#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΕΣ ( 3 ΒΙΝΤΕΟ )

ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ -ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...


Καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους εργαζόμενους, τους συναδέλφους φαντάρους να σταθούν αγωνιστικά απέναντι σε αυτές τις αυταρχικές και πολεμοκάπηλες επιλογές, σε αυτή τη πρωτοφανή έξαρση της εκμετάλλευσης και καταπίεσης της στρατευμένης νεολαίας και όχι μόνο.
Ο δικός μας δρόμος είναι η υπεράσπιση-διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Φαντάρου-πολίτη με Στολή, το Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ο ελεύθερος συνδικαλισμός των στρατευμένων, η πλατιά, από τα κάτω ενότητα των εργαζόμενων και της νεολαίας, ανεξάρτητα την εθνικότητα-φυλή-θρήσκευμα για το μπλοκάρισμα της αντεργατικής επίθεσης, της κρατικής τρομοκρατίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Από αυτή τη σκοπιά θεωρούμε ότι πρέπει τώρα να συμβάλλουμε στην συγκρότηση ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού εργατικού κινήματος, απαιτώντας την ικανοποίηση των αναγκών-δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ.
ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ-ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ-ΔΕΝ ΠΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

Α. Κατάργηση όλων των Προστίμων Ανυποταξίας-Προστίμων για συμμετοχή σε Ασκήσεις Εφέδρων και κατάργηση των ίδιων των ρυθμίσεων
Β. Κατάργηση της Επιτροπής Κρίσης της Συνείδησης των νέων ανθρώπων που αρνούνται τον Στρατό και αποτελείται από Στρατιωτικούς.
Γ. Ίσος χρόνος Στρατιωτικής και Εναλλακτικής θητείας.
Δ. Μείωση της θητείας στους 6 μήνες.
Ε. Όλο το κόστος της θητείας –όποια και αν είναι αυτή- στο Κράτος.
ΣΤ. Αμοιβή στο ύψος του Κατώτατου Μισθού σε Φαντάρους και όσους επιλέξουν Εναλλακτική Θητεία.
Ζ. Αναγνώριση Προϋπηρεσίας σε όλους και Ασφαλιστική κάλυψη από τον Στρατό.
Η. Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Υποχρεωτικής Στράτευσης και Εναλλακτικής Θητείας και χορήγηση Επιδόματος Ανεργίας.
Θ. Καμιά μορφή εργασιακής εκμετάλλευσης των στρατιωτών από Στρατό-Κρατικό Μηχανισμό-ΟΤΑ.
Ι. Να Καταργηθούν τα Στρατοδικεία και η Στρατιωτική Νομοθεσία. Να κλείσουν τα Πειθαρχεία.
Η κοινωνία μας πρέπει να απαλλαγεί από το τεράστιο βάρος του Στρατού. Δεν είναι ανεκτή ούτε η δαπάνη ενός ευρώ για εξοπλισμούς, ασκήσεις και συμμετοχή σε βρώμικους πολέμους. Δεν είναι ανεκτή η συμμετοχή σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. Δεν είναι ανεκτές οι βάσεις του θανάτου.
Η κυβέρνηση της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης, της κρατικής τρομοκρατίας, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και των συμμαχιών με ΗΠΑ-Ε.Ε-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ισραήλ πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους κοινούς αγώνες μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Τηλ. Επικ. 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου