#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Κωνσταντοπούλου: "Θα ξεπουλήσουν το σύμπαν για να σώσουν το τομάρι τους"!


ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ΤΟ ΣΕΞ....ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ !!!

«Το σεξ είναι δώρο Θεού». Θα μπορούσε να το έχει πει ο καθένας. Αλλά το είπε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Συνεχίζοντας να κινείται σε διαφορετική γραμμή από αυτή των συντηρητικών προκατόχων του ο ποντίφικας σε κείμενο του γράφει ότι «η σεξουαλική επαφή δεν μπορεί να περιορίζεται στη ανάγκη για αναπαραγωγή.
«Με κανένα τρόπο δε μπορούμε να σκεφτούμε ότι η ερωτική διάσταση της αγάπης είναι κακό που επιτρέπεται, ή βάρος που πρέπει να γίνεται ανεκτό για το καλό της οικογένειας, αλλά είναι δώρο του Θεού που ομορφαίνει την συνάντηση ανάμεσα στους συζύγους».

Μπροστά σε αδιάφορους μπάτσους χρυσαυγίτης με σιδηρολοστό εξαπολύει δολοφονική επίθεση (Βίντεο)

Αμέριμνοι παρακολουθούσαν οι ασφαλίτες στον Πειραιά την δολοφονική επίθεση που έκανε χρυσαυγίτης, οπλισμένος με σιδηρολοστό σε τηλεοπτικό συνεργείο του «Ε». Το ντοκουμέντο που παραθέτουμε σε βίντεο είναι ξεκάθαρο. Από συγκέντρωση της ναζιστικής συμμορίας φεύγει ένας κρανοφόρος άντρας και κρατώντας ένα σιδερολοστό επιτίθεται στο τηλεοπτικό συνεργείο. «Με μια κίνηση την τελευταία στιγμή, ο συνάδελφος αποφεύγει το θανατηφόρο χτύπημα» μας λέει ο τηλεπαρουσιαστής.  


Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ… Report of the Independent Expert

Σχόλιο από: Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
Η, όντως, εξαιρετικά σημαντική αυτή έκθεση του ΟΗΕ, για την Ελλάδα, όχι μόνον δεν αξιοποιήθηκε, αλλά και αποκρύφτηκε. Και δεν είναι η μόνη, δυστυχώς, αφού μια σειρά από ενέργειες, αποφάσεις, παραλείψεις και ομολογίες που θα αποτελούσαν, σίγουρα, ισχυρότατα όπλα της Ελλάδας, στην αντιμετώπιση της εγκληματικής συμπεριφοράς των δανειστών έχουν απενεργοποιηθεί με τον έναν ή άλλον τρόπο.. Θα πρέπει, πια, να είναι σαφές ότι η τακτική αυτή των ελληνικών κυβερνήσεων της τελευταίας εξαετίας δεν είναι δυνατόν να εξηγηθεί μόνο με βάση ανικανότητα και δειλία. Αντιθέτως, είναι αδήριτη πια ανάγκη να εξεταστούν όλα όσα κρύβονται κάτω από αυτήν, γιατί η Ελλάδα χάνεται και αρνείται να σωθεί.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


«Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, τότε είσαι μέρος του προβλήματος».
Eldridge Cleaver

Ποιος «πρέπει» να φοβάται τη διάλυση της Ε.Ε.;

Του Γιώργου Τοζίδη
Ενδιαφέροντα στοιχεία για το διεθνές εμπόριο των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) το 2015 ανακοινώθηκαν από την Eurostat (31.03.2016).
Οι βασικότεροι εμπορικοί εταίροι της Ε.Ε. είναι οι ΗΠΑ (18% του συνόλου), η Κίνα (15%), η Ελβετία (7%) και Ρωσία (6%). Τα παραπάνω ποσοστά έχουν μεταβληθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια: το μερίδιο των ΗΠΑ άρχισε να ανακάμπτει μετά το 2011, η Κίνα έχει διπλασιάσει το μερίδιό της σε σύγκριση με το 2002 (7%), το μερίδιο της Ελβετίας παραμένει σταθερό, ενώ δραματική πτώση καταγράφει το μερίδιο της Ρωσίας ως αποτέλεσμα των οικονομικών κυρώσεων. Τα κυριότερα εμπορεύματα στο διεθνές εμπόριο της Ε.Ε. με τον υπόλοιπο κόσμο ήταν: μηχανολογικός εξοπλισμός και μεταφορικά μέσα, άλλα βιομηχανικά αγαθά και χημικά προϊόντα.