#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

«Να μας δείξεις πώς θα πετύχουμε κι εμείς τους στόχους μας, γιατί συνεχώς ξεφεύγουμε απ’ τον στόχο…»!

Τσίπρας προς Κορακάκη, 06/09/2016
Τώρα που τελειώνουν τα ψωμιά τους, κανένα έλεος στα Συριζόπανα και στα τσιράκια τους: Βαρουφάκηδες, Λαφαζάνηδες, Ζωίτσες, και τα λοιπά εξωκοινοβουλευτικά σούργελα των ΜΚΟ. Θα πει κάποιος αφελής «και τί θα κάνουμε χωρίς αρχηγούς»; Του απαντάμε ότι αν οι αρχηγοί είναι όλοι αυτοί οι καιροσκόποι που αυξάνουν συνεχώς το Ε9 τους και τις καταθέσεις τους στις τράπεζες είμαστε άξιοι της τύχης μας. Είμαστε άξιοι της τύχης μας αν αφήνουμε τους παραπάνω δουλεμπόρους και τσανακογλύφτες των ιμπεριαλιστών να κερδοφορούν, εκτός των άλλων, συμμετέχοντας σε γεωπολιτικά παιχνίδια εις βάρος ολόκληρων λαών με πρώτο και καλύτερο τον ελληνικό. Την τύχη μας όμως θα την καθορίσουμε εμείς οι ίδιοι στέλνοντας στον αγύριστο όλα τα πεμπτοφαλαγγίτικα υποκείμενα που μια ζωή αποσυνδέουν τα λόγια τους από τις πράξεις τους υποτιμώντας τη νοημοσύνη της κοινωνίας που αδικείται.
  

Τελικά ο γλοιώδης Τσίπρας αποδείχθηκε ένα μικρό κακέκτυπο του Σεφερλή! Όταν πριν μερικά χρόνια ο Καραμανλής, έτρωγε τυρόπιτες παίζοντας play station, και παρέδιδε την πρωθυπουργία στον Τζέφρυ Παπανδρέου και την Ελλάδα στο ΔΝΤ, ο Τσίπρας προετοιμαζόταν για πρωθυπουργός βλέποντας Σεφερλή!! Ο Σεφερλής που να το φανταζόταν ότι με τις κοτσάνες του, τις γκριμάτσες του και τις μεταμφιέσεις του, εκπαίδευε τον γελωτοποιό Τσίπρα για κλαρινοπρωθυπουργό!!!

Τα λαμόγια του Συριζανέλ και ο κλαρινοπρωθυπουργός κλαψουρίζουν γιατί δεν τους στηρίζει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ! Η πραγματικότητα όμως είναι ότι στις κατευθυντήριες γραμμές που χαράζει το ΔΝΤ και η ΕΕ υπάρχει πλήρη ταύτιση της ΝΔ με τον Συριζανέλ. Είναι γεγονός ότι το Μνημόνιο ΙΙΙ όλοι μαζί το ψηφίσανε. Όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε πως χειρίζονται επικοινωνιακά τα Συριζόπανα τη μεταστροφή τους σχετικά με το τι έλεγαν πριν αναλάβουν τη διαχείριση των Μνημονίων και το τι κάνουν στην πράξη αφότου την ανέλαβαν. Τα επικοινωνιακά κόλπα του Συριζα ανασύρονται από το πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα από την αντιπαράθεση του Πασόκ με τη ΝΔ. Έτσι ο Σύριζα χρησιμοποιεί το παλαιοπασόκικο δίλημμα ότι ο Μητσοτάκης είναι δεξιός και αυτοί ριζοσπάστες αριστεροί – σοσιαλιστές – δημοκράτες!!! Λένε ότι ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί τα μεγάλα συμφέροντα, είναι νεοφιλελές, θα κάνει απολύσεις στο δημόσιο και θα πεινάσει ο λαός!! Λένε ότι ο λαός δεν μπορεί να ξεχάσει την οικογένεια Μητσοτάκη και τη δεξιά! Τί άλλες μαλακίες θα ακούσουμε από τους γκεμπελίσκους αυριανιστές του Σύριζα; Όλα δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια της πτώσης τους θα αποδείξουν στον ελληνικό λαό πέρα για πέρα τι σόι πάστας σκυλάνθρωποι είναι.

Με τα παραπάνω διλήμματα του Καλού και του Κακού νομίζουν οι αλητοσυριζανέλ ότι θα κάνουν την αρπαχτή γλιτώνοντας τις φάπες!!! Λες και δεν ξέρει ο ελληνικός λαός τι είναι η οικογένεια Καραμανλή και ο Καμμένος με τους οποίους έχει γίνει ένα ο Σύριζα και ξεχωριστά το κάθε ένα χαφιεδοαριστερό κωλοβούτιο της εξουσίας. Λες και δεν ξέρει ο λαός τι είναι το βαθύ Πασόκ το οποίο έχει μεταφερθεί στην πρώτη φορά φασιστερά. Λες και δεν ξέρει ο λαός τον γερμανοτσολιά δήθεν Λεβέντη, ο οποίος σφουγγαρίζει τα γραφεία του Συριζανέλ. Λες και ο λαός είναι τόσο χαζός που θα πιστέψει ότι θα μας σώσουν οι ΗΠΑ και η μάμα Μέρκελ, όπως ισχυρίζεται η νεόκοπη προπαγάνδα των χαφιεδοτσιπρέων. Λες και ο λαός δεν βιώνει στο πετσί του τη «συνέχεια του κράτους» που η μια μετά την άλλη κυβέρνηση χρεώνεται τα αντιλαϊκά μέτρα της προηγούμενης διευρύνοντάς τα με νέα. Λες και ο λαός δεν καταλαβαίνει ότι ο Συριζανέλ συνεχίζει την ίδια πολιτική των Μνημονίων με μεγαλύτερη ένταση, ενθουσιασμό, βαρβαρότητα και κυνισμό που ταιριάζει σε συνειδητοποιημένους γενίτσαρους.

Όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε κάτι στην οικογένεια Μητσοτάκη! Ενώ η αριστερά συνεχίζει την εφαρμογή του Α΄ Μνημονίου υποταγής στην οικογένεια Καραμανλή που υπέγραψε το 1974 με αντάλλαγμα τη νομιμοποίησή της και τη συμμετοχή της στο μοίρασμα της πίτας· Ενώ η αριστερά συνεχίζει να εφαρμόζει το Β΄ Μνημόνιο Αλλαγής – Δεύτερης κατανομής που υπέγραψε με την οικογένεια Παπανδρέου το 1981· Ενώ η αριστερά συνεχίζει να εφαρμόζει το Δ΄ Μνημόνιο προδοσίας που υπέγραψε το 2010 με τους τροϊκανούς διεθνείς τοκογλύφους για να μην αποκαλύψει την κατοχική χούντα που επιβλήθηκε από αυτούς και να μην οργανώσει αντίστοιχα λαϊκά κινήματα εναντίον τους· Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην κατά φαντασία αριστερά, ο Μητσοτάκης έσπασε μονομερώς, έστω και επικοινωνιακά, το Γ΄ Μνημόνιο συνεργασίας του «βρώμικου 1989»! Αυτή η μονομερής ενέργεια της οικογένειας Μητσοτάκη δεν έχει συμβεί γιατί η ΝΔ έχει διαφορετική πολιτική με τον Συριζανέλ. Όλοι όσοι συμμετέχουν στο κατοχικό κοινοβούλιο της συνταγματικής εκτροπής διαχειρίζονται τα Μνημόνια αναλαμβάνοντας ο καθένας τον ρόλο του για την εξαπάτηση του λαού ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει κάποιο είδος δημοκρατίας. Απλά, όπως μέσες άκρες ισχυρίστηκε ο Μητσοτάκης πρόσφατα στο κατοχικό κοινοβούλιο, οι Φλωράκης και Κύρκος, με τους οποίους η οικογένειά του και η ΝΔ συνεργάστηκε, ήταν διαφορετικής πάστας αριστερών ανθρώπων συγκρίνοντάς τους σήμερα με τους Παπατσιπρέους. Εμείς θεωρούμε ότι οι Φλωράκης και Κύρκος έχουν λερωμένη τη φωλιά τους για τη σημερινή κατάντια της αριστεράς. Όμως δεν θα διστάσουμε, για να αναδείξουμε τη μετάλλαξη της αριστεράς, να γράψουμε το εξής: Από τον Γληνό στον Φίλη!!! Εδώ σκάμε στα γέλια.

Το 1989 οι Φλωράκης και Κύρκος έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια να αλώσουν τις ψήφους του Πασόκ και ταυτόχρονα να επιβιώσουν πολιτικά παρόλη την κατάρρευση του Σοβιετικού μπλοκ εξουσίας των ανατολικών κρατών, το οποίο στήριζαν και τους στήριζε. Γνώριζαν καλά ότι η πτώση της «κόκκινης» Μόσχας μπορούσε να φέρει και την οργανωτική και εκλογική κατάρρευση των κομμάτων τους στην Ελλάδα, τα οποία εκείνη τη συγκυρία είχαν καιροσκοπικά ενωθεί πίσω από τη ροζ ταμπέλα Συνασπισμός. Υπό την πίεση της διεθνούς πολιτικής συγκυρίας και εκτιμώντας ότι μπορούν να αλώσουν το Πασόκ για το οποίο είχαν άσβεστο μίσος, γιατί τους είχε ξεβρακώσει πολιτικά από την περίοδο της στρατιωτικής κατοχικής χούντας, υποκλίθηκαν στην οικογένεια Μητσοτάκη. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που δημοσιεύουμε από τα γραφεία της ΝΔ στα τέλη του 1988 που μας δείχνει πόσο στοργικά ο πατέρας Μητσοτάκης καλωσορίζει και κατευθύνει τους υποτακτικούς του, Φλωράκη και Κύρκο.

Προφανώς ο Λεωνίδας Κύρκος ήθελε να υφαρπάξει τις ψήφους του Πασόκ αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να συμβεί το εξής: το ΠΑΣΟΚ, ο Καραμανλής, ο Λεβέντης και ο κάθε Πικραμένος να του φάνε τον ευρωαριστερό Συνασπισμό! Σήμερα ο κλαρινοπρωθυπουργός της φάπας Αλέξης Τσίπρας έχει την εντύπωση ότι μπορεί να αντιγράψει τον Ανδρέα Παπατζή Παπανδρέου για να εκφράσει αυτό το συνοθύλευμα τυχοδιωκτών που έχει συγκεντρώσει στο Συριζανέλ. Κάνει μεγάλες προσπάθειες «το παιδί» να γίνει ένας μικρός Ανδρέας, αλλά δεν τα καταφέρνει, γιατί ένας φελλός παραμένει πάντοτε φελλός. Την ίδια στιγμή ένας συρφετός από χρηματολάγνους πίστεψε τους Γεωργιάδη και Σαμαρά ότι ο Τσίπρας θα χτίσει αυταρχικό καθεστώς και θα ελέγξει τα πάντα για πολλά χρόνια. Οι ανεκδιήγητοι Σαμαράς-Γεωργιάδης έκαναν την καλύτερη δουλειά για τον Τσίπρα προπαγανδίζοντας ότι ο Τσίπρας θα διορίσει τους πάντες στο δημόσιο και θα κάνει ταυτόχρονα ρήξη με τους δανειστές. Από την άλλη πλευρά εξωκοινοβουλευτικά σούργελα προπαγάνδιζαν με μανία, ότι θα έχουμε ένα νέο Πασόκ με τον Τσίπρα, που θα μοιράσει χρήματα και επιδοτήσεις. Αυτά τα εξωκοινοβουλευτικά σούργελα που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες για τίποτα, φοβήθηκαν ότι θα μείνει πίσω η πορεία προς τον σοσιαλισμό, με την αναδιανομή που θα κάνει η σοσιαλδημοκρατία των Τσίπρα-Βαρουφακη!!! Ε ρε με τι σούργελα, φαφλατάδες και αρλούμπες, έχει μπλέξει αυτός ο ταλαίπωρος ελληνικός λαός!!

Με αυτή την πολιτική κίνηση και ανακατανομή ψήφων που προκλήθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή πήραν τα μυαλά αέρα των χαφιεδοτσιπρέων και των Παπακαμένων πιστεύοντας λανθασμένα ότι μπορούν να φτιάξουν σταθερό αυταρχικό καθεστώς. Πίστεψαν ότι με δικούς τους εργολάβους και θαλασσοδάνεια θα έχουν και τα δικά τους ιδιωτικά κανάλια όπου θα διορίσουν τα δικά τους παιδιά και τα παιδιά της εξωκοινοβουλευτικής ουράς τους. Τα Συριζόπανα δεν αναρωτήθηκαν αν έχουν τις ικανότητες να χτίσουν καθεστώς, αφού εδώ δεν μπορούν να αλλάξουν μια καμένη λάμπα από το σπίτι τους, δεν συζητάμε για βλάβη στο καζανάκι, για την οποία θα καλέσουν πρώτα ηλεκτρολόγο και μετά υδραυλικό!!!

Όταν έχεις τέτοια καιροσκοπική και άχρηστη αριστερά τι να την κάνεις τη δεξιά!! Αυτή δεν είναι γενικά η αριστερά αλλά η ελληνική αριστερά της μεταπολίτευσης, οι παράγοντες, οι ηγέτες, οι αρχηγοί της οποίας έχουν υπογράψει τόσα Μνημόνια υποταγής με το σύστημα εξουσίας, που το Μνημόνιο κατοχής της Ελλάδας από τους διεθνείς τοκογλύφους, τους είναι ψωμοτύρι. Επαναλαμβάνουμε ότι σήμερα η πολιτική που ακολουθείται στην Ελλάδα δεν είναι παρά η πολιτική του Μνημονίου που επέβαλε το διευθυντήριο της ΕΕ και οι ΗΠΑ με το πρόθυμο δωσιλογικό ελληνικό πολιτικό προσωπικό. Επομένως ό,τι επικοινωνιακά κόλπα και να σκαρφιστούν οι κουτοπόνηροι Τσιπροκαμένοι δεν πρόκειται να τη γλιτώσουν, αλλά περισσότερο θα εξοργίσουν τον ελληνικό λαό. Ξεπουλάνε τα πάντα για να έχουν την εύνοια των «ξένων», ενώ ταυτόχρονα λένε στον ελληνικό λαό «εμείς δεν ιδιωτικοποιούμε όπως οι προηγούμενοι αλλά αξιοποιούμε». Ναι, οι Συριζανέλ αξιοποιούν τη δημόσια περιουσία, σε όφελος του χρηματοπιστωτικού διεθνούς κεφαλαίου, του οποίου είναι λακέδες. Πράγματι ο Συριζανέλ εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού αξιοποιεί, ιδιωτικοποιεί και ξεπουλάει ακόμα και το νερό για να κερδίσουν πάνω στο πτώμα του ταλαίπωρου ελληνικού λαού οι «άγιες αγορές».

Τώρα που τελειώνουν τα ψωμιά τους, κανένα έλεος στα Συριζόπανα και στα τσιράκια τους: Βαρουφάκηδες, Λαφαζάνηδες, Ζωίτσες, και τα λοιπά εξωκοινοβουλευτικά σούργελα των ΜΚΟ. Θα πει κάποιος αφελής «και τί θα κάνουμε χωρίς αρχηγούς»; Του απαντάμε ότι αν οι αρχηγοί είναι όλοι αυτοί οι καιροσκόποι που αυξάνουν συνεχώς το Ε9 τους και τις καταθέσεις τους στις τράπεζες είμαστε άξιοι της τύχης μας. Είμαστε άξιοι της τύχης μας αν αφήνουμε τους παραπάνω δουλεμπόρους και τσανακογλύφτες των ιμπεριαλιστών να κερδοφορούν, εκτός των άλλων, συμμετέχοντας σε γεωπολιτικά παιχνίδια εις βάρος ολόκληρων λαών με πρώτο και καλύτερο τον ελληνικό. Την τύχη μας όμως θα την καθορίσουμε εμείς οι ίδιοι στέλνοντας στον αγύριστο όλα τα πεμπτοφαλαγγίτικα υποκείμενα που μια ζωή αποσυνδέουν τα λόγια τους από τις πράξεις τους υποτιμώντας τη νοημοσύνη της κοινωνίας που αδικείται.

Ο λαός παρόλες τις δυσκολίες μπορεί να νικήσει τους εκμεταλλευτές και καταπιεστές του. Αρκεί μικρές μειοψηφίες μέσα από τα σπλάχνα του να αυτοοργανωθούν και να πάρουν πρακτικές πρωτοβουλίες προς μια κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής. Η αυτοοργάνωση αποτελεί την απόλυτη πειθαρχημένη οργάνωση γιατί οι αποφάσεις παίρνονται από τη βάση και από τη βάση υλοποιούνται. Όσοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι η αυτοοργάνωση σημαίνει χαλαρές συνελεύσεις, δομημένες πάνω στο αυθόρμητο, χωρίς διαδικασίες και θεματολογίες, εξυπηρετούν συνειδητά ή ασυνείδητα τη σκοπιμότητα να πιστέψουν τα λαϊκά στρώματα ότι δεν μπορούν να οργανωθούν χωρίς πολιτικούς διαμεσολαβητές και αντίστοιχα κρατικά και ταξικά συστήματα. Αυτοοργάνωση σημαίνει οργάνωση βάσης, μέσα από την οποία μπορεί να αναδειχθεί η πρωτοπορία που θα αναλάβει ευθύνες, θα ταυτιστεί με τα λαϊκά συμφέροντα, χωρίς να κάνει πίσω μπροστά στις θυσίες που απαιτεί ο αγώνας.

Ρήξη και ανατροπή των Μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Λαϊκή τιμωρία των πρωταίτιων της Μνημονιακής συνταγματικής εκτροπής. Μονομερής διαγραφή του χρέους. Σεισάχθεια στα λαϊκά νοικοκυριά. Δωρεάν στέγαση, διατροφή, νερό και περίθαλψη σε όλους. Παραγωγική ανασυγκρότηση στην προοπτική της αγροτικής, κτηνοτροφικής και βιομηχανικής αυτονομίας. Ο ελληνικός λαός νοικοκύρης στον τόπο του, με νίκη στον αγώνα του για ανεξαρτησία και ελευθερία!
Εμπρός για τη λαϊκή οργάνωση, για ανεξαρτησία και ελευθερία!
ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Οκτώβρης 2016
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου