στην ιστορία σαν μια νέα D-Day, μια νίκη της ιστορικής Ευρώπης απέναντι στις νεοταξικές ολιγαρχίες, ένα μήνυμα Ανεξαρτησίας για τα ευρωπαϊκά έθνη -και αφύπνισης για όλους τους λαούς.
Στην Ευρώπη εμείς οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να μας κυβερνά μια μη εκλεγμένη Κομισιόν με εξουσίες εκτελεστικές που λειτουργεί περισσότερο ως θεοκρατία του 13ου αιώνα ή τα ευρωπαϊκά Έθνη-κράτη είναι οι μόνες ιστορικές, πολιτικές, δομές της αυθεντικής δημoκρατίας.

Ζούμε ουσιαστικά την απαρχή της “αποπαγκοσμιοποίησης”. Η ιστορία, η πολιτική και τα έθνη ανακτούν τα δικαιώματά τους μετά την επιστροφή των κρατών, που όλοι θεωρούσαν πριν από λίγο αδύναμα, και την υποχώρηση των αγορών, που όλοι θεωρούσαν παντοδύναμες.

Για τον Λορέντζο...

Γιάννης Λαζάρου
Ο Λορέντζο παλεύοντας για την ζωή του ξεσκάτισε τον πλανήτη από ένα δίποδο που η δόξα και το χρήμα τον έκαναν δολοφόνο πρώτης γραμμής. Έσκουξαν τα άλλα δίποδα και έχουν λέει έθιμο αν ταύρος σκοτώσει ταυρομάχο να σφάζουν και την μάνα του για να σταματήσει η γενιά του θύτη. Προσοχή - προσοχή, όποιος παλεύει για την ζωή του και καθαρίσει τον επίδοξο δολοφόνο του είναι ΘΥΤΗΣ. 
Στην Ελλάδα "του χέστη η μάνα χαίρεται τ΄αντρειωμένου σκούζει", στην Ισπανία η μάνα τ΄αντρειωμένου σφάζεται. Οι χέστες πάντα δολοφονούν τις αξίες. Πως αλλιώς θα επιβίωναν;