#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

..."αριστερός" είναι, όχι μαλάκας!

Άνεμος ανατροπής

* Και "δημοκρατικά" ψηφίζει μνημόνια εξαθλίωσης... 
 

Θέλουμε Ευρώπη και ευρώ!


Μην υπογράψεις κερατά, μην υπογράψεις!


Έφτασε η ώρα της κοινωνικής ανταπόδοσης: Τα ποντίκια της «Αυγής» εγκαταλείπουν το καράβι, που βουλιάζει

«Είμαστε η σύγχρονη Αριστερά, ανοιχτοί σε συγκλίσεις και συναινέσεις με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου».

Νίκος Φίλης
___________________________

Η χυδαία συμμορία των ευρωτσολιάδων, που αυτοαποκαλείται «συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», πετιέται πλέον σα στυμμένη λεμονόκουπα από τ’ αφεντικά της.

Αφού – ως κοινοί αλήτες- κορόιδεψαν, ξεπούλησαν κι εκχυδάισαν τα πάντα προκειμένου ν’αποκομίσουν χρήμα και αναγνωρισιμότητα, ήρθε η ώρα του λογαριασμού, η ώρα της κοινωνικής ανταπόδοσης! Ως εκ τούτου, οι πονηροί κι οι «ριγμένοι» της παρέας την εγκαταλείπουν, ανοίγοντας πανιά γι άλλες πολιτείες, προφανώς πιο σίγουρες και πιο προσοδοφόρες.

Ο ευρω-ναζισμός είναι εδώ: Toυ έβγαλαν τα πόδια και το χέρι για να τον ελέγξουν (Pics-video)!

Πηγή: sentragoal
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Γαλλίας ένα αποκαλυπτικό video που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και δείχνει τη στιγμή που αστυνομικοί κάνουν έλεγχο σε άτομο με ειδικές ανάγκες που κάθεται στο πάτωμα χωρίς τα προσθετικά πόδια του και το χέρι του.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον πολίτη να βγάλει το παντελόνι του και τα κάτω προσθετικά άκρα αλλά και το προσθετικό χέρι του και στην συνέχεια τον άφησαν αβοήθητο και έφυγαν!

Οι Αμαζόνες που σταμάτησαν τη Νέα Τάξη

Η έκταση της καταστροφής που έχει προκαλέσει στην Συρία ο πολυετής πόλεμος διατυπώνεται με συγκλονιστικό τρόπο σε μια νέα μελέτη του Syrian Center for Policy Research (Συριακού Κέντρου Πολιτικής Έρευνας):
Το 12% περίπου του πληθυσμού έχει σκοτωθεί ή τραυματισθεί, η μείωση του προσδόκιμου ζωής έπεσε από τα 70,5 χρόνια το 2010 στα 55,4 σήμερα και το συνολικό ποσοστό φτώχειας εκτιμάται στο 85,2%.
Μέσα σ’ αυτή την κόλαση, που έφεραν στον ιστορικό αυτό τόπο οι τζιχαντιστές και οι μισθοφόροι της σαουδο-τουρκο-δυτικής συμμαχίας, αναδείχθηκε ο ηρωϊκός αγώνας πολλών εκατοντάδων γυναικών της Συρίας, που έμειναν στον τόπο τους αποφασισμένες να αγωνιστούν και να σταματήσουν τα τζιχάντια της Νέας Τάξης: Αλλαουΐτισσες, Κούρδισσες, Γιεζίντι, Μουσουλμάνες και Χριστιανές, μαζί με τις Ρωσσίδες κομμάντος, πολεμούν και νικούν σήμερα στην Συρία στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης σε όλους μας.

ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

Όλα αυτά τα μέτρα εξαθλίωσης του λαού που στηρίζονται και ψηφίζονται από τα αστικά κόμματα σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο έχουν στόχο την ανάκαμψη αυξημένης καπιταλιστικής κερδοφορίας, σε περιβάλλον παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης, άκρατου ανταγωνισμού των μονοπωλιακών ομίλων και σε συνθήκες ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Είναι μέτρα που θα παραμείνουν για πάντα όσο ο λαός που πληρώνει κάθε φορά το κόστος της ανάπτυξης και τα σπασμένα των καπιταλιστικών κρίσεων δεν σηκώνει ανάστημα, δεν διεκδικεί ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης χωρίς καπιταλιστές, χωρίς εκμετάλλευση και εξάρτηση.

Το νέο ιδιωτικό κράτος της Βόρειας Ελλάδας

Η Ελλάδα μπαίνει στην Ενιαία Ενεργειακή Πολιτική της Ε.Ε και μένει για πάντα στην Ε.Ε - Θάνατος του περιβάλλοντος για την "ανάπτυξη" ιδιωτικών συμφερόντων
 
Στις 17 Μαΐου άρχεται το πρώτο στάδιο της πλήρους αγκίστρωσης της Ελλάδας στο καράβι της Ε.Ε. Μετά από αυτή την ημέρα οποιαδήποτε συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε είναι απλά ξόδεμα σάλιου.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας πρόκειται να κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια της έναρξης κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στην Θεσσαλονίκη όπου θα παρευρεθούν στελέχη της ΒP, της SOCAR, της Snam, της Fluxys, της Enagas και της Axpo, δηλαδή της Κοινοπραξίας TAP. Η Ελλάδα σε δέκα ημέρες μπαίνει επίσημα στην Ενιαία  Ενεργειακή Πολιτική της Ε.Ε και μετατρέπει ένα τεράστιο κομμάτι ελληνικής γης  σε ιδιωτική γη της της Trans Adriatic Pipeline AG.

«Aς πιάσουμε το νήμα από τις φωτιές της 12 Φλεβάρη 2012»

Της Αλέκας Ζορμπαλά
Τελευταία στιγμή, για την τιμή των όπλων "παραλύει η χώρα" εν όψει της ψήφισης του ασφαλιστικού - φορολογικού με καθαρά γκανγκστερικό τρόπο, μέσα στο Σ/Κ.
Θα τα καταφέρουμε;
Δεν είμαι αιθεροβάμων!

Γιατί, πως να πιστέψεις, ότι με 48ωρες απεργίες από το πουθενά, προκηρυγμένες μάλιστα από τις εξωνημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες είναι δυνατόν να αποτρέψεις την ψήφιση του;

Α-πολιτογράφηση: Ο Ενοποιητικός Παράγοντας του Ξεριζωμού…

Νώντας  Σκυφτούλης
Αφορμή  ο διάλογος με ένα ζευγάρι νέων με βαριά διδακτορικά οι οποίοι πηγαινοέρχονται στις ευρωπαϊκές πόλεις προκειμένου να διασφαλίσουν μια πρόσκαιρη πρόσβαση στην επιβίωση. Αυτό συμβαίνει πλέον μαζικά και αποτελεί ένα κοινωνικό φαινόμενο. Στις σημερινές συνθήκες της επισφάλειας της επιβίωσης και στο πλαίσιο της Ευρώπης οι μετακινήσεις  από ένα κράτος σε ένα άλλο  ή άλλα είναι πλέον παρόμοιες με τις μετακινήσεις εποχιακών εργατών συλλογής αγροτικών προϊόντων που μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 ήταν εξίσου μαζικό φαινόμενο το οποίο ερχόταν βέβαια από πολύ μακριά. Οι τελευταίοι δεν είχαν μόνιμη κατοικία αλλά μία αφετηρία πολιτογράφησης που με το πέρασμα δεκαετιών χάνονταν ανανεώνοντας έτσι τις όποιες νομικές κατοχυρώσεις (γεννήσεις, γάμους, κλπ.) αλλάζοντας ακόμη και ονόματα. Αυτό γινόταν από χώρο σε χώρο ασφαλώς με διαφορετικές και αντίθετες νοοτροπίες και  έθιμα αφού η διαφοροποίηση από χώρο σε χώρο όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω ήταν εντονότερη. Για να μην αναφερθώ στην Οθωμανική επικράτεια όπου ο Ηπειρώτης γινόταν Πολίτης ή Μυτιληνιός και όπου χάνονταν οι ρίζες τους στα βάθη των γενεών.

''Οι μπάτσοι δεν είναι γιοι μας''...

Στην Γαλλία και πάλι...
Οι ιερόδουλες έγραψαν σε αυτό το κομμάτι τοίχου:
''Οι μπάτσοι δεν είναι γιοι μας''
Πόρνες


via Marina Mara
μεσω   σιβυλλα