#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Με αφορμή την εκδήλωση μίσους της Χ.Α και τις επικλήσεις περί "εκλογικής νομιμοποίησής" της

Του Γ. Γ.
Οι αντιδράσεις για την απόφαση της δημοτικής παράταξης Καμίνη να παραχωρήσει το παλιό πάρκο Χωροφυλακής, τον ιστορικό χώρο όπου το μετεμφυλιακό ακροδεξιό κράτος εκτέλεσε τον Μπελογιάννη και άλλους 3 κομμουνιστές αγωνιστές το 1952, στο ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου για να οργανώσει την εκδήλωση μίσους του συνεχίζονται. (Εδώ υπάρχουν καλέσματα για συγκέντρωση ώστε ακυρωθεί η φιέστα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης και εδώ διαβάζουμε την σχετική ανακοίνωση του Κ.Σ της ΚΝΕ).
Να σταθούμε, όμως, σε μια ένσταση που διατύπωσε αναγνώστης μας στην παρουσία μας στο f/b όταν παραθέσαμε την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε «Οι νεοναζιστικές "αγάπες" του Καμίνη συνεχίζονται» 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

«Αν φοβάσαι μη σε δαγκώσει ο κροκόδειλος, είσαι πολύ ευχαριστημένος όταν σε δαγκώνουν οι σκύλοι».

Στάθης

Μια χώρα...ένα πεδίο δοκιμών για πάντα

Με κομμουνισμό ή όχι το χρήμα γύρω από το εμπόριο όπλων είναι πάρα πολύ. Η θυσία εκατομμυρίων ανθρώπων έφτασε το Βιετνάμ να είναι την 8η χώρα σε εισαγωγές όπλων, εκτός από το διεθνές παιγνίδι στο οποίο συμμετέχει για την διακίνηση δις δολαρίων από όπλα. 
Έτσι λοιπόν το Βιετνάμ φιλοξενεί ένα συμπόσιο άμυνας αυτή την εβδομάδα στο οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες κατασκευής όπλων ενώ επίκειται η επίσκεψη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και καθώς η Ουάσιγκτον αναλογίζεται αν θα πρέπει να άρει τον αποκλεισμό όπλων που έχει επιβάλλει στον παλιό της εχθρό. 

Αυταρχικό Κράτος: Ο νόμιμος νταβατζής, με τους πολίτες σε ρόλο ξεφτιλισμένης πουτάνας.

Από το αστυνομικό δελτίο:
Στις 20 Αυγούστου 2015 εξαρθρώθηκε στην Μύκονο ένα κύκλωμα πορνείας, όταν και συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία -κατά την αστυνομία- έκλειναν τα ραντεβού και οργάνωναν τα πάρτι σε βίλες, κότερα και ξενοδοχεία.
Από την παρακολούθηση των τηλεφώνων προέκυψε πως για κάθε κοπέλα (στάρλετ, μοντέλα, πρώην Σταρ Ελλάς κλπ)  η μέση ταρίφα ήταν 700€, εκ των οποίων τα 100€ πήγαιναν στον μαστροπό.
Δηλαδή ο παράνομος νταβατζής απαιτούσε το 14,3% των κερδών που η κοπέλα γαμήθηκε -στην κυριολεξία- να βγάλει. Και ντροπή του!

Ευτυχώς όμως, υπάρχει το Κράτος και μας προφυλάσσει από τέτοιες κακοτοπιές…
Φερειπείν, μπορούμε να διαβάσουμε στο Δελτίο Τύπου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μεταξύ των άλλων και το συγκεκριμένο παράδειγμα, από τα όσα σε αυτό συμπεριλαμβάνονται: