#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Το νέο προσφυγικό θα αφορά Έλληνες

Τα funds έγιναν με νόμο η νέα πραγματικότητα-Η κυβέρνηση παίζει και ο Στουρνάρας λύνει και δένει
 
Το δεύτερο "προσφυγικό" που θα πάρει σε λίγους μήνες σάρκα και οστά θα αφορά όσους έχουν δάνειο σε τράπεζες. Είτε είναι "κόκκινο", είτε είναι "πράσινο" το χρέος θα περάσει άμεσα στα χέρια των funds με τις ανάλογες συνέπειες που αυτό θα έχει.
Η κυβέρνηση κάνει τους τελευταίους δήθεν φιλολαϊκούς  ελιγμούς έτσι ώστε η πρώτη κατοικία να μείνει έξω από την πώληση των "κόκκινων" δανείων και ρίχνοντας το βάρος στα επιχειρηματικά δάνεια, κάτι που για τον υπουργό Σταθάκη πριν τέσσερις μήνες κάτι τέτοιο δεν έμπαινε καν προς συζήτηση. Μέχρι στιγμής η συμφωνία της Τρόικα και της κυβέρνησης έχει κλείσει για δάνεια 80 δις ευρώ από τα οποία όμως εξαιρούνται τα δάνεια πρώτης κατοικίας. Πριν αρχίσουν το ξεσπίτωμα των Ελλήνων πρέπει πρώτα να αποδυναμώσουν οποιονδήποτε ακόμη αντέχει επαγγελματικά έτσι ώστε η κατάσχεση πρώτης κατοικίας να φαντάζει μία φυσιολογική πορεία αφού όλη η ιδιωτική περιουσία θα ανήκει σε ξένα χέρια.

Άπαιχτο! Καρναβάλι Ρεθύμνου: Ο Τσίπρας γυαλίζει τα παπούτσια του Σόιμπλε


Πολιτικοί μασκαράδες

Γράφει ο mitsos175.
Kαρναβάλι. Σήμερα γιορτάζει η κυβέρνηση. Όπως και κάθε κυβέρνηση μασκαράδων. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους κανονικούς μασκαράδες και τους πολιτικούς είναι ο χρόνος που κρατά η μεταμφίεση και ο σκοπός. Βλέπετε, εμείς οι απλοί μασκαράδες, μεταμφιεζόμαστε μόνο τις Απόκριες με σκοπό να διασκεδάσουμε, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα. Οι πολιτικοί είναι μασκαράδες όλο το χρόνο κι ο στόχος τους είναι η απάτη, να μας ξεγελάσουν.

Που και που πέφτουν οι μάσκες αλλά τις ξαναφοράνε. Στο ΣΥΡΙΖΑ πχ ντύνονται "αριστεροί" κάποιοι μάλιστα δηλώνουν και "κομμουνιστές"! Καλή προσπάθεια, αλλά δεν ξεγελούν κανένα. Σαν εκείνους που ντύνονται παπάδες ή καλόγριες. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ούτε τα αριστερά λόγια κάνουν τον κομμουνιστή.


Απο τον οικονομικο στον γεωπολιτικο “πολεμο” κατα της Ελλαδας

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Πόσος ήταν ο προϋπολογισμός του Πανεπιστημίου Αθηνών προ κρίσεως; Ογδόντα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.
Πόσος είναι ο προϋπολογισμός του σήμερα; ‘Εντεκα εκατομμύρια ευρώ.
Πόσοι μαθητές υποσιτίζονται στα ελληνικά σχολεία; Διακόσιες πενήντα χιλιάδες.
Ποιά θέση έχει η Ελλάδα στον δείκτη παιδικής φτώχειας μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης; Την πρώτη.
Ξέρετε ότι λόγω της αύξησης της ζήτησης στα κοινωνικά παντοπωλεία Θεσσαλονίκης για δέματα φαγητού σε φτωχούς, υπάρχει λίστα αναμονής που διαρκεί τέσσερις έως έξη μήνες;

Η Δεξιά καταργεί τη λογική και η Αριστερά τον εαυτό της

Όταν μπεις στο σύστημα για τα καλά, δεν θέτεις ερωτήματα που οι απαντήσεις τους μπορεί να αμφισβητήσουν την πορεία σου και τις επιλογές σου. Προχθές, σε ένα στρογγυλό τραπέζι στο BBC, ένας από τους συμμετέχοντες, από μια «δεξαμενή σκέψης», υποστήριζε με κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι λάθος να προσπαθούμε να αποδώσουμε ευθύνες στη Δύση για τις δράσεις των καμικάζι του Ισλαμικού Κράτους. Η Δύση δεν έχει καμία ευθύνη, ούτε τους προκάλεσε ούτε τους υπέθαλψε, έλεγε με στόμφο.
«Η μόνη αλήθεια είναι ότι οι ισλαμιστές μισούν το δυτικό τρόπο ζωής, γι’ αυτό μας επιτίθενται με τρομοκρατικές ενέργειες». Τελεία και παύλα.