#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Μπόμπιρας για υιοθέτηση. (Βίντεο)

Απίθανο το βιντεάκι που κάνει το γύρω του διαδικτύου εδώ και κάποιες ώρες. Σύμφωνα με όσα γράφονται τραβήχτηκε σε αγορά της κεντρικής Κίνας και έχει πρωταγωνιστή έναν μπόμπιρα … τσαμπουκά.

Ο μικρούλης κραδαίνει έναν μεγάλο σωλήνα, που ξεπερνά το μπόι του, και «επιτίθεται» στους μπάτσους που θέλουν να διώξουν τους «παράνομους» γονείς του, μικροπωλητές σε λαϊκή αγορά.
Το Κινεζάκι παρακολουθώντας αυτή την φάση τα πήρε στην κράνα και αντέδρασε ανάλογα. Δεν μπορεί να ξέρουμε τι λέει,  αλλά το βλέμμα του μας δίνει μια εικόνα του τι περιέχει το λεξιλόγιο του.


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΣΤΟ 24% Ο Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ

ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΙΜΗΘΟΥΝ  
ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ  
Με μπαράζ αυξήσεων στους έμμεσους φόρους προσπαθεί το οικονομικό επιτελείο να καλύψει τους δημοσιονομικούς στόχους ως το 2018. Σε αυτό το πλαίσιο, φαίνεται πως έχει αποφασιστεί η αύξηση του ΦΠΑ στο 24% από 23%. Ποιες ανατιμήσεις θα ακολουθήσουν.  
Σύμφωνα με την ελληνική πρόταση που έφερε στο φως η Καθημερινή και δεν διαψεύσθηκε από την κυβέρνηση, το οικονομικό επιτελείο έχει προτείνει στους θεσμούς αύξηση του ανώτερου συντελεστή του ΦΠΑ στο 24% από 23%, δηλαδή στο υψηλότερο σκαλί της Ευρωζώνης, μαζί με τη Φινλανδία.  

Πιστοποιημένοι αλληλέγγυοι... φιλάνθρωποι

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΟΤΑΝ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ

Οι απίστευτες δικαιολογίες του Πάνου Καμμένου που έγινε Βουτσάς: αντί για κότερο, έχω F16, πάμε μια βόλτα!!!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπάρχουν σχέδια πτήσης.

Τα οποία υποβάλλονται και εγκρίνονται μέσω της υπηρεσιακής οδού.

Ξαφνικά όμως και προκειμένου να δικαιολογηθεί η απίστευτη και πρωτοφανής άδεια διέλευσης των Αμερικανικών F 16 πάνω από την Ακρόπολη, διαβάζουμε στα φιλοκυβερνητικά σάιτ τα ακόμη πιο απίστευτα:
«Γιατί πέταξαν τέσσερα μαχητικά πάνω από την Αθήνα;


Ο Ν. Μπογιόπουλος για το εφοπλιστικό "θαύμα" (Ηχητικό)

 «Τα ιλιγγιώδη ποσά που επενδύουν οι Ελληνες εφοπλιστές σε ναυπηγήσεις πλοίων έχουν αφήσει άναυδους τους ανταγωνιστές τους» τιτλοφορούσε πριν καιρό κύριο άρθρο της οικονομική εφημερίδα.
Φυσικά γνωρίζαμε ότι και εν μέσω καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης τα ήδη παραφουσκωμένα θησαυροφυλάκια των εφοπλιστών εξακολουθούν να γιγαντώνονται, ξέροντας επίσης πώς συμβαίνει αυτό το εφοπλιστικό «θαύμα».
Η «εφοπλιστική οικογένεια» είναι ότι πιο αισχρό, βρόμικο και εγκληματικό έχει να επιδείξει η ελληνική πλουτοκρατία, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας ενώ συμπληρώναμε ότι οι εφοπλιστές είναι χωμένοι μέχρι τον λαιμό στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, στην διακίνηση όπλων, στο δουλεμπόριο, στα προμελετημένα εγκλήματά τους, με θύματα ταξικά μας αδέλφια.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ F-16 ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ…

Μετά την δημοσίευση των υποκλαπέντων (από μυστικές υπηρεσίες) συνομιλιών μελών του ΔΝΤ στην Αθήνα, που το καθεστώς Τσίπρα παρουσίασε σχεδόν σαν την νίκη της μάχης του Μαραθώνα, οι ΤσιπροΚαμμένοι είπαν να γιορτάσουν τα επινίκια του νέου έπους της εθνικής ανεξαρτησίας.

Και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος; Σκέφτηκαν, ξανασκέφτηκαν, ανασκουμπώθηκαν και ξαφνικά μια λάμψη διέσχισε το κενό αέρος, που έχει καταλάβει τους εγκεφάλους τους.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ» ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ…

Η λεγόμενη φιλανθρωπία πάντα είναι κάτι που παρουσιάζεται από όλα τα μέσα και πολλοί άνθρωποι το προβάλλουν και αναπαραγάγουν, δίνοντας συγχαρητήρια στους πλούσιους φιλάνθρωπους, θεωρώντας την πράξη τους σαν κάτι σπουδαίο και μοναδικό.
Στην ίδια την λέξη «φιλανθρωπία», υπάρχει μια βαθιά αντίφαση, στα όρια του οξύμωρου. Ο άνθρωπος είναι απλώς άνθρωπος, δεν μπορεί να είναι φιλάνθρωπος. Όπως ο λύκος δεν μπορεί να είναι φιλόλυκος, ούτε η κότα φιλόκοτα και ο σκύλος φιλόσκυλος. Ο σκύλος, ναι, μπορεί να είναι φιλάνθρωπος, ως το κατεξοχήν κατοικίδιο που έχει μια σχεδόν αυτοκαταστροφική προσκόλληση στο είδος μας.