#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Τι σ’ ωφελεί αν ζήσεις, και είσαι στη σκλαβιά;

«Τι σ’ ωφελεί αν ζήσεις, και είσαι στη σκλαβιά;
Στοχάσου πως σε ψένουν, καθ’ ώραν στη φωτιά.
Βεζίρης, δραγουμάνος, αφέντης κι αν σταθείς
Ο τύραννος αδίκως σε κάμνει να χαθείς.

Δουλεύεις όλη ημέρα, σε ότι κι αν σου πει,
κι αυτός πασχίζει πάλιν, το αίμα να σου πιεί.
Στην γνώμην των τυράννων, να μην έλθω ποτέ.
Μήτε να τους δουλεύσω, μήτε να πλανηθώ
Εις τα ταξίματά τους, να μην παραδοθώ.


Και κάπου εδώ θα πρέπει να καλωσορίσουμε τους ηττημένους κατακτητές της Συρίας που αποχώρησαν αρων αρων μόλις άρχιζε η άμυνα της Συρίας να νικάει…

Η σημαία των δολοφόνων μισθοφόρων της «πολιτισμένης» δύσης, των δολοφόνων του λαού της Συρίας, που από βάρκα σε βάρκα δουλέμπορων του Ερντογάν, φθάνουν στον Πειραιά, νομίζουν ότι θα συνεχίσουν τη τζιχάντ εναντίον του λαού της Συρίας; Πριν πείτε ότι είμαστε «ξενόφοβοι» ή «ρατσιστές», κοιτάξτε τον καθρέπτη κι ίσως διαπιστώσετε ότι εσείς είστε ιμπεριαλιστική «αριστερά».

Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω


Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης το Βέλγιο

Πάταγο αλλά και έκπληξη έχει προκαλέσει η είδηση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να αποβάλει το Βέλγιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, το μπάχαλο που έχει επικρατήσει στο Βέλγιο μετά το χτύπημα του ISIS στο αεροδρόμιο και το μετρό, αποδεικνύει πως το Βέλγιο είναι εντελώς καφενείο και δεν έχει την οργάνωση που θα πρέπει να διαθέτει μια ευρωπαϊκή χώρα.
Οι τρομοκράτες κόβουν βόλτες ανενόχλητοι, ενώ οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών του Βελγίου κωλοβαράνε συνέχεια, χαλβαδιάζουν γκομενάκια ή πηδιούνται αναμεταξύ τους, ενώ πολλοί από αυτούς πηδάνε παιδάκια, τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα του Βελγίου.

Το μέλλον της αποικίαςΗ Ελλάδα, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της από την ΕΚΤ, εναντίον της οποίας έχει κατατεθεί αγωγή, εισέρχεται στην τελική ευθεία – όπου το 2016 προβλέπεται ως το έτος της μεγάλης σφαγής, ενώ το 2017 ως η αφετηρία της ανάπτυξης 
.
«Κανένας δεν περίμενε ποτέ πως η αριστερά θα δολοφονούταν στην Ελλάδα, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, από έναν νεαρό άνδρα. Από έναν μητροκτόνο που θυσίασε στο βωμό των ανίερων φιλοδοξιών του, τους αγώνες εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό. Το έγκλημα αυτό είναι μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο, ενώ θα συνοδεύει τον ίδιο και την Ελλάδα για πάντα» (πηγή).

Έτοιμοι να ανοίξουν πυρ;

Ετοιμάζουν επεισόδια στα σύνορα της Ελλάδας
Απειλούν με τείχος τα κράτη της Ε.Ε.
 
Σε ρόλο μέντιουμ η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία προειδοποιεί ότι στην Ειδομένη θα υπάρξει έκρηξη βίας από μετανάστες και πρόσφυγες που δεν θα δεχθούν να εκκενώσουν ήρεμα την περιοχή και να μεταβούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανά την χώρα.

Το προπαγανδιστικό έντυπο της Γερμανίας Die Welt  φέρνει στο φως απόρρητο έγγραφο της γερμανικής αστυνομίας η οποία βλέπει να έρχονται συγκρούσεις στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας όσο αυτά μένουν κλειστά.

Η μαθήτρια που παρέλασε με μαντήλα και τίμησε την Μπουμπουλίνα

Μια μαθήτρια αναστάτωσε το στυλιστικό ύφος της φετινής μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, φορώντας την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντήλα.
Με μακριά φούστα και μαντήλα, η μαθήτρια έκλεψε την παράσταση από τις μαθήτριες με τα μίνι και τα δωδεκάποντα, αποδεικνύοντας πως ένα κορίτσι μπορεί να κερδίσει την προσοχή όλων, χωρίς να είναι ντυμένη σαν ξέκωλο.
Παράλληλα, η μαθήτρια με τη μαντήλα τίμησε την Μπουμπουλίνα, αφού όσο περίεργο και να φαίνεται στους σημερινούς Έλληνες, οι αγωνίστριες του 1821 δεν ντύνονταν σαν βίζιτες.