#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Σεξ, Ναζί και Ισλάμ

Ξενοφώντας Ερμείδης
Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η τρομοκρατία των βομβών το κατάφερε η τρομοκρατία του σκουρόχρωμου πέους. Ο νέος τρόπος να εγκλωβίσουν τους μετανάστες στην νότια Ευρώπη ήταν το...σεξουαλικό τρομοκρατικό χτύπημα στην Γερμανία. Οι καταγγελίες για το πρωτοχρονιάτικο σεξιστικό χτύπημα 1,000 αραβόφωνων μεταναστών που συγχρονισμένα επιτέθηκαν έφτασαν τις 650 με την μικρή λεπτομέρεια ότι το 60% των επιθέσεων δεν ήταν σεξουαλικές. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πουλάει το σεξ αλλά οι πρόσφυγες και μετανάστες θα αρχίσουν να κατηγορούνται για αδικήματα εναντίον δυτικών που μπορεί να έχουν και "εγκληματικά αποτελέσματα". 

Τα σάλια είναι για όποιον κρατά την κουτάλα με το φαΐ

Γράφει ο  mitsos175
"Πως το τρίβουν το πιπέρι του διαβόλου οι καλόγεροι" λέει το τραγούδι. Πως τον γλείφουνε τον Κούλη τα λαμόγια και οι δούλοι. Με τη γλώσσα τους τον γλείφουν κι όλο τόνε λιβανίζουν.

Αχ Αντωνάκη μου, τι ξεφτίλα ήταν αυτή! Μετά τη φόλα του Α' γύρου να αναγκάζεσαι να στηρίζεις Μητσοτάκη! Και καλά ο Άδωνης είναι συνηθισμένος σε τέτοια. Όποιον βρίζει στην αρχή, τον στηρίζει μετά. Αλλά κι εσύ; Ο συνομιλητής του Θεού; Κι εσύ και όλοι της Πολιτικής Άνοιξης. Φυλάτε την κατουρημένη ποδιά του Επίτιμου των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ). Καλά να πάθετε ρε, είναι κι ο εξευτελισμός μια τιμωρία.


Η κρισιμότητα του 2016

Αυτό που οφείλει να μας απασχολεί σήμερα, είναι η οικονομική και εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας – αφού κινδυνεύουμε να χάσουμε πάρα πολλά, εάν δεν πάρουμε έγκαιρα τα σωστά μέτρα, λειτουργώντας συλλογικά ως Έλληνες
.
«Δεδομένη η διαφθορά στην Ελλάδα. Είναι όμως η μοναδική χώρα στην Ευρώπη; Δεν γνωρίζουμε τη μεγάλη απάτη της Volkswagen και όχι μόνο; Δεν είναι οι Γερμανοί της Siemens και όλων των άλλων αυτοί που διαφθείρουν τους πάντες; Δεν είναι όλοι οι διαφθορείς της Γερμανίας μέλη της Διεθνούς Διαφάνειαςπου έχει έδρα το Βερολίνο; 

11 Γενάρη 1910 γεννήθηκε ο Νίκος Kαββαδίας

Από τη Βικιπαίδεια
Βιογραφία
Ο Νίκος Καββαδίας γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1910 στο Νίκολσκι Ουσουρίσκι, μια επαρχιακή πόλη της περιοχής του Χαρμπίν στη Μαντζουρία, από γονείς Κεφαλονίτες, το Χαρίλαο Καββαδία και τη Δωροθέα Αγγελάτου της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών της Κεφαλονιάς. Σ’ αυτή τη μικρή Ρωσική πόλη, γεννιούνται και άλλα δυο παιδιά: η Τζένια (Ευγενία) κι ο Μήκιας (Δημήτρης). Ο πατέρας Χαρίλαος Καββαδίας διατηρούσε γραφείο γενικού εμπορίου διακινώντας μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων με κύριο πελάτη τον τσαρικό στρατό.

11 Γενάρη 1910 γεννήθηκε ο Νίκος Kαββαδίας


Η συνεχιζόμενη γενοκτονία και αποεθνοποίηση του ελληνικού λαού υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 
Νέο ιστορικό ρεκόρ θανάτων στην Ελλάδα το 2015. Πάνω από 121 χιλιάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία των ληξιαρχείων της χώρας. Για την ακρίβεια 121.292 θάνατοι. Το ίδιο έτος είχαμε 92.405 γεννήσεις. Νέο ιστορικό ρεκόρ καθόδου. Κι έτσι μόνο μέσα στο 2015 ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά 28.887. Δηλαδή, είναι σαν να εξαφανίστηκε μέσα σ' ένα χρόνο μια πόλη σαν τα Γιαννιτσά της Μακεδονίας.

Τα στοιχεία

Από το συνοπτικό πίνακα της φυσικής κίνησης του πληθυσμού στην Ελλάδα διαπιστώνουμε τη δημογραφική κατάρρευση της χώρας. Αισίως το επίπεδο θανάτων επί 1.000 κατοίκων επιστρέφει ολοταχώς στην εποχή του μεσοπολέμου. Όταν δεν υπήρχε κανενός είδους κοινωνική πρόνοια, ή δημόσια περίθαλψη και το πρόσδόκιο όριο ζωής κυμαινόταν λίγο πάνω από τα 60 χρόνια.

ΗΣΥΧΟΣ...