#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Με πλαστικές αυταπάτες διαχειρίζεσαι μονάχα τη μιζέρια μιας πέτσινης ζωής

Είναι καιρός πια η κουλτούρα της εξέγερσης να μπει με μαχητικό τρόπο στη ζωή μας...
Δεν υπάρχει τελευταία στροφή κύριοι σ αυτό το Γολγοθά. Οι καλύτερες μέρες που έταξαν οι άθλιοι σφετεριστές της εξουσίας δε θα έρθουν ποτέ...

Και δε θα έρθουν ποτέ, γιατί απλά κανείς δε τις έσπειρε. Και επειδή ακριβώς δε...

τις έσπειρε κανείς, δεν πρόκειται και κανένας από μας να τις θερίσει. Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί...


Ο μεγάλος διχασμός που φέρνει στην επιφάνεια το Brexit

 Dimitris Kazakis
Καθώς η ψήφος υπέρ της εξόδου από την ΕΕ στη Βρετανία αποκτά δυναμική επικράτησης, οι διεθνείς αγορές αρχίζουν και παραπαίουν. Διακυβεύονται πολύ μεγάλα συμφέροντα και η τυχόν επικράτηση του Brexit στις 23 Ιουνίου είναι σίγουρο ότι θα δώσει ένα ισχυρό πλήγμα στις υπερεθνικές δυνάμεις των ανοιχτών αγορών που έχουν οδηγήσει τόσο την Ευρώπη, όσο και τον πλανήτη στη χειρότερη περίοδο παρακμής και ολοκληρωτικής κρίσης των τελευταίων αιώνων.

Κι όπως είναι φυσικό η τρομοκρατία εναντίον των λαϊκών στρωμάτων στη Βρετανία όπου κυριαρχεί σχεδόν απόλυτα το Brexit, έχει ενταθεί σε πρωτοφανή βαθμό. Το ίδιο το βρετανικό κράτος έχει αναλάβει να "ενημερώσει" με προσωπικές, επώνυμες επιστολές κάθε έναν ξεχωριστά βρετανό πολίτη για την σημασία να παραμείνει η Βρετανία στην ΕΕ, αλλά και τι πρόκειται να πάθει ο ίδιος προσωπικά αν τυχόν και επικρατήσει το Brexit. Τέτοια δημοκρατία είχε να γνωρίσει το Ηνωμένο Βασίλειο από την εποχή της ελέω θεού μοναρχίας.

Ανοιχτή συνέλευση για την υποδοχή του Καραβανιού Αγώνα

Ανοιχτή συνέλευση για την υποδοχή του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης και ενημέρωση από τους Ρομπέν του ξύλου

Οι εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ και οι Ρομπέν του ξύλου, μαζί με τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, κατεβαίνουν ενωμένοι στην Αθήνα, από τις 30/6 και για όσο χρειαστεί στο Υπουργείο Εργασίας, για τη διεκδίκηση άμεσης λύσης για τα αυτοδιαχειριζόμενα εργοστάσια.

για το Καραβάνι Αγώνα


Ούτε γουλιά: οι απολυμένοι της «Coca Cola» γράφουν ιστορία

Έχοντας στο μυαλό τους ότι η «Coca Cola» δαπανά εκατομμύρια για τη διαφήμισή της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι έλληνες απολυμένοι της εταιρείας σκέφτηκαν ένα δύσκολο αλλά αποτελεσματικό τρόπο για να ακουστεί η φωνή τους: με αναρτήσεις στα social media και… ντουντούκες σε όλη την Ελλάδα κάλεσαν απευθείας τους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα της. 

Συνέντευξη στο Δημήτρη Καλαντζή
Η καμπάνια «ούτε γουλιά» έγινε με μεθόδους αντι-μάρκετινγκ, που θυμίζουν τη σφεντόνα του Δαυίδ εναντίον του θηριώδη Γοιλιάθ. Χρησιμοποιώντας ντουντούκες, προσαρμοσμένες σε αυτοκίνητα, γύριζαν και γυρίζουν στις γειτονιές των πόλεων και ενημερώνουν απευθείας τον κόσμο ότι η πολυεθνική Coca Cola έχει κλείσει τα περισσότερα εργοστάσιά της στην Ελλάδα, τα προϊόντα είναι εισαγόμενα από βαλκανικές χώρες και η στάση της απέναντι σε ανθρώπους που εργάστηκαν 10, 20 και 30 χρόνια για αυτήν, είναι τουλάχιστον ανήθικη. Θα πείτε, υπάρχει ηθική στις πολυεθνικές; Σαφώς και πρέπει να υπάρχει. Και τουλάχιστον, όταν δεν υπάρχει, θα πρέπει να είναι αναμενόμενη η αντίδραση των εργαζομένων και της κοινής γνώμης.