#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Γερμανοί και τραπεζίτες αρχίζουν το σαφάρι

Τα λουκέτα σε βιομηχανίες ξένων συμφερόντων προαναγγέλλουν τα νέα σκλαβοπάζαρα – Η Γερμανία αναλαμβάνει την οικονομία της Ελλάδας.
 
Όσο και να θέλει η ελληνική κυβέρνηση να χρυσώσει το χάπι της ανάπτυξης με επιχειρήσεις ξένων συμφερόντων που θα μπουν στην αγορά και θα ανοίξουν θέσεις εργασίας η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Μετά από τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων ο κλάδος της βιομηχανίας συνεχίζει να πλήττεται και οι ξένοι επιχειρηματίες βάζουν λουκέτο όταν τα έσοδα δεν είναι υψηλά και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πετάνε στον δρόμο εργαζομένους χωρίς καμία νομοθεσία να μπορεί να τους σταματήσει.

Ζήτω ο Αγωνιζόμενος Συριακός λαός που ΜΕΝΕΙ και αντιστέκεται στους λακέδες των Ιμπεριαλιστών!

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
Από την μία έχουμε τους φασίστες να μας λένε γιατί οι πρόσφυγες δεν μένουν να πολεμήσουν και από την άλλη έχουμε τους «υπερευαίσθητους» να δικαιολογούν την μαζική φυγή των Σύριων δείχνοντάς μας εικόνες από αυτό που συμβαίνει στην Συρία έχοντας στο πλευρό τους την μαζική υποστήριξη των Δυτικών Μέσων Ενημέρωσης.Κάπως έτσι η πραγματικότητα και η αλήθεια για το τι συμβαίνει
Η αλήθεια είναι πως η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία από αυτούς που φεύγουν από την Συρία είναι μέλη των οργανώσεων που ενίσχυσαν τις τρομοκρατικές οργανώσεις που δημιούργησε η Δύση(κυρίως FSA,AlNusra)

Για τους 2.000.000 Έλληνες ΑΝΕΡΓΟΥΣ έχει κάτι να ψελλίσει κάποιος… «αλληλέγγυος»;


«Ο κοσμοπολιτισμός χωρίς πατρίδα, που αρνείται τα εθνικά αισθήματα και την ιδέα της πατρίδας, δεν έχει τίποτα κοινό με τον προλεταριακό διεθνισμό«…
Γκεόργκι Δημητρόφ

Μακιαβελική αλληλεγγύη

Γρηγόρης Σουλτάνης
Το σύνθημα «αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» σε καμιά περίπτωση δεν αναφέρεται στην έννοια της αλληλεγγύης.
Στοχεύει στην παραπλάνηση του κοινού και στην απόκρυψη των ενόχων που ευθύνονται για τη δημιουργία και τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης.
Και ενώ στις περισσότερες χώρες τις ΕΕ εμφανίζεται ένα είδος απο-παγκοσμιοποίησης, με αφορμή το μαζικό μεταναστευτικό κύμα, στην Ελλάδα που έχει επιλεγεί να γίνει στρατόπεδο συγκέντρωσης και διαλογής μεταναστών/προσφύγων, η συστηματική προπαγάνδα διαστρέφει πλήρως τη πραγματικότητα.
Δεν μπορεί να υπάρξει οποιοδήποτε είδος αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, γιατί δεν πρόκειται για κανένα συλλογικό υποκείμενο ή ομάδα, με συγκεκριμένα ταξικά συμφέροντα ή εθνικοαπελευθερωτικά αιτήματα.

YΠOKPITEΣ-ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΕΣ! Ανησυχούν για το «προσφυγικό», αλλά μούγκα για «Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία

 Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας
 
Για σχεδόν πέντε χρόνια οι παγκόσμιες δυνάμεις διάγουν έναν αιματηρό πόλεμο εναντίον της Συρίας.
Εξοπλίζουν τις “ισλαμικές” μισθοφορικές οργανώσεις και, με στρατιωτικούς συμβούλους, εκπαιδεύουν στην Τουρκία και την Ιορδανία τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων. Συγχρόνως, η Σαουδική Αραβία και άλλες μοναρχίες του Κόλπου, όπως συνέβη στο Αφγανιστάν τη δεκαετία του΄70, διαθέτουν δισεκατομμύρια δολαρίων για τη στρατολόγηση κι εξοπλισμό των δυνάμεων του “ισλαμικού κράτους” (Isis) και της Al Nusra (Αλ Κάιντα).