#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Λέτε να γίνει κάνα Grexit;

(Απίστευτοι φτηνοπροδότες Συριζαίοι)! ...η δήθεν Ελληνική βουλή της αποικίας, ψήφισε την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στις μπύρες, αλλά μόνο στις μπύρες που παράγονται εδώ, δηλαδή μόνο στις Ελληνικές μπύρες. Η κατ' όνομα βουλή των Ελλήνων... σε διατεταγμένη Υπηρεσία!


Καταγγελίες του παραγωγού της μπύρας Βεργίνα: Οι πολυεθνικές θέλουν να με εξοντώσουν!

Αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας δικαστής που να φοράει παντελόνια κι όχι ποδίτσες στις στοές, μιας κι η "βουλή" της αποικίας... εκτελεί τα "καθήκοντά" που της ανέθεσαν!

Για τις πολιτικές υπαρχει πολιτική αποδοκιμασία – Για τα ανδρείκελα υπάρχει πολιτική τιμωρία και θα πρέπει να είναι παραδειγματική

Μετά το Βρετανικό δημοψήφισμα, μια σύνθετη γεωπολιτική εξίσωση αποτυπώνεται πάνω από τις κοινωνίες της Ευρώπης…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Το αδιαφιλονίκητο στάνταρντ αυτής της εξίσωσης, είναι ο καταλυτικός ρόλος της λαϊκής αποφασιστικότητας, αναφορικά με την ενεργοποίηση πολιτικών εξελίξεων και πολιτικών ανατροπών. Ο Βρετανικός λαός με την αποφασή του επιβεβαίωσε γι ακόμη μια φορά πως η συνομωσία του τρόμου δεν είναι αήτητη, τα οχυρά των εκβιασμών δεν είναι απόρθητα, οι κωδικοί της καταστροφολογίας δεν είναι απαραβίαστοι. Πρόκειται για χάρτινα τέρατα «φοβερά και τρομερά», που φαντάζουν ανίκητα μόνο όταν οι λαοί τα κοιτάζουν γονατιστοί και με σκυμένο το κεφάλι.
Ο δυναμικός πολλαπλασιαστής αυτής της εξίσωσης, είναι η αύρα της κοινωνικής χειραφέτησης που αποπνέεται αντικειμενικά, με ενσωματωμένη δυναμική που είναι ικανή να αφυπνίσει την κλονισμένη αυτοπεποίθηση των λαών της Ευρώπης. Το επικοινωνιακό μάρκετινγκ της πνευματικής καταστολής, ανακαλύπτει και αναδεικνύει, σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς που απειλούν από παντού να «καταπιούν» την Ευρώπη. Οι λαοί όμως, αυτό που βλέπουν, είναι πως η λεωφόρος της απόδρασης από τη νεοναζιστική φυλακή που…

Ο φασίστας θα κάνει το έγκλημα, ο νεοφιλελές θα το δικαιολογήσει

Γράφει ο mitsos175.
Τι είναι το περίττωμα; Το υλικό που αποβάλλεται από άνθρωπο ή ζώο και προέρχεται από το πεπτικό του σύστημα, τα κόπρανα ή οι κουτσουλιές. Είναι δε αχρείαστο, περιττό, μάλιστα βλαβερό γι αυτό και η αποβολή.

Στην πολιτική το περίττωμα είναι ο νεοφιλελεύθερος ναζί. Αποτέλεσμα πέψης, χώνεψης, διαφόρων τροφών του συστήματος. Του ρατσισμού, του μίσους, της αλαζονείας, της θεοποίησης του κέρδους. Όταν ανακατευτεί στο έντερο του συστήματος χολή με νεοφιλελεύθερο κυνισμό και ναζιστικό κανιβαλισμό έχουμε αυτό το βρωμερό αποτέλεσμα. Το οποίο όμως δεν αποβάλλεται, αυτή είναι η διαφορά, αλλά γεμίζει και βρωμίζει, δηλητηριάζει την πολιτική.

Τα αποτελέσματα του κεντρικού σχεδιασμού της ΕΕ και του εκσυγχρονισμού της χώρας από τους Ευρωτζιχαντιστές…

Τα αποτελέσματα του κεντρικού σχεδιασμού της ΕΕ και του εκσυγχρονισμού της χώρας από τους Ευρωτζιχαντιστές. Γιατί πλέον δεν χρειάζεται να παράγουμε τροφή, είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης. Πλέον παράγουμε αέρα κοπανιστό, φούσκες μετοχών, φούσκες ακινήτων και όλα τα…
παράγωγα του νεοφιλελευθερισμού….Ακόμη όμως οι ευρωλιγούρηδες μας λένε πως το πρόβλημα είναι πως δεν είμαστε αρκετά εκσυγχρονισμένοι· δηλαδή δεν πουλάμε αρκετό αέρα κοπανιστό στο χρηματοπιστωτικό σύστημα όπως οι άλλες ανεπτυγμενες οικονομίες.
 

Ανακοίνωση του ΚΚ Βρετανίας για το δημοψήφισμα

Ως ήττα του άξονα ΕΕ-ΔΝΤ-ΝΑΤΟ αξιολογεί τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος το ΚΚ Βρετανίας και καλεί τους εργαζόμενους να αντιμετωπίσουν την έξαρση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που εξαπέλυσαν οι ηγετικές δυνάμεις και των δύο πλευρών της εκστρατείας. Στην ανακοίνωση του, που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του, το ΚΚ Βρετανίας σημειώνει:

Νίκη της λαϊκής κυριαρχίας - ήττα του άξονα ΕΕ-ΔΝΤ-ΝΑΤΟ


Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αποτελεί ένα τεράστιο και δυνητικά αποπροσανατολιστικό πλήγμα στην κυβερνώσα καπιταλιστική τάξη της Βρετανίας, τους πολιτικούς υπαλλήλους της και τους ιμπεριαλιστές συμμάχους της στην ΕΕ, τις ΗΠΑ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ.