#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Οι Λαοί πετούν στα σκουπίδια της Ιστορίας τα πορνίδια της ΕΕ!

Το διευθυντήριο της ΕΕ επειδή δεν μπορεί να καταπιεί το κάζο που έπαθε άρχισε τα ιντερνετικά κόλπα με τις ΜΚΟ οργανώσεις του. Μαζεύουν υπογραφές να φύγει το Λονδίνο από τη Βρετανία και να προσδεθεί στην ΕΕ! Το ίδιο παιχνίδι για τη Σκωτία και την Ουαλία και πάει λέγοντας. Ακόμα και υπογραφές μαζεύουν για επανάληψη του αστικού δημοψηφίσματος!
Καθίκια, ευρωλάγνοι και χαφιέδες της παγκοσμιοποίησης ενωμένα λυσσάνε σε κάθε αντίθετη κίνηση όπου και να εκδηλωθεί. Βρώμικα και ύπουλα, από τον φαιδρό παλιάτσο Γιουνκέρ μέχρι τον τελευταίο Τσιπροχαφιέ, επιδίδονται στην φαιά προπαγάνδα.

Οι "αριστεροί" Μερκελιστές ξεχνούν... Εμείς OXI!


Τα …όργανα ταράχτηκαν και εκπέμπουν τις δωσίλογες ανοησίες τους…

Ένα «κακό», ιστορικών διαστάσεων, μια ρωγμή, π.χ. στο πλανητικό ιμπεριαλιστικό οικοδόμημα, προκαλεί ταραχή και σύγχυση στον κόσμο του κεφαλαίου…
Η νίκη του BREXIT στη Βρετανία είναι ένα τέτοιο «κακό» για την ΕΕ του 4ου Ράιχ.
Η ταραχή, ο πανικός και η σύγχυση των μαφιόζων του χρήματος και των πολιτικών τους υπηρετών είναι διάχυτη και αποτυπώνεται σε ποικίλα υστερικά, αλλά και γελοία μελοδράματα…


Στους δωσίλογους, αυτή η ταραχή και η θορυβώδης σύγχυση εκφράζονται σε μορφές βλακώδους παραληρήματος. Πάντα η αμηχανία, η ταραχή ο πανικός και η βλακεία «ξερνιούνται», με μεγαλύτερη ορμή από τα λαρύγγια των δωσίλογων δούλων του καθεστώτος: των «εγκάθετων» οργάνων του…

Το Brexit είναι μια καλή αρχή, … αφήστε τη μιζέρια


Το Brexit δεν είναι λαϊκή επανάσταση. Μάλιστα δεν είναι. Δεν καταρρέει ο καπιταλισμός. Μάλιστα, δεν καταρρέει. Δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι έτσι εξαιρετικά απλό. Σοφόν το σαφές. Είναι και αποτέλεσμα των ανταγωνισμών και των αντιθέσεων του κεφαλαίου και της αστικής τάξης κάθε χώρας. Μάλιστα είναι. Στηρίχθηκε και από εθνικιστικά κόμματα. Αναμφισβήτητα.

Αμφισβητείται όμως η καταγραφή της οργής από τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία που βλέπει στις οικονομικές ολοκληρώσεις και τις συμμαχίες του κεφαλαίου τον εχθρό και τοποθετείται απέναντι; Αμφισβητείται η δυναμική που προσδίδει στους αγώνες των ευρωπαϊκών λαών απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητα η Βρετανική λαϊκή ετυμηγορία, ως ντουφεκιά απλώς στο αέρα; Δεν τρέχει τίποτα;

Η μοναξιά των εξαιρέσεων

Η Μ. Βρετανία ή πιο σωστά το Ηνωμένο Βασίλειο μπόρεσε και το' κανε. Μαγκιά των Βρετανών, θαλασσοκράτορες είναι, αποικίες έχουν, στρατό βαρβάτο έχουν, Αυστραλία έχουν, Καναδά έχουν καλά έκαναν και είπαν "άντε γεια" τραβώντας τον δρόμο τους παρέα με τις ΗΠΑ αφού θα ανοίξουν και τις εμπορικές μεταξύ τους συμφωνίες που παρεμποδιζόταν από τις Συνθήκες της Ε.Ε. Και με την Ασία και την Αφρική να τις ανοίξουν, διότι πώς να το κάνουμε, όπως ξέρει την Ασία και την Αφρική το Ηνωμένο Βασίλειο δεν το ξέρει κανένας. Αν πάλι δεν τους κάτσει η έξοδος ξανακάνουν ένα ντου προς την Ε.Ε και πάλι κερδισμένοι θα' ναι. Το Βασίλειο κάνει κολιγιές ή τις διακόπτει μόνο για να κονομάει. Δεν έχει ούτε ευαισθησίες περί κοινωνικής πολιτικής, ούτε ανατρεπτικές πολιτικές διότι "God save the Queen" και δεν πάει να γαμηθεί ο ανθρακωρύχος.

Η εκστρατεία τρόμου των ναζί ηγετών της ΕΕ δείχνει τον πανικό τους

Γράφει ο mitsos175
Η τύχη των εργαζόμενων στη Βρετανία δεν πρόκειται να αλλάξει ουσιαστικά. Ο Καπιταλισμός είναι το πρόβλημα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε. Αλλά χαιρόμαστε πολύ που οι ναζί της ΕΕ υπέστησαν μια αναπάντεχη γι αυτούς ήττα.

Ως διεθνιστές δεν μας καίγεται καρφί τι θα κάνουν οι Σκωτσέζοι εθνικιστές. Εξηγούμαστε όμως: Οι Σκοτσέζοι εργαζόμενοι, όπως οποιοιδήποτε άλλοι, επομένως και οι Άγγλοι, έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για την τύχη τους. Αν θέλουν να φύγουν από την Μ. Βρετανία ακυρώνοντας την απόφαση που πήραν πριν δυο χρόνια, τόσο το καλύτερο! Ποτέ δε γουστάραμε τις αυτοκρατορίες, ούτε την Εγγλέζικη, ούτε τη Γερμανική, ούτε καμία άλλη. Αν τώρα θέλουν οι Σκωτσέζοι, ή οι κάτοικοι του Γιβραλτάρ, της Β. Ιρλανδίας κα, να υποταχθούν στη Γερμανία, είναι ένα λάθος που θα το βρουν μπροστά τους. Θα τους προτείναμε να προνοήσουν για συχνότερα δημοψηφίσματα, αν θέλουν ΕΕ, γιατί θα το μετανιώσουν σίγουρα. Και πάλι όμως χρειάζεται να αλλάξει ριζικά το οικονομικοκοινωνικό σύστημα, αλλιώς ότι και να κάνουν μέσα ή έξω στην ΕΕ, με ή χωρίς τους Άγγλους, ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν για τους ίδιους.

Μια κάσα για το πτώμα της ΕΕ, που βρωμά φασισμό

Γράφει ο mitsos175
 "Μήνες μεγάλης ανασφάλειας αναμένονται για τη γερμανική οικονομία, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle, ενώ σημειώνει ότι εκπρόσωποι της γερμανικής εξαγωγικής οικονομίας κάνουν λόγο για μια "καταστροφή" με πολλαπλές επιπτώσεις... Για τη Γερμανία η Βρετανία αποτελεί τον τρίτο εξαγωγικό εταίρο με έναν όγκο εξαγωγών γύρω στα 90 δισ. ευρώ. Στην ίδια τη Γερμανία, 750.000 θέσεις εργασίας εξαρτώνται από τις γερμανοβρετανικές εμπορικές σχέσεις... "Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγουμε είναι μια ρήξη του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, ειδάλλως θα μπορούσαν να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες με αποτέλεσμα τη διάσπαση της Ευρώπης" (πρόεδρος του γερμανικού Συνδέσμου Εξαγωγικού Εμπορίου BGA, Άντον Μπέρνερ)" Ιδιαίτερα πλήττονται οι γερμανικές εταιρίες στην αυτοκινητοβιομηχναία, στην ενέργεια, στις τηλεπικοινωνίες, στους τομείς ηλεκτρονικής, μετάλλου, στο λιανεμπόριο, τους τομείς χημείας και κατασκευής μηχανών.

Δεν με εξέπληξε το Brexit...


5 / 7 Μεγάλη συγκέντρωση του ΟΧΙ - 1 χρόνος μετά


Στις 5 Ιουλίου αναδεικνύουμε την δυσαρμονία που υπάρχει μεταξύ του λαού και της κυβερνητικής πολιτικής

Η λαϊκή εντολή μπορεί να προδώθηκε αλλά ο λαός και η νεολαία ποτέ δεν ηττήθηκαν, έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις μια μάχη κόντρα σε κάθε είδους συμφέροντα και πέτυχαν ένα ιστορικό ΟΧΙ

Ένα χρόνο μετά, την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 7μ.μ (την ίδια ώρα που έκλειναν οι κάλπες και έβγαινε το 62% ΟΧΙ ) τιμάμε τον λαό και τους αγώνες του.

Όσοι πιστεύουμε ότι τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος και ότι η λιτότητα δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα!

Όλοι ΕΜΕΙΣ να είμαστε ΕΚΕΙ!


Στις 5 Ιουλίου ανακτούμε δυνάμεις, δίνουμε ξανά πνοή στο κίνημα, σχεδιάζουμε το αύριο με το περήφανο ΟΧΙ οδηγό σε μια νέα πορεία και ρυθμιστή των εξελίξεων !