#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Ο Ν. Μπογιόπουλος για τον ρόλο της αστικής δικαιοσύνης (Ηχητικό)

Του Γ.Γ.
Είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε μια ανάρτηση με ερέθισμα τα όσα ισχυρίστηκε ο Α. Τσίπρας προαναγγέλλοντας την προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης, όταν ακούσαμε την σχετική τοποθέτηση του Ν. Μπογιόπουλου την οποία παραθέτουμε σε ηχητικό.

Δεν μπορούσαμε να προσπεράσουμε ασχολίαστες τις μπαρούφες που ακούσαμε από το στόμα του πρωθυπουργού με αποκορύφωνα την εκτίμησή του ότι  «για πρώτη φορά μετά από χρόνια η Δικαιοσύνη αναπνέει ελεύθερα και προχωρά στην εις βάθος διερεύνηση υποθέσεων που είχαν μέχρι πρότινος εγκαταλειφθεί "στην τρωκτική κριτική των ποντικών"».


Free Christoforakos

Λευτεριά στον λαϊκό αγωνιστή Μιχάλη Χριστοφοράκο! Όχι ότι είναι μέσα στη Στενή το παληκάρι, αλλά έτσι γιά τα όμορφα και γλυκά μάτια της δοξασμένης ελληνικής δικαιοσύνης ρε γαμώτο.

Ωραία πράματα διαβάζουμε (τζάμπα παρακαλώ) στο διαδίκτυο κυριακάτικα αγαπητοί φίλαθλοι της περήφανης ελληνικής δικαιοσύνης, με μικρό δέλτα, μη μας περάσουνε και μαλάκες ντε. Απαλλαγή του καρααθώου και αδικομεταναστευμένου τέκνου της Αθήνας και του Μονάχου, Μιχαλάκη Χριστοφοράκου, επάγγελμα αθώος, από την κατηγορία της απάτης και της δωροδοκίας ζήτησε ο περήφανος εισαγγελέψ Στέλιος Κωσταρέλλος, και γαμώ τους εισαγγελείς.


Η απέχθεια της Μεταμοντέρνας και της "Επαναστατικής Αριστεράς", για τα Εθνικά Θέματα (Εξαιρετικό)

Του Γ. Σιώζου
  Η ενασχόληση με θέματα που άπτονται, της υπεράσπισης της εθνικής και κρατικής οντότητας της χώρας, της εδαφικής της ακεραιότητας και ανεξαρτησίας, καθιστούν αυτόματα ύποπτο "σωβινισμού" εκείνον που επιχειρεί να τα θίξει.
Η Αριστερά που στο παρελθόν αποτελούσε την κύρια πατριωτική δύναμη, θεωρώντας πως για να ανοίξει ο δρόμος για τον Σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας, έθετε ως προϋπόθεση την κατάκτηση και υπεράσπιση της εθνικής Ανεξαρτησίας, φαίνεται να ασπάζεται πλέον τα "χαριτωμένα" μεν, αλλά τελείως αφασιακά συνθήματα του τύπου:

Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.


Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

«Ο σύγχρονος καπιταλισμός ενώ εκμεταλλεύεται χωρίς φραγμούς τις γυναίκες στη βιομηχανία με εξοντωτικούς ρυθμούς στο μέτρο που η εργασία τους παράγει όφελος, διώχνει από αυτή τις περιττές που δεν μπορεί να απασχολήσει, με την εντολή να γίνουν εξαρτώμενα μέλη από τους άντρες μισθωτούς, ώστε ο ίδιος να απαλλάσσεται από τη συνολική πληρωμή των μισθών ή των επιδομάτων ανεργίας, και ταυτοχρόνως τις καλεί να επιτελέσουν το καθήκον τους γεννώντας πλούσια εφεδρεία για τις αυξανόμενες ανάγκες των σφαγείων του ιμπεριαλιστικού πολέμου. Αυτή είναι η αντίληψη του σύγχρονου καπιταλισμού σε ακραία παρακμή ή φασισμού, για το ρόλο των γυναικών».Ισλαμοποίηση της Ευρώπης

Πέτρος Αργυρίου
Και όχι, δε σου μιλώ για την ισλαμοποίηση που φαντάζεσαι ζώντας κάτω από τις ετικέτες που κολλάς για να σου φανεί η τρέχουσα ιστορία κάπως γνώριμη έστω και μισητή.
Ο σουλτάνος Ερντογάν δεν είναι σουλτάνος επειδή αρέσκεσαι εσύ να τον καλείς έτσι.
Είναι σουλτάνος επειδή του αρέσει, επειδή έτσι αντιλαμβάνεται τον ιστορικό του ρόλο.
Κι όλα είναι δικά του.
Η εφημερίδα Ζαμάν; Δική του πλέον. Ζαμάν φου θα μου πεις αν είσαι τόσο μαλάκας.
Ο τίτλος του επίτιμου καθηγητή πολιτικής οικονομίας σε τουρκικό πανεπιστήμιο;
Δικός του.
Και για αυτόν τον δίνει στον υποτακτικό του Αλέξη Τσίπρα που πάει με λουλούδια στη Σμύρνη να τα δώσει σε γυναίκες που ισλαμοποιούνται ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Έτσι φτιάχνουν οι δικτάτορες διδάκτορες που έχουν φτιάξει τη δικιά τους σχολή υποταγής κι απάτης. Με το έτσι θέλω.

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ
Αποδεχθείτε μειώσεις συντάξεων, φόρους, απολύσεις και κάθε είδους μέτρο για να τελειώνετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την επιτήρηση, το μήνυμα των «θεσμών». Ελλάδα, η μόνη χώρα εντός μνημονίου. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Τα συγχαρητήρια για την Κύπρο έδωσαν και πήραν στην συνέντευξη τύπου που ευγενώς παραχώρησαν μετά την λήξη των εργασιών του Eurogroup οι Γέρουν Ντάισελμπλουμ, Πιέρ Μοσκοβισί και Κλάους Ρέκλινγκ.
Τι καλή η Κύπρος, πόσο καλά τα κατάφερε η Κύπρος, επιτυχημένο το πρόγραμμα στην Κύπρο και άλλα τέτοια «λουλουδάτα». Ο λόγος; Το ότι «βγήκε από το μνημόνιο» κάτι που όπως τόνισαν δείχνει πώς τέτοιου είδους προγράμματα μπορούν να είναι επιτυχημένα.

Οι…πατροκτόνοι του ΚΚΕ

«Ο Θεός να με φυλάει από τους φίλους μου.
Τους εχθρούς μου τους ξέρω»


Είναι γνωστοί εκείνοι που ανοιχτά και τίμια καταθέσανε την άποψη τους κι αποστασιοποιήθηκαν, δίχως ποτέ τους να καταγγείλουν το Κόμμα. Άνθρωποι, ας πούμε, σαν τον Κάππο. Που αρνήθηκε δόξες και τιμές και παραιτήθηκε, δίχως καμία ιδιοτέλεια. Πάντα όμως, μέχρι το τέλος, ο Κάππος τιμούσε το Κόμμα. Ασκώντας την κριτική του, με θάρρος, αλλά και σεβασμό.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΚ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Το διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός. Όπως ακριβώς το διαβεβαίωναν και όλοι οι προκάτοχοί του. Το επικύρωσε και η πλειοψηφία των εγχώριων ΜΜΕ με προεξάρχουσα την ακηδεμόνευτη από κυβερνητικές παρεμβάσεις ΕΡΤ:  Η Ελλάδα - σε μια ακόμα σύνοδο της ΕΕ - κατήγαγε νίκη.  
Έτσι πορευόμαστε δεκαετίες τώρα. Από την εποχή του Μάαστριχτ και των «απάνεμων λιμανιών» του ευρώ μέχρι και τις «17 ώρες διαπραγμάτευσης» του Τσίπρα, έχουμε βαρεθεί να… νικάμε. Πάμε από νίκη σε νίκη. Από επιτυχία σε επιτυχία. Από θρίαμβο σε θρίαμβο. Κατά τα λοιπά ο γνωστός… πανωλεθρίαμβος της Ελλάδας στα 35 χρόνια ένταξής της στην «Αγία Οικογένεια» των Βρυξελλών, συνεχίζεται.  

Εισβολή της Λαϊκής Ενότητας στα γραφεία της ΕΕ! (Βίντεο)

Μέλη της Λαϊκης Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζανη, εισέβαλλαν και ανάρτησαν πανό στα γραφεία της ΕΕ στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. 

Κατά του κουαρτέτου αλλά και της πολιτικής της ΕΕ στον προσφυγικό, διαμαρτύρονται αυτή την ώρα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας που κάνουν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεταξύ των στελεχών είναι ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Στάθης Λεωτσάκος.
Εξω από γραφεία έχουν αναρτήσει πανό που γράφει: Κλειστά σύνορα για τους πρόσφυγες, μνημόνια για τους Έλληνες.

Έλα μουνί στον τόπο σου και πούτσο μη γυρεύεις... Στη Σμύρνη θα διδάσκει το Haivan Doktor BOYDALA! Τρέμε ΓΑΠ!

Μετά τους Τούρκους, σοβαρά το σκέφτονται κι οι Βούλγαροι να  κάνουν το Haivan Doktor BOYDALA, καθηγητή στα Πανεπιστήμιά τους με αντικείμενο: Διοίκηση Ελληνικών Επιχειρήσεων.