#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ για την κρίσιμη μάχη για την ανατροπή της κυβέρνησης των πολιτικών απατεώνων της «Αριστεράς»

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Το νέο και πιο εξοντωτικό πακέτο μέτρων έρχεται ως συνέχεια της διαδικασίας πλήρους εξάρτησης της οικονομίας της χώρας από μια κυβερνητική κοινοβουλευτική χούντα που έκανε το καλύτερο δυνατό ώστε να εφαρμοστεί το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπουν τα μνημόνια. Όπως έχουμε αναλύσει στο παρελθόν οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν έβγαινε που δεν θα αμφισβητούσε τους μηχανισμούς της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (ΕΕ, ΔΝΤ, ΠΟΕ, ΝΑΤΟ κλπ…), ήταν υποχρεωμένη να εφαρμόσει τις εντολές της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε). Όλη η ιστορία της παγκοσμιοποιητικής «αριστεράς» – πριν γίνει κυβέρνηση – είναι γραμμένη με συστηματικό αποπροσανατολισμό για τον ρόλο της ΕΕ και της παγκοσμιοποίησης γενικότερα. Όταν τα αφεντικά στην Υ/Ε και τα εκτελεστικα της οργανα στην ΕΕ αποφάσισαν ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να εφαρμόσει τα χειρότερα αντί λαϊκά μέτρα, η ιστορία της «Αριστεράς» αυτής εμπλουτίστηκε και με σαφείς πολιτικές εγκληματικές απάτες.

"Περίεργο" δημοσίευμα για ενδεχόμενο προβοκάτσιας από παρακρατικούς μηχανισμούς

Επειδή οι καιροί είναι «πονηροί» και όλη η κοινωνία είναι σε αναβρασμός εξ αιτίας του αντιασφαλιστικού εκτρώματος που προωθεί η κυβέρνηση, ας μην περάσουμε ασχολίαστο ένα θέμα που περιέχεται στο σημερινό περιοδικό «Επίκαιρα» και μάλιστα με «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα.

Εκεί λοιπόν διαβάζουμε ότι  «Στήνουν προβοκάτσια στις αντιδράσεις για το ασφαλιστικό. Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ για γενικευμένη αναταραχή από παρακρατικούς μηχανισμούς».


ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!


 Maroupa Eirini
Πολύ καιρό το σκέφτομαι κι όλο το αναβάλλω. Όχι μόνο να το γράψω αλλά και να το σκεφτώ. Αρχικά φουντώνω, μετά στενοχωριέμαι, μετά το καταπνίγω μην με πιάσει κατάθλιψη. Πώς κατάντησε η αριστερά που αγαπούσα και ψήφιζα και στην οποία έλπιζα κάποτε. Τέλος το ξεχνώ, μην και αηδιάσω και σιχαθώ όσα σήμαινε και συμβόλιζε η αριστερά. Αυτόν τον εξευτελισμό προσπάθησε στην προηγούμενη βουλευτική περίοδο, κι εξακολουθεί μετά μανίας να επιδιώκει, η δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση.
Αλλά έφτασε η ώρα. Να ξεκαθαρίσουμε. Να τους τελειώσουμε. Να τους πετάξουμε με την βία από το μυαλό μας. Να ξεβρωμίσουμε το συναίσθημά μας. Να αποκαταστήσουμε τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς από τους αντιδημοκρατικούς, αυταρχικούς, αγράμματους, αδαείς, ακαλλιέργητους, που χρησιμοποιούν την βία και τον αυταρχισμό.

Μπαμπά... τι είναι μαλάκας;


Το «κίνημα της γραβάτας», το μέτωπο του «Ναι» και οι πολιτικές εξελίξεις


Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ
  1. Η Πολιτική Οικονομία έχει δυστυχώς τους δικούς της αδήριτους νόμους. 

2. Ο «αναχρονισμός» της ύπαρξης εκτεταμένων μικροαστικών στρωμάτων ήταν πάντα η Μεγάλη Πρόκληση του ελληνικού καπιταλισμού.
Ο αναχρονισμός αυτός, παρ όλες τις προσπάθειες,
παρέμεινε ως σημείο αντιλεγόμενο, καθώς οι απόπειρες άρσης ματαιωνόταν λόγω της ανάγκης της αστικής τάξης της χώρας και των πολιτικών της εκπροσώπων να οικοδομούν κοινωνικές συμμαχίες.


Ετοιμάζουν αγροτική φορολογική λαίλαπα

Ο υπουργός χλευάζει τους αγρότες- Μετά την αξιολόγηση έρχεται το νέο φορολογικό για τους αγρότες που δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο
 
Η κυβέρνηση κάνει το πρώτο crash test να ελέγξει μέχρι ποιο σημείο μπορούν να φτάσουν οι αγρότες σε κινητοποιήσεις πριν καταθέσουν το ασφαλιστικό που μαζί με το νέο φορολογικό θα τους αναγκάσει να αφήσουν τα χωράφια ή να επιλέξουν να γίνουν εργάτες γης ενός υπερ-αγρότη ή μιας εταιρείας που θα εμφανιστεί να εκμεταλλευτεί το βιο τους.

Αφού κατέβηκαν στο δρόμο τα τρακτέρ, αφού οι βουλευτές άκουσαν τα εξ αμάξης από τους αγρότες, αφού ο υπουργός Αποστόλου έμεινε κλεισμένος για 12 ώρες μέσα στο κτίριο της νομαρχίας της Κομοτηνής, το υπουργείου Οικονομικών βγάζει σήμερα ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να ανακόψει το κύμα την περαιτέρω εξέλιξη των κινητοποιήσεων.

ΠΑΤΡΑ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Έδιωξαν Υπουργό για να μην τον δουν διαδηλωτές και μιλάνε οι άθλιοι για παρακρατικούς!


Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και με αφορμή τα όσα είχαν ανακοινωθεί για "μπλόκο" στον υφυπουργός Αναστάσιο Πετρόπουλο, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση με ομιλητή τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιο Πετρόπουλο . Μάλιστα ο υφυπουργός ήρθε το μεσημέρι, επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος έδωσε μία συνέντευξη και έφυγε... άρον άρον μήπως και τον προλάβουν οι αγρότες! Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν σύσκεψη με συμμετοχή και βουλευτών και εκτίμησαν πως ... θα ήταν καλύτερο αν ο υφυπουργός δεν παρίστατο.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Της ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ*
Οι εφαρμοζόμενες από το 2010 πολιτικές στην Ελλάδα, οι ονομαζόμενες και μνημονιακές πολιτικές έχουν συγκεκριμένους στόχους που δεν αφορούν μόνο τα δημοσιονομικά. Στο χώρο της αγροτικής οικονομίας ο στόχος είναι η ανάπτυξη μεγάλων καπιταλιστικών επιχειρήσεων που θα ελέγχουν την παραγωγή αλλά και τη γη. Για να υλοποιηθεί ο στόχος αυτός βασική προϋπόθεση είναι η εξόντωση των μικρών και μεσαίων αγροτών και η λεηλασία της γης τους.

Βασικά όπλα στην προσπάθεια αυτή είναι η δημιουργία συνθηκών αδυναμίας επιβίωσης και η υπερχρέωση . Με τον τρόπο αυτό οι αγρότες καθίστανται όμηροι των τραπεζών και του κράτους, που συντονισμένα εργάζονται για τα συμφέροντα όσων εποφθαλμιούν την ελληνική αγροτική παραγωγή και τη γεωργική γη.

Είναι οι τοκογλύφοι ανόητε

Γράφει ο mitsos175.
Η μοίρα του Ελεύθερου είναι ο Αγώνας, η μοίρα του δούλου ο εξευτελισμός. Αλέξη, έπρεπε να περιμένεις τον εξευτελισμό από τα αφεντικά σου τους ναζί τοκογλύφους.
Είναι οι τοκογλύφοι ανόητε και το σύστημα μέσα στο οποίο τα παράσιτα αναπτύσσονται. Δεν είσαι ηττημένος, είσαι πουλημένος. Το γνωρίζουν και έχουν σκοπό να δείξουν ποιός είναι το αφεντικό.

Ο ρόλος σου είναι πολύ βρώμικος. Έδωσες Ελπίδα και την κρίσιμη στιγμή, όταν όμως ο κόσμος σου είπε "Προχώρα" φωνάζοντας "ΟΧΙ στην υποτέλεια", έκανες πίσω, σαν ένας δειλός. Αλλά είσαι κάτι πολύ χειρότερο, ένας προδότης. Σου φέρονται όπως σου αξίζει, όπως φέρθηκαν στο Σαμαρά, το Βενιζέλο, σε όλα τα δουλάκια τους.