#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Ραγιάς της Ευρώπης η Ελλάδα

Ξενοφώντας Ερμείδης
Η Ε.Ε συμπεριφέρεται στην Τουρκία σαν να είναι κράτος-μέλος της ενώ συμπεριφέρεται στα μέλη της, Ελλάδα και Κύπρο, ως παρενθετικές ζώνες μεταξύ της Τουρκίας και της Ευρώπης. Η ελληνική κυβέρνηση αν συμφωνήσει να αποδεχθεί τουλάχιστον έναν από τους όρους που επιβάλλει η Ε.Ε θα έχει παραδώσει και τυπικά όλες τις εξουσίες για την εξωτερική πολιτική της και για την εθνική κυριαρχία της χώρας στην "κυβέρνηση των Βρυξελλών". 
Ειδικά για την "αριστεροπατριωτική κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αυτό θα είναι και το τελειωτικό ξεβράκωμά τους που καλύπτεται με δήθεν συμπαράσταση από τους "αριστερούς" στο αριστερό κόμμα της Τουρκίας που ο Ερντογάν είναι έτοιμος να το χαρακτηρίσει τρομοκρατικό αλλά και με πατριωτικά σόου,  όπως ημέρα μνήμης των πεσόντων των Ιμιών, που οι ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν για την δήθεν "πατριωτική" τους υστερία. 

Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός

Δήθεν διαπραγματεύσεις, δήθεν αντιπολίτευση, δήθεν κυβέρνηση-Η Ε.Ε στέλνει τον πρώτο πρωθυπουργό της αποικίας "Ελλάδα" με αφορμή το προσφυγικό
 
Ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας, Maarten Verwey, που από τον Αύγουστο διοικεί την Ελλάδα κρυφά με την ομόφωνη συμφωνία όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων της χώρας, έρχεται επίσημα για να εφαρμόσει την Συμφωνία Ε.Ε- Τουρκίας για το προσφυγικό. Η πρώτη επίσημη κυβέρνηση της αποικίας επιτέλους δεν έχει κανέναν λόγο να είναι κρυφή πίσω από την δήθεν δημοκρατία της χώρας. Ο φερετζές της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας επιτέλους πέφτει. "Οι εξουσίες του (Maarten Verwey) είναι άνευ προηγουμένου. Και αν λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομα του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πως θα ψηφίσουν στις εκλογές μικρή σημασία έχει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια", έγραφε ο Guardian για τον πραγματικό πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Έλεγχος ονείρων

Αν υπάρξει έστω μια φευγαλέα στιγμή αφύπνισης όλο το οικοδόμημα καταστρέφεται και πέφτει όπως μια κουρτίνα και το κυριότερο η κουρτίνα αυτή δεν μπορεί να αναρτηθεί ξανά.  
Νόαμ Τσόμσκυ
 
Η επιβολή capital controls, που ισχύει από τον περασμένο Ιούλιο όπως είχε αποφασιστεί από την ΕΚΤ, ώστε να διατηρηθεί σταθερό το όριο της χρηματοδότησης των τραπεζών μέσω του έκτακτου μηχανισμού ELA, τείνει να χρονίσει. Η ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος τότε, αλλά και πολύ περισσότερο τώρα, είναι οριακή. Υπάρχει η εκτίμηση ότι ακόμη και αν κλείσει επιτυχώς η αξιολόγηση και υπάρξουν μέτρα χαλάρωσης των capital controls, δεν προβλέπεται η κατάργηση τους .

αποφυλάκιση

Ελευθερώνονται με βούλευμα οι τρεις νεαροί αναρχικοί που πιαστήκαν στο Βελβεντό Κοζάνης καθώς αποδεδειγμένα δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν κανένα, βασανίστηκαν άγρια από τις διωκτικές αρχές και λαμβάνεται υπόψιν το νεαρό της ηλικίας…

Τι; Όχι;

Νεοναζί με την βοήθεια της αστυνομίας χτυπούν παππούδες και γιαγιάδες κομμουνιστές στο ΚίεβοΠριν δύο μέρες μια ομάδα νεοναζί επιχείρησε να διαλύσει μια μικρή συγκέντρωση κομμουνιστών στο Κίεβο της Ουκρανίας. Αξίζει κανείς να παρακολουθήσει όλο το βίντεο από αυτή την επίθεση μανιασμένων νοσταλγών του Χίτλερ ενάντια σε ηλικιωμένους.
Ορισμένες επισημάνσεις από το antapocrisis.gr:


Ο «Εθνικός Κήπος» δεν πωλείται!

Κείμενο αφισοκολλημένο στην ευρύτερη περιοχή 
 
 
ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ» ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!
Ένας ανεπάγγελτος βιομήχανος άνευ βιομηχανίας και ένας αποτυχημένος τραπεζίτης μαζί με την μετρέσα του και τον καραφλοκορακοχαφιέ του πρώτου έχουν συγκροτήσει Ανώνυμη Εγκληματική (ΑΕ) οργάνωση. Αυτά τα λαμόγια έχουν πείσει τον περίγυρό τους, που αποτελείται από άχρηστους γλειψιματίες και ναυάγια της ζωής, ότι παίζει αρκετό μπικικίνι αν πάρουν στα βρωμόχερά τους τον «Εθνικό Κήπο». Η τετραμελής αυτή εγκληματική συμμορία διαδίδει στους άχρηστους αυλοκόλακές της ότι θα παίξουν χρηματοδοτήσεις, μίζες από «αναπτυξιακές» δραστηριότητες καθώς και πάρτι με δήθεν «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις» (ΜΚΟ) με το που περάσει από τον Δήμο Αθηναίων στην ιδιωτική τους συμμορία η έκταση του «Εθνικού Κήπου».

Για αυτήν... πουλάνε μάνα κι εκδίδουν γυναίκα και παιδιά!

ARKAS -The Original Page
via  σιβυλλα