#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

«Φλέγεται» η Γαλλία (Βίντεο)

Σοκ: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε πολίτες στη Γαλλία [έγγραφα]

οι αρχές απαγορεύουν σε ακτιβιστές να κυκλοφορούν σε συγκεκριμένα διαμερίσματα της πόλης σε συγκεκριμένες ώρες.
Οι κυβερνήσεις, ποτέ δεν απειλήθηκαν κατά μέτωπο από την τρομοκρατία, όσο από την οργή των λαών.

 
Μαρία Δεναξά f/b 
Σκεπτόμενη εδώ και καιρό τον τρόπο με τον οποίο ο Ολαντ κήρυξε την Γαλλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης -την οποία σχεδίαζε από καιρό- και την ευκολία με την οποία δίνει παράταση σ´ αυτό το καθεστώς, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η γαλλική κυβέρνηση περίμενε μεγάλη κοινωνική ένταση απέναντι στα αντιλαϊκά σχέδια της πολιτικής την οποία έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει.

Φοβού τους... ελεύθερους

Γράψε τέλος σε ό,τι νόμιζες ότι ήξερες και προπάντων σε αυτό που νόμιζες ότι ήσουν ικανός να κάνεις. Το σύστημα σε χαρακτήρισε δεινόσαυρο. Δεν έχει σημασία η ηλικία που κουβαλά ο καθένας μας, αλλά ούτε και η οποιαδήποτε εξειδίκευση έχει. Άλλαξαν όλα τριγύρω εκτός από εμάς τους ίδιους. Δεν ταιριάζουμε στη νέα εποχή, στη νέα τάξη πραγμάτων, στα νέα που εισέβαλαν στην χώρα. Δεν είναι τα καινούργια παπούτσια που μάς “χτυπάνε”, είναι τα πόδια μας πολύ μεγάλα για να χωρέσουν σε αυτά. Έτσι, ή θα τα φοράμε κουτσαίνοντας μέχρι να μάς χώσουν στην κάσα ή θα αυτοακρωτηριάσουμε τα πόδια μας μπαίνοντας στην ομάδα αναπήρων του νέου κόσμου που έχει αρχίσει. Αυτός ο κόσμος δεν επιτρέπει ξυπόλητους.

Η επανάσταση μπορεί να περιμένει

Είναι κουραστικό να τους παρακολουθείς, είναι άνευ λόγου να σχολιάζεις τις δηλώσεις τους, είναι άνευ αξίας να κάνεις προτάσεις για την οποιαδήποτε αλλαγή στην χώρα. Η ελληνική υπαλληλική κυβέρνηση των Βρυξελλών αλλά και τα αντιπολιτευτικά κόμματα ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας. 
Αλλά ούτε ο Έλληνας έχει καμία σχέση με τον διπλανό του Έλληνα.  Επικρατεί ένα επιμελημένο χάος με τους μισούς πολίτες να αγωνιούν για αυτά που θα χάσουν και τους υπόλοιπους να έχουν χάσει τα πάντα. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ καμία κοινή πορεία αντίστασης για όλα τα μέτρα που περνούν από πόρτες, παράθυρα και χαραμάδες στο παράρτημα των Βρυξελλών με το όνομα Ελληνικό Κοινοβούλιο.

4ο Ράιχ: «επιχείρηση» αποδόμησης της Ιστορίας…


Το παρακάτω απόσπασμα του Στάθη συμπυκνώνει τη νεοταξική στρατηγική της διαστροφής και αναδιατύπωσης της Ιστορίας.
Η «διαλεκτική» των πολυεθνικών και της πλανητικής εξουσίας τους (4ο Ράιχ) «εμπεριέχει» και την «επιχείρηση» δίωξης, κατάργησης και αναδιατύπωσης της Ιστορίας.


Στην Ελλάδα η «διαλεκτική» αυτή προωθείται, εδώ και χρόνια, συστηματικά και σταθερά, από όλες τις κυβερνήσεις, ιδιαίτερα από την ενσωματωμένη «αριστερά», και από τους γνωστούς επιδοτούμενους «ιστορικούς»…

Προωθείται και μέσω του τελετουργικού θεάματος…

Μια καλή αρχή χθές βράδυ στο Σύνταγμα

Το Σύνταγμα δεν γέμισε εχθές βράδυ ασφυκτικά. Δεν είχε τα χαρακτηριστικά μιας καθολικής διαμαρτυρίας όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τηλεόραση κράτησαν άλλη μια φορά τον κόσμο στο σπίτι. Η απογοήτευση και η αίσθηση της ήττας που καλλιεργείται μεθοδικά έχει αποδώσει το δίχως άλλο αποτελέσματα, χωρίς αυτό καθόλου να σημαίνει ότι θα συνεχίζεται, προς τέρψη των εμπνευστών και των σχεδιαστών της.