#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Στο άντρο της Κίρκης

Παπα – Ηλίας Υφαντής
Δεν χρειαζόταν καμιά ΕΥΠ, για να μας αποκαλύψει το εναντίον της πατρίδας μας δολοφονικό σχέδιο, που εκπορεύεται μέσα απ’ το έρεβος του σιωνοναζιστικού μεσαίωνα. Μας το βροντοφωνάζει η ίδια  η πραγματικότητα. Άλλο αν κάποιοι «δικοί μας» δεν εννοούν να το εννοήσουν . Ούτε μας εκπλήσσει το γεγονός ότι, ενώ οι δολοπλόκοι συνελήφθησαν με τη γίδα στον ώμο, μας το παίζουν από πάνω και τιμητές. Κατηγορώντας μας ότι υποκλέψαμε δήθεν τα δολοφονικά σχέδια τους. Που σημαίνει ότι το να δολοφονούν αυτοί την πατρίδα μας και το λαό μας είναι απαραβίαστο δικαίωμά τους. Αλλά η πιθανότητα να αποκαλύψαμε εμείς τα σχέδιά τους αποτελεί ιεροσυλία. Και διατείνονται πως η αποκάλυψη αυτή μας εκθέτει παγκοσμίως ως  «αχάριστους» απέναντι στους «ευεργέτες» μας.

Αφρός…

Αφρός. Ένα ποσό της τάξης των 100 δις ευρώ ξεπλένεται κάθε χρόνο στη γερμανία, σύμφωνα με έρευνα του γερμανικού υπ.οικ. Είναι ένα ταπεινό 2,6% του γερμανικού αεπ. Συνεπώς ο συγκεκριμένος καπιταλισμός δεν μπορεί να θεωρηθεί μαφιόζικος.
Για την ελληνική περίπτωση δεν υπάρχουν στοιχεία για το θέμα, άρα δεν υπάρχει θέμα… (Υπάρχουν μόνο κακόπιστοι σαν εμάς που υποστηρίζουν το εντελώς αντίθετο). Αξίζει πάντως να δει κανείς τους σπουδαιότερους τρόπους ξεπλύματος στην καθωσπρέπει γερμανία: εμπόριο ακινήτων, εμπόριο ιδιωτικών σκαφών, εμπόριο πολυτίμων αντικειμένων (από ακριβά ρολόγια έως έργα τέχνης), τζόγος… και επιχειρήσεις φαγητού, καφέ… κλπ. Όπου (λέει η έρευνα) υπάρχουν «ειδικές» εταιρείες που έχουν φτιαχτεί γι’ αυτό το σκοπό. Για ξέπλυμα.

TO ''4o'' MNHMONIO ΦΕΡΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ Κ.Ο ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ  
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ''ΚΛΩΤΣΙΑΣ'' ΚΑΙ ''ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ''  

Η βόμβα του 4ου μνημονίου, όσο ψυχρά και κυνικά και αν επιχειρείται να αντιμετωπιστεί από τον Τσίπρα, έχει κάνει άνωκάτω την κυβέρνηση, έχει αναστατώσει την Κοινοβουλευτική ομάδα του και διαλύει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.  
Για τους ΑΝΕΛ δεν συζητάμε τίποτα, διότι αυτοί πλέον μπορούν κάλλιστα και χωρίς ιδιαίτερες αντιστάσεις, να ψηφίσουν ότι και ''ο γάιδαρος πετάει''.  
Κύκλοι γνωρίζοντες τις κυβερνητικές και κομματικές εξελίξεις έλεγαν στην Iskra ότι το κλίμα που κυριαρχεί στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, στην κυβέρνηση, την Κ.Ο και το κόμμα είναι ''όλοι εναντίον όλων'' και το μόνο που ακόμα, αλλά όχι για πολύ, συνδέει όλους τους παρατρεχάμενους της εξουσίας, πέραν την καρέκλας, είναι ο φόβος της τιμωρίας και του διασυρμού.  

επείγον