#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Παρά τη συνωμοσία σιωπής και παραπληροφόρησης, η κοσμογονία του Μπέρνι Σάντερς προελαύνει!

Του Γιώργου Μητραλιά
Προσοχή, αυτό που συμβαίνει με τον Μπέρνι Σάντερς, το κίνημά του και τις αμερικανικές προκριματικές εκλογές ίσως να μην έχει προηγούμενο στην ιστορία της παραπληροφόρησης και της πλύσης εγκεφάλου των πολιτών από μέρους των καθεστωτικών ΜΜΕ! Και όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε ολάκερο τον πλανήτη!...
Εξηγούμεθα αρχίζοντας με ένα παράδειγμα από την πιο «καυτή» επικαιρότητα: Στις αρχές αυτού του μήνα και επί μερικές μέρες, η είδηση από τις ΗΠΑ που κυριαρχούσε στα παγκόσμια ΜΜΕ, και φυσικά και στην Ελλάδα, ήταν το οικτρό τέλος του γορίλα στο Σινσινάτι. Στο ίδιο όμως χρονικό διάστημα, ο Μπέρνι Σάντερς πρωταγωνιστούσε στα εξής γεγονότα που αποσιωπήθηκαν εντελώς από όλα τα ΜΜΕ όλων των χωρών του κόσμου:

Assad: "Το Χαλέπι θα είναι το νεκροταφείο των ονείρων του φασίστα δολοφόνου Ερντογάν"

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://www.nikosklitsikas.gr/

Ο πρόεδρος Assad, μιλώντας στην ενακτήρια συνεδρίαση της Βουλής της Συρίας (μετά την εκλογή γυναίκας στη θέση του προέδρου: To "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς", διδάσκει Δημοκρατία!) τόνισε πως απέτυχαν όλα τα σχέδια των ξένων δυνάμεων κι ειδικότερα της Τουρκίας, για να βλάψουν τη Συρία. Επίσης, υπογράμμισε με έμφαση πως στο άμεσο μέλλον "Το Χαλέπι θα είναι το νεκροταφείο των ονείρων του φασίστα δολοφόνου Ερντογάν".
Μια συγκλονιστική ομιλία του προέδρου Assad, του οποίου η πατρίδα δέχεται επί πέντε ολόκληρα μια χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση.
Μια μεστή ομιλία που ανάδειξε τον πατριωτισμό και τον αγώνα του λαού της Συρίας, σε σημείο να σηκωθούν όρθιοι όλοι οι βουλευτές και να κραυγάζουν το σύνθημα: "Με το αίμα και την ψυχή μας, σε τιμούμε Bashar". Στην αίθουσα της Λαϊκής Συνέλευσης (βουλή), όλες οι πτέρυγες της βουλής, κυβέρνηση κι αντιπολίτευση, έγιναν μια γροθιά. Όρθιοι όχι μόνον οι σοσιαλιστές κι οι κομμουνιστές, που συγκροτούν την κυβερνητική πλειοψηφία μαζί με...

Η Ελλάδα μετατράπηκε σε πολεμική εφεδρεία του Ισραήλ


Του Δημήτρη Καζάκη
Στις 2 του μηνός ψηφίσθηκε από τη Βουλή με τη γνωστή πλέον τακτική ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, η διεθνής σύμβαση με τίτλο «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κράτους του Ισραήλ σχετικά με το Καθεστώς των Δυνάμεών τους.» Η Συμφωνία αυτή είχε υπογραφεί στο Τελ Αβίβ στις 19 Ιουλίου 2015 από τον Π. Καμμένο και τον Ισραηλινό ομόλογό του.
Η συμφωνία αυτή δεν αφορά στην «στρατιωτική συνεργασία» της Ελλάδας με το Ισραήλ, αλλά το Καθεστώς των Δυνάμεων τους (Status of Forces Agreement, SOFA).
Τι είναι αυτή η συμφωνία;
Σύμφωνα με τις ΗΠΑ, η οποία είναι η πρώτη χώρα παγκόσμια που εφάρμοσε τις συμφωνίες αυτές μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο,

Μπάρμπα Μήτσο έχεις mail

Καμία ανοχή πια για τους "ανάλγητους" εγκληματίες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους και τις υποχρεώσεις. Τσακίστε τους. 
Όπως πάντα βέβαια οι κουκουλοφόροι των κατοχικών δυνάμεων δρουν στα σκοτεινά. Κάποτε ξύπναγες και δεν είχες ζωή, τώρα ξυπνάς και δεν έχεις σπίτι. Αλλά μάλλον το ίδιο είναι περίπου. 

Σε καθημερινή βάση τα δικαστικά τμήματα των εφοριών στέλνουν στις τράπεζες τουλάχιστον 1.200 ηλεκτρονικά κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών ακόμη και σε όσους χρωστούν στην εφορία μικροποσά. 

Οι τράπεζες με το που λάβουν ηλεκτρονικά τα ειδοποιητήρια προχωρούν άμεσα στη δέσμευση των ποσών που βρίσκουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων που χρωστούν στο Δημόσιο και στη συνέχεια «σηκώνουν» καταθέσεις που μπορεί να προέρχονται από μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, αποταμιεύσεις. 

Σκοτώνουν την βαριά βιομηχανία της Ελλάδας

 Εκχωρούν την φέτα σε αφρικανικές χώρες-Ελιές, λάδι, φέτα, γιαούρτι τα τελείωσαν και έπονται κι άλλα

Ξενοφώντας Ερμείδης
Τα εγκλήματα που γίνονται εναντίον της χώρας από τις υπαλληλικές κυβερνήσεις της με τις εντολές των δανειστών δεν σκοτώνουν μόνο για ένα διάστημα την οικονομία αλλά την διαλύουν για πάντα. Να μην μπορέσει με κανέναν τρόπο να σηκώσει κεφάλι παραγωγικά, για τον επόμενο αιώνα τουλάχιστον.Με αφορμή την δήθεν ανάπτυξη και τον δήθεν ανταγωνισμό καταφέρνουν να βάλουν ταφόπλακα στην πραγματική οικονομία της Ελλάδας που δεν είναι άλλη από την μοναδικότητα των γεωργικών της και κατά συνέπεια κτηνοτροφικών της προϊόντων.  Η Ελλάδα ποτέ δεν θα μπορούσε να «χτυπήσει» τις αγορές του κόσμου σε επίπεδο ποσοτήτων. Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας ήταν πάντα η ασύγκριτη ποιότητα των προϊόντων της λόγω της βιοποικιλότητας της ελληνικής γης.