#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη! Ο καστανάς και η καρκινοπαθής που πουλούσε τα ασημικά της στη λαϊκή, καταδικάστηκαν!

Dimitris Palaskas
Καλημέρα!!!
Αθώος και ο Χριστοφοράκος που "δραπέτευσε" επί υπουργίας (όχι συνοδείας βρε...) Ντόρας, για τις βαλίτσες στον Tσουκάτο, για τα τηλεφωνικά κέντρα και τις καφετιέρες του Κυριάκου, για το C4i, για τα εκατομμύρια σε πασοκ και νδ.
Ο καστανάς και η καρκινοπαθής που πουλούσε τα ασημικά της στη λαϊκή, καταδικάστηκαν.
Ευτυχώς επι Συριζα, κάτι φαίνεται να αλλάζει.
Μπουχαχαχαχα

Εκρίζωση αμπελιών ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

Του Πάρη Πέτρα
Φτάσαμε και σ΄αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι! Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ ανά στρέμμα, δηλαδή για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000 ανά έτος, και μετά διπλασιάζεται.
Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις προφανώς σου παίρνουν το χωράφι! Αν αυτό το εξωφρενικό μέτρο συνδυαστεί και με τον νόμο περί καταγραφής/δήλωσης των υδάτων (πηγών, πηγαδιών κ.λπ.) και με τον νόμο περί "τσιπαρίσματος" όλων των οικόσιτων ζώων ο οποίος εξακολουθεί να είναι ενεργός και περιμένει ευκαιρία εφαρμογής, τότε αβίαστα μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εφιαλτικό - οργουελικό σενάριο που θέτει σε εφαρμογή η Παγκόσμια Τάξη και οι κατά τόπους συνεργάτες της!

"Εκτίμηση και αγάπη" προς την κυβέρνηση από το Ρέθυμνο (Βίντεο)

Γνώριμες σκηνές –τις είχαμε ξαναπαρακολουθήσει λίγο πριν το τέλος της άθλιας κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων-  βλέπουμε να διαδραματίζονται όπου τολμούν να κάνουν δημόσια παρουσία κυβερνητικά στελέχη.

Το τελευταίο σχετικό επεισόδιο διαδραματίστηκε χτες το απόγευμα  έξω από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκδήλωση για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με κύριο ομιλητή τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη  καθώς και με παρεμβάσεις του υφυπουργού Χαρίτση  και του υπουργού υγείας Ανδρέα Ξανθού.

Ο Ευρωπαϊκός «πολιτισμός» των σάπιων

Η νεκροφιλία και η αιμομιξία θα έπρεπε να είναι νόμιμες, σύμφωνα με νεολαία σουηδικού κόμματος 
 
Οι Γερμανοί θέλουν νόμους για να κάνουν σεξ με ζώα, η αρρώστια των Ευρωπαίων παιδοβιαστών φτάνει μέχρι τις χώρες της Ασίας, όλα τα άρρωστα που τους διέπουν τα θέλουν και νόμιμα γιατί πάνω απ' όλα είναι νομοταγείς πολίτες. 
Η αιμομιξία και η νεκροφιλία θα έπρεπε να νομιμοποιηθούν, υποστήριξε η νεολαία του σουηδικού Κόμματος των Φιλελεύθερων. 

Αφού δεν καταλαβαίνετε...μετρήστε

Ένας εξαγριωμένος άνδρας στη Βρετανία αποφάσισε να πληρώσει έναν φόρο 1,851.94 λιρών με πένες, θέλοντας έτσι να εκδικηθεί τον δήμο που του επέβαλε τον εν λόγω φόρο για δύο σπίτια που όπως λέει ο ίδιος είναι ερειπωμένα. 
Ο Ράσελ Σκέλετ πιστεύει ότι δεν θα έπρεπε να πληρώσει δημοτικά τέλη για δύο σπίτια που αγόρασε δίπλα στο σπίτι του στο Ίστγουντ. Λέει ότι τα σπίτια είναι παραμελημένα και μη κατοικήσιμα, δεν έχουν ρεύμα, αέριο ή τρεχούμενο νερό.