#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Σε αγαστή συνεργασία οι νεο-ναζιστές με τους απόγονους των ναζιστών της Ε.Ε...

ΗΓΓΙΚΕΝ
 
ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
...όπου μόλις ξέφυγε από τα ποσοστά που θέλανε οι κυρίαρχοι, η Χρυσή Αυγή, βάλανε τον Ρουπακιά να σκοτώσει εν ψυχρώ τον δύστυχο τον Φύσσα...
Και τώρα είναι έξω...

Και ποιος ξέρει πόσο κόστισε η δουλειά...


Σε αγαστή συνεργασία οι νεο-ναζιστές με τους απόγονους των ναζιστών της Ε.Ε....

Στους δρόμους οι γάλλοι σε 350 πόλεις

  Maria Denaxa
Πήραν τις κατσαρόλες τους και βγήκαν στους δρόμους απόψε οι γάλλοι σε 350 πόλεις της χώρας, μετά και αποτυχία των σημερινών διαπραγματεύσεων μεταξύ της υπουργού εργασίας και του εκπροσώπου του συνδικάτου CGT, Φιλίπ Μαρτινέζ.
Οπως δήλωσε ο Μαρτινέζ "οι πολίτες θα παραμείνουν στους δρόμους μέχρι την απόσυρση του νόμου, που προλειαίνει το έδαφος για έναν εργασιακό "Μεσαίωνα".
Ετσι απόψε για να εισακουσθούν καλύτερα οι Γάλλοι, όχι μόνο στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο, αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο πήραν τις κατσαρόλες τους και βγήκαν στους δρόμους...

J. Cox: To ιδανικό θύμα σε μια πολύ βρώμικη ιστορία.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ
Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το αίμα της δύστυχης J. Cox στον χώρο του εγκλήματος, η είδηση άρχισε να μεταδίδεται σε Βρετανία και Ευρώπη ως εξής: Η ειδεχθής δολοφονία της Cox ανατρέπει τα δεδομένα δίνοντας το προβάδισμα στην ψήφο παραμονής στην ΕΕ. Από την πρώτη στιγμή η J. Cox δεν δολοφονήθηκε μόνο μια φορά με ειδεχθή τρόπο, αλλά αμέτρητες φορές με κάθε δελτίο ειδήσεων, κάθε ρεπορτάζ, κάθε δήθεν ανάλυση, κάθε υποκριτικά συμπονετική δήλωση των επικεφαλής του "Μένω", κοκ. Όλοι τους χρησιμοποιούν με τον πιο εξόφθαλμο και χυδαίο τρόπο τη δολοφονία σαν μέσο για να αποσπαστούν ψήφοι υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

Ιδού η Ρόδος - Τα αδιέξοδα της παγκόσμιας άρχουσας ελίτ και οι ανά τον κόσμον "απείθαρχοι"

του ΑΠ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Απογοήτευση και δυσαρέσκεια τρώνε, όπως το σαράκι, το ηθικό του Δυτικού Κόσμου, στην ΕΕ και στις ΗΠΑ. Φίλοι εμπειρογνώμονες μου λένε ότι Βρετανοί και Αμερικανοί, στελέχη δημόσιων υπηρεσιών ασφαλείας αλλά και μυστικών υπηρεσιών, θεωρούν σίγουρο ότι το BREXIT θα επικρατήσει, εκφράζοντας το αρνητικό κλίμα...  

 Ο Τραμπ και ο Σάντερς προσωποποιούν την αντίδραση των Αμερικανών  για την ανικανότητα του συστήματος να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα.

Η πολιτική προβοκάτσια ακόμη και ως πολιτική δολοφονία είναι πάντα το plan B με στόχο τους ηλίθιους

Κυριάκος Κυριακόπουλος
Για όλους εσάς που απορείτε και φυσικά πέφτετε από τα σύννεφα, καλό είναι να θυμίσουμε ότι σε πολλές από τις "χαμηλού φορτίου" εκλογικές αναμετρήσεις και σε ΟΛΕΣ τις κρίσιμες, η πολιτική δολοφονία υπάρχει πάντα στα συρτάρια των Χορογράφων...
Η πολιτική προβοκάτσια ακόμη και ως πολιτική δολοφονία, υπήρξε ανέκαθεν  ο εφεδρικός καταλύτης που επιστρατεύεται είτε για να δρομολογήσει εξελίξεις, είτε για να ανακόψει πολιτικές ανατροπές.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

Οι Άγγλοι πολίτες θα πρέπει να δείξουν σε όλη την Ευρώπη ότι οι πολίτες των κρατών της Ευρώπης, θέλουμε να μείνουμε ευρωπαϊκοί λαοί, με τις ιδιαιτερότητές του ο καθένας μας και όχι να γίνουμε όλοι Γερμανοί.

Εμείς οι Έλληνες, κατ’ ευφημισμό πολίτες, δεν έχουμε από
το Σύνταγμα το δικαίωμα να αποφασίσουμε, με κάποιο δημοψήφισμα με λαϊκή πρωτοβουλία, για το μέλλον μας και τη θέση μας στην ΕΕ. Ούτε μας ζητήθηκε ποτέ από τις πολιτικές μας ηγεσίες να αποφασίσουμε με δημοψήφισμα για τέτοιο θέμα. Ακόμα και όταν η "πρώτη φορά αριστερά" ζήτησε από το λαό να αποφασίσει για το μνημόνιο, μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, χωρίς να ανοίξει μύτη.

Οι "Αριστεροί" τζουτζέδες της Νέας Τάξης φέρνουν τον Ηλεκτρονικό Φασισμό (με το πρόσχημα της Φοροδιαφυγής)

Τέλος τα χρήματα – Μόνο με κάρτες οι πληρωμές 
Με την συμπαιγνία όλης της αντιπολίτευσης  
- Μείωση φόρων σε όσους πληρώνουν με πλαστικό χρήμα
- Μόνο με κάρτες οι πληρωμές σε εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης
- Υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, δικηγόροι θα πληρώνονται μόνο με κάρτες
- Λίστα με τις “καλές” και τις “κακές” επιχειρήσεις που δέχονται μόνο πλαστικό χρήμα
Υποχρεωτική γίνεται πλέον η χρήση του πλαστικού χρήματος. Τα μετρητά θα αρχίσουν να μας... εγκαταλείπουν σιγά, σιγά. Ουσιαστικά η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην υποχρεωτική χρήση καρτών όσο πιο άμεσα γίνεται.

Παράξενες συμπτώσεις... Όποτε κινδυνεύει το "σύστημα Ευρώπη", κάτι συμβαίνει...

Σουηδία, 12 Σεπτέμβρη 2003, δολοφονείται η Ana Lindh, ηγέτης της προπαγανδιστικής καμπάνιας υπέρ της "Ευρώπης", 3 ημέρες πριν το δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του ευρώ...
Αγγλία (Μεγάλη Βρετανία αρέσκονται ορισμένοι), 16 Ιούνη 2016, δολοφονείται η ηγέτης της προπαγανδιστικής καμπάνιας υπέρ της "Ευρώπης, 7 ημέρες πριν το δημψήφισμα υπέρ ή κατά της παραμονής στην Ε.Ε.
Καμία συνμωσιολογία, κανένας παραλληλισμός, καμία σχέση με τη "στρατηγική έντασης"...
Απλές συμπτώσεις...