#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Τα Μνημόνια και οι Δανειακές τους Συμβάσεις δεν καταργούνται με εκλογές!

Μονομερή διαγραφή του χρέους! Πόλεμο στον πόλεμο της ΕΕ! Επανάσταση Λαέ!
…όλη αυτή η διαδικασία των Μνημονίων μπορεί να ανατραπεί μόνο με ένα γνήσιο λαϊκό μέτωπο ταξικού προσανατολισμού και αντίστοιχων άμεσων στόχων. Αυτό το λαϊκό μέτωπο που κάθε επαναστατική πολιτική οργάνωση πρέπει να παλέψει για τη συγκρότησή του πρέπει να δημιουργεί συνθήκες μια άλλης εξουσίας των «από τα κάτω» και θα ασκείται από τα ίδια τα λαϊκά στρώματα.
Μεγάλα τμήματα των λαϊκών στρωμάτων πίστεψαν ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από τα Μνημόνια και τις δανειακές τους Συμβάσεις με εκλογικές διαδικασίες και τη συνέχεια του κράτους που αυτές επιφέρουν. Δεν έγινε κατανοητό σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού το μέγεθος του Μνημονιακού πραξικοπήματος του 2010 και οι συνέπειές του για το μέλλον του ελληνικού λαού.
Η κατοχική χούντα του Μνημονίου παρακάμπτει το αστικό σύνταγμα και δένει με διακρατικές υπογραφές την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στο άμεσο μέλλον θα έρθει, με γενικευμένη Μνημονιακή αναθεώρηση, το παλιό αστικοδημοκρατικό σύνταγμα το οποίο θα μετατραπεί σε ένα κατοχικό χουντικό σύνταγμα. Είναι πλέον φανερό ότι τα Μνημόνια και οι Δανειακές τους Συμβάσεις είτε τα αφήνουμε να τα διαχειρίζονται η μια κυβέρνηση μετά την άλλη οδηγώντας σε γενοκτονία τον λαό είτε τα ανατρέπουμε με επανάσταση δημιουργώντας την απαραίτητη ασυνέχεια του κράτους.

Σημαντικό ρόλο στην αναπαραγωγή μεταφυσικών ελπίδων στον λαό διαδραμάτισε η εκλογική διαδικασία η οποία χρησιμοποιήθηκε από τους αχυρανθρώπους του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου ώστε να κάνουν συνένοχο τον λαό. Η συνέχεια του κράτους και των διακρατικών υπογραφών από τη μια κυβέρνηση στην άλλη δεν έπρεπε να αμφισβητηθεί αλλά να «νομιμοποιηθεί» μέσα από την κολυμπήθρα της εκλογικής διαδικασίας. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα τα τελευταία δυο χρόνια με την εκλογική νίκη του Συριζανέλ και την κυβέρνηση οπερέτα των Τσιπροκαμένων. Πλέον και ο τελευταίος δύσπιστος πείστηκε ότι το πραξικόπημα του Μνημονίου του 2010 δεν ανατρέπεται με ομαλότητα αλλά με λαϊκή επανάσταση, η οποία θα στήσει στον τοίχο αρκετούς από τους πρωτεργάτες της Μνημονιακής κατοχικής χούντας. Μόνο με λαϊκή επανάσταση μπορεί να υπάρξει ασυνέχεια στο κράτος αναγκαία προϋπόθεση για την επιβίωση και πρόοδο του ελληνικού λαού. Το τελευταίο άρθρο (το παλιό 1-1-4) του ίδιου του αστικού συντάγματος, το οποίο έχει ανατραπεί προς μια σφόδρα αντιδραστική κατεύθυνση, προτρέπει σε χρησιμοποίηση κάθε μέσου για την αντιμετώπιση των σφετεριστών του Συντάγματος.
Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες οι εθνικές εκλογές έχουν ως στόχο τα κοινοβουλευτικά κόμματα να μεταφέρουν τις δικές τους ευθύνες στον λαό. Η διαδικασία που ακολουθούν οι κυβερνήσεις είναι πρώτα υπογράφουν Μνημόνια και Δανειακές Συμβάσεις και μετά πραγματοποιούν εκλογές θέλοντας να τα περάσουν από «λαϊκή νομιμοποίηση». Είναι πλέον φανερό στον καθένα ότι οι αποφάσεις παίρνονται εξολοκλήρου από το διευθυντήριο της ΕΕ και το ΔΝΤ ενώ το ελληνικό κοινοβούλιο αποτελεί ένα όργανο μαριονέτα από τη μια αποκομμένο πλήρως από τα λαϊκά στρώματα αλλά από την άλλη αναγκαίο για να υλοποιεί μέτρα που του υπαγορεύουν οι εξωθεσμικοί δανειστές. Οι τριακόσιοι βουλευτές του κοινοβουλίου καθώς και όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές συνειδητά νομιμοποιούν όλη αυτή τη διαδικασία ως δημοκρατική και συνταγματική. Όμως η αστική δημοκρατία που παρουσιάζεται μέσα από το Σύνταγμα αποτελεί ένα ξεπερασμένο πλέον προϊόν συσχετισμού δυνάμεων των «από τα πάνω» με τους «από τα κάτω». Είναι ξεπερασμένο μιας και τα τελευταία χρόνια η ταξική πάλη έχει σαρωτικά κερδηθεί από την κατοχική άρχουσα τάξη καταστρέφοντας στην πράξη κάθε προστατευτική εργατική νομοθεσία καθώς επίσης και κάθε είδους κοινωνική πρόνοια. Παρόλα αυτά για αρκετά χρόνια τους είναι αναγκαίο ένα κατ’ επίφαση αστικό δημοκρατικό σύνταγμα για να εξαπατήσουν τις μάζες από την πραγματική αποικιακή και χουντική επιβολή των Μνημονιακών μέτρων της τελευταίας εξαετίας.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η πραγματικότητα των Μνημονίων είναι ζοφερή για τους φτωχούς, οι οποίοι κάθε μέρα γίνονται περισσότεροι διευρύνοντας τις ταξικές αντιθέσεις στην Ελλάδα. Τα μεσαία στρώματα, οι αυτοαπασχολούμενοι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μικροαγρότες παραγωγοί καταστρέφονται με οργανωμένο σχέδιο με σαφή στόχο τη συσσώρευση μεγαλύτερου πλούτου και ιδιοκτησίας σε λιγότερα χέρια, στις πολυεθνικές και το μεγάλο Κεφάλαιο. Αυτή η διαδικασία αποτελεί μια επέλαση του καπιταλισμού που σαρώνει εργατικές και κοινωνικές κατακτήσεις προηγούμενων δεκαετιών και διευρύνει το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Αυτό το οργανωμένο σχέδιο υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς με τα Μνημόνια – Δανειακές Συμβάσεις τους τα τελευταία χρόνια. Στο όνομα ενός χρέους και της οικονομίας που παρουσιάζεται να λειτουργεί με μεταφυσικό τρόπο υλοποιείται μια αναδιανομή του πλούτου από τα κάτω προς τα πάνω. Με μηχανισμούς προπαγάνδας που θα ζήλευαν όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα τα Μνημόνια επιβάλλονται με τρομοκρατικές μεθόδους σοκ και δέους από τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Είναι περιττό να ασχοληθούμε με το κάθε κόμμα ξεχωριστά. Δημιουργείται μερικές φορές η εντύπωση ότι τα κόμματα δεν είναι όλα ίδια γιατί απλά έχουν το κάθε ένα διαφορετικό ρόλο με απώτερο σκοπό όμως να εξυπηρετούν τις ίδιες πολιτικές. Όλα μαζί συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική χούντα των αποικιακών Μνημονίων δημιουργώντας αυταπάτες ότι με την εκλογική ανάθεση μπορούν να γίνουν αλλαγές ή ακόμα και ανατροπές (!) διακρατικών συμφωνιών όπως είναι αυτές των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεών τους. Επαναλαμβάνουμε ότι όλα τα κόμματα τα οποία συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία προσπαθούν να νομιμοποιήσουν στη συνείδηση του λαού ότι έχουμε κάποιου είδους δημοκρατία κρύβοντας επιμελώς ότι στη σημερινή Ελλάδα των Μνημονίων πραγματοποιείται ευρωφασιστική χούντα ενάντια στον ελληνικό λαό και τις κατακτήσεις του. Αυτό που κανένα κόμμα δεν λέει είναι ότι η όλη αυτή η διαδικασία των Μνημονίων μπορεί να ανατραπεί μόνο με ένα γνήσιο λαϊκό μέτωπο ταξικού προσανατολισμού και αντίστοιχων άμεσων στόχων. Αυτό το λαϊκό μέτωπο που κάθε επαναστατική πολιτική οργάνωση πρέπει να παλέψει για τη συγκρότησή του πρέπει να δημιουργεί συνθήκες μια άλλης εξουσίας των «από τα κάτω» και θα ασκείται από τα ίδια τα λαϊκά στρώματα.
Μπροστά στο έργο της συγκρότησης λαϊκού μετώπου αντίστασης και ανατροπής προφανώς θα εμφανιστεί η πέμπτη φάλαγγα των ΜΚΟ που έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο του ελληνικού λαού για να εξυπηρετήσουν τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα του διευθυντηρίου της ΕΕ και των ΗΠΑ. Οι ΜΚΟ δεν καλύπτουν κενά του κράτους όπως παραπλανητικά παρουσιάζονται για να αποκρύψουν τον πραγματικό τους ρόλο. Οι ΜΚΟ αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του διευθυντηρίου της ΕΕ και των ΗΠΑ τις οποίες έχουν κατασκευάσει για να υλοποιήσουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς τους. Ειδικά στο «μεταναστευτικό» η δουλεμπορική δράση των ΜΚΟ εξυπηρετεί και γεωπολιτικά παιχνίδια των ιμπεριαλιστών της ΕΕ και των ΗΠΑ. Σταθερά οι ΜΚΟ δουλεύουν τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών συγκροτώντας δίκτυα ανθρώπων τους οποίους εξαρτούν μέσα από δουλειές και ελεημοσύνη που μοιράζουν. Ο παρακρατικός και συμμοριτικός τρόπος λειτουργίας των ΜΚΟ αποτελεί την πιστή έκφραση των αποικιακών συμφερόντων που εκφράζουν. Δεν έχουμε παρά να αποκαλύπτουμε τον παρακρατικό και συμμοριτικό ρόλο των ΜΚΟ και να προτρέπουμε τα λαϊκά στρώματα σε τσάκισμα των ΜΚΟ σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά που δραστηριοποιούνται.
Οι Συριζαίοι και οι εξωκοινοβουλευτικές ΜΚΟ συνιστώσες τους με μανία όλα τα χρόνια του Μνημονίου αρνούνται ότι υλοποιείται στην Ελλάδα γενοκτονία του λαού με την κατοχική χούντα που έχει επιβληθεί από την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Γιατί; Για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την επιχειρηματολογία του «πραξικοπήματος» όταν ο λαός, αξιοποιώντας το τελευταίο άρθρο του αστικού Συντάγματος, με κάθε μέσο ανατρέψει τα πραξικοπηματικά Μνημόνια και στήσει στον τοίχο την κατοχική χούντα που τα υλοποιεί. Τότε όλα αυτά τα ευρωχαφιέδικα τσογλάνια των ΜΚΟ που κρύβονται πίσω από αριστερή μάσκα μαζί με τους νεοφιλελεύθερους χωρίς μάσκα νομίζουν ότι θα προλάβουν να καλέσουν το ΝΑΤΟ να σώσει το δωσιλογικό πολιτικό τους σύστημα και τα προνόμια που αυτό τους παρέχει. Τους διαμηνύουμε ότι δεν θα προλάβουν ούτε να τσιρίξουν μιας και η λαϊκή επανάσταση, τα λαϊκά δικαστήριά της και η πολιτοφυλακή της, θα τους στείλει στον αγύριστο. Μέχρι τότε όσοι άθλιοι στηρίζετε αυτή την ιμπεριαλιστική, δουλεμπορική και χαφιέδικη ευρωαριστερά δεν έχουμε παρά να σας πούμε το εξής: Φτούσας και πάλι φτούσας!

Καυτή πίσσα και πούπουλα σε κάθε Συριζαίο κρυφό και φανερό!

Καμία νομιμοποίηση της κοινοβουλευτικής χούντας και των Μνημονίων της!


ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Νοέμβρης 2016

Υ.Γ. Τον περασμένο μήνα αναδείχθηκε περίτρανα η ναζιστική κουλτούρ των Συριζόπανων κατά τη διάρκεια του πέτσινου Συνεδρίου τους. Ο σοσιαλφασίστας Τσίπρας με αυστηρό ύφος απευθύνθηκε στα χαφιέδικα υποκείμενα του Σύριζα, που αντιπροσώπευαν αέρα κοπανιστό, και τους είπε αν κατάλαβαν ότι ψήφισαν κόντρα στην εισήγησή του! Σύσσωμα τα μαλακομπουκώματα της «αριστεράς και της προόδου» ικανοποίησαν το αίτημα του φασιστάκου επαναλαμβάνοντας την ψηφοφορία και αλλάζοντας την ψήφο τους!! Αυτή είναι η ναζιστική κουλτούρ της δουλεμπορικής χαφιεδοαριστεράς των ΜΚΟ, των ευρωπαϊκών κονδυλίων και των τραπεζικών καταθέσεων. Μια άλλη μέρα του περασμένου μήνα πραγματοποιήθηκε γιορτή στο Μέγαρο Μαξίμου σύσσωμης της κοινοβουλευτικής συμμορίας του Συριζανέλ. Εκεί κλαρινογαμπροί και πορνοαντουανέτες γιόρτασαν με ποτάκια το τρίτο Μνημόνιο ενώ ο καλοπερασάκιας Ζουράρις τους έπαιζε πιάνο! Άξιος ο μισθός των λακέδων του γερμανικού ιμπεριαλισμού και των οσφυοκαμπτών της Πρεσβείας των ΗΠΑ.

μεσω  ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου