#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Ας αφήσουμε κατά μέρος τα αναφιλητά για τον λαό κι ας κοιτάξουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας

Δημήτρης Καζάκης
Μα γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος με όλα αυτά που συμβαίνουν; Το ερώτημα είναι φυσιολογικό, αλλά και αφελές. Αν δεν είναι άλλοθι αδράνειας, ή πρόφαση παραίτησης.
Ποτέ μια κοινωνία, ή ένας λαός δεν ξεσηκώνεται μόνο και μόνο από τα παθήματά του. Όσο τραγικά, όσο ολέθρια κι αν είναι. Ούτε επιλέγει την εξέγερση για ιδεολογικούς λόγους υπό τις εντολές, ή το σύνθημα μιας πρωτοπορίας, ή ενός ηγέτη. Ο λαός και τα κοινωνικά στρώματα οδηγούνται στην εξέγερση παρά κι ενάντια της θέλησής τους. Πότε; Όταν για την πλειοψηφία, αφενός, τίθεται άμεσα, επιτακτικά και στην πράξη ζήτημα ζωής, ή θανάτου. Και, αφετέρου, δεν έχει απομείνει κανένας άλλος τρόπος διαμαρτυρίας που να τρέφει την αυταπάτη ότι θα φέρει κάποιο πενιχρό έστω αποτέλεσμα.

Η Γερμανία έτοιμη να λεηλατήσει ό,τι έχει απομείνει στην Ελλάδα. Έπονται Πορτογαλία και Ισπανία

Του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς   
Ιδιαίτερης –ενημερωτικής, επεξηγηματικής και διδακτικής- αξίας για τον Ελληνα αναγνώστη, το κατωτέρω άρθρο του γνωστού μας Αμερικανού Οικονομολόγου, καθηγητή, συγγραφέα, πολιτικού διανοητή, πρώην υπουργού κυβέρνησης Ρέϊγκαν (!). Παρουσιάζει με εκτυφλωτική διαύγεια τη συνταγή θεραπείας-θανάτου που έχει συντάξει για την Ελλάδα ο Σόϊμπλε -της οποίας το πρώτο στάδιο ακόμη διανύουμε. Αναλύει επίσης και παρουσιάζει τη μηχανή εξαπάτησης περί το Χρέος, που αφ’ ενός παρέχει στο ΔΝΤ το άλλοθι παραμονής ως αιματοστίφτη της χώρας και παράλληλα φουσκώνει τον σάκο αισιόδοξης αερολογίας του Τσίπρα, για την παράταση των χρήσιμων υπηρεσιών του. Ιδού το επιμορφωτικό κείμενο:

Παράρτημα του Eurogroup το κοινοβούλιο

Κάνουν ότι έχουν Βουλή και το Eurogroup ήδη ανακοίνωσε συνεδρίαση για την αξιολόγηση-Τα "κοράκια" έτοιμα να πάρουν δάνεια χωρίς ούτε ένα ρίσκο.
 
Η κοροϊδία ότι έχουμε ακόμη Βουλή που ψηφίζει συνεχίζεται. Την ώρα που έχουν κατατεθεί τροπολογίες για τα εκκρεμή προαπαιτούμενα προς ψήφιση, το Eurogroup ανακοίνωσε "εκτάκτως" ότι η συνεδρίασή του θα γίνει την Δευτέρα για να επικυρωθεί η αξιολόγηση και να δώσει ο ESM την πρώτη δόση ύψους 7,5 δις ευρώ για τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας.

Σίγουροι οι δανειστές ότι θα περάσουν και τα προαπαιτούμενα όπως έχουν περάσει όλα μέσα στην Βουλή δεν περιμένουν καν για το θεαθήναι να γίνει ψηφοφορία από το νομοθετικό σώμα της χώρας. 

Ο θίασος των ξεφτιλισμένων ξεπέρασε ακόμη και την Γκεστάπο

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε… Η πρεμούρα τους να αποφύγουν προσωρινά την ενεργοποίηση του «κόφτη», βγάζει τη μάσκα των εφοριακών και αποκαλύπτει πως ο ρόλος που τους έχει ανατεθεί είναι ο ρόλος των πραιτοριανών της κατοχής… 
 
 του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
Οι κατασχέσεις ξεκινούν και μάλιστα εν κρυπτώ. Ο θίασος των ξεφτιλισμένων ξεπέρασε ακόμη και την Γκεστάπο σε πρακτικές και μεθόδους…
Οι δικαστές μοιραία αναλαμβάνουν το ρόλο του δημίου απέναντί σε μια κοινωνία που επιμένει παθητικά και περιμένει να υποστεί τη μοίρα που της προδιέγραψαν.
Η καθήλωση κάθε οικονομικής δραστηριότητας, θα φέρει και νέα μείωση την φορολογικών εσόδων. Η ενεργοποίηση του «κόφτη» παρά το πλιάτσικο τελικά δε θα αποφευχθεί. Η ενεργοποίηση του, θα πολλαπλασιάσει τη δυστυχία.
Τα χειρότερα έρχονται…