#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΞΕΣΚΟΝΙΖΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΥΙΣΚΥ


ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ TO Brexit!
 
Εκεί που δεν το περιμέναμε, με το Brexit, θα συμβεί το ξεσκέπασμα όλων των παλιοτόμαρων, πληρωμένων λακέδων των Βρυξελών. Όλα αυτά τα πρακτοράκια στην Ελλάδα πρόδωσαν και απογοήτευσαν τον λαό ενώ τώρα σπέρνουν την ηττοπάθεια. Κάνουν παρατηρήσεις και διαπιστώσεις του στιλ «τα έκανε σκατά ο Σύριζα… αλλά ο Τσίπρας έχει μεγάλες ικανότητες». Και συνεχίζουν «εκπλήσσομαι… αλλά και να έρθει άλλη κυβέρνηση θα κάνει κάτι καλύτερο?». Αυτοί οι ρουφιάνοι εναντιώνονται στα λόγια την κυβέρνηση του Σύριζα… αλλά δεν θέλουν να πέσει με τίποτα. Είναι τα ίδια αυτά καθάρματα που διαδίδουν ότι… «ο λαός κοιμάται και έχει ατομική ευθύνη ο κάθε πολίτης ξεχωριστά».
Όλα αυτά τα σκουπίδια κάνουν υπόγεια βρώμικη προπαγάνδα υπέρ του Τσίπρα μήπως μπορέσουν και κρατήσουν ψυχολογικά δεμένους όσους τον ψήφισαν. Προσπαθούν να ξεγελάσουν όσους μπορούν κάνοντας δήθεν αριστερή «αντιπολίτευση» αλλά καταλήγουν στο… «καλύτερα αυτοί του Σύριζα παρά οι άλλοι».

Ένα Brexit, δηλαδή μια ηρωική έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς κανένα σοβαρό κίνημα στο δρόμο, θα αποκαλύψει περισσότερο τι είναι ο καθένας. Τότε είναι που θα δούμε – τους βλέπουμε ήδη – κατσουφιασμένους και με σκυθρωπά πρόσωπα αρκετούς φιγουρατζήδες της κατά φαντασία αριστεράς. Θα αρχίσουν να ανησυχούν για δήθεν… «αύξηση του εθνικισμού» και σαν υστερικοί μικροαστοί θα τσιρίζουν ότι… «το Brexit έγινε από την αστική τάξη και όχι από το κίνημα» ενώ θα συνεχίζουν με το ότι… «βγήκε από την ΕΕ με καπιταλισμό και όχι με σοσιαλισμό»! Ο Τσίπρας θα βάλει τον Ιερώνυμο να ευλογήσει, για την σωτηρία της ΕΕ και… τη διατήρηση των κονδυλίων που καταβροχθίζουν το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας και η ιεραρχία της εκκλησίας.

Κάθε μέρα μπορούμε με μεγάλη ευκολία να διακρίνουμε τον πανικό αυτών των παρασίτων που οικονομικά εξαρτώνται από την ΕΕ. Ένα μικρό προβάδισμα στο Brexit στις δημοσκοπήσεις έριξε τα διεθνή χρηματιστήρια. Φανταστείτε να γίνει το αναπάντεχο… θα τους έρθει ο ουρανός σφοντύλι… θα δημιουργηθεί νέα δυναμική σε όλη την Ευρώπη με απρόβλεπτες συνέπειες. Θα πληγεί κατακέφαλα η γερμανική ιμπεριαλιστική υπεροχή και κυριαρχία. Ο σαλτιμπάγκος Κάμερον θα παραιτηθεί και οι γερμανόφιλοι στην Μεγάλη Βρετανία θα τρέχουν να κρυφτούν. Μαζί και ο Τσίπρας και η νεοφιλελεύθερη έντρομη κυβέρνησή του η οποία προσκυνά… την ΕΕ και τον κυρίαρχο στο εσωτερικό της γερμανικό ιμπεριαλισμό.
Μετά το Brexit το Grexit! Με διάλυση της ΕΕ!
Οπαδός του Grexit
Αθήνα, 15-06-2016
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου