#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Να που οδηγούνται οι κοινωνίες


ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ "ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ" ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ, ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. 
ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ

Σε κατάπτυστη συμφωνία, φέρεται να κατέληξε η παραδομένη κυβέρνηση των Τσίπρα-Σκουρλέτη, κατ' εφαρμογήν του τρίτου μνημονίου όσον αφορά την τύχη του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), την οποία προσπαθεί να περιβάλει με “χρυσόσκονη”, προς παραπλάνηση των αφελών.  
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά πολλά και κρίσιμα θέματα και σημαντικές “λεπτομέρειες” σχετικά με την τύχη του ΑΔΜΗΕ.  

Σκουριές: Ως και οι «θεσμοί» το λένε απάτη …

Αλλά ο κ. Τσίπρας και η «πρώτη φορά αριστερή» κυβέρνηση κωφεύει …

Ελλ. Χρυσός: τα 15,3 εκ. πληρώθηκαν αλλά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι η Σύμβαση είναι παράνομη!
Η Ελληνικός Χρυσός το έχει αντιληφθεί οτι η ουσία της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την ορθότητα της οποίας επιβεβαίωσε προχθές το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, είναι ότι η σύμβαση με την οποία πήρε τα Μεταλλεία Κασσάνδρας  το 2003 ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Το αρμόδιο Υπουργείο δεν μπορεί ή δεν θέλει να το καταλάβει;

Είναι αυτή η Ευρώπη δημοκρατική;

του Στέλιου Ελληνιάδη
Όπως πολύ σωστά επισήμανε ο καθηγητής Σωτήρης Ρούσσος στην εκδήλωση του Δρόμου της Αριστεράς, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το πρόβλημα των Ευρωπαίων δεν είναι η απορρόφηση μερικών εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων που έχουν φτάσει ή οδεύουν προς την κεντρική Ευρώπη. Από τη διαλυμένη Γιουγκοσλαβία και την Αλβανία, οι ευρωπαϊκές χώρες απορρόφησαν πολύ περισσότερους πρόσφυγες χωρίς να το κάνουν θέμα. Κι αυτή τη φορά, εάν μοιράζονταν αναλογικά τους πρόσφυγες, οι χώρες θα δέχονταν, με βάση το μέγεθός τους, από 20 μέχρι 100 χιλιάδες ψυχές, δηλαδή αριθμό μικρό που δεν θα φαινόταν καν.

Συνέχιση του έργου της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος συστήνει ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ για το χρέος

Του Μωυσή Λίτση
Να συνεχιστεί το έργο της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος που είχε συστήσει η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου, συνέστησε ο Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας για τις επιπτώσεις του εξωτερικού χρέους στη άσκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το Συμβούλιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών Χουάν Πάμπλο Μποχοσλάβσκι, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα τη χώρα μας.

 Ο κ. Μποχοσλάβσκι κληθείς να σχολιάσει στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε για τα συμπεράσματα της επίσκεψής του στην Ελλάδα, την απόφαση του σημερινού προέδρου της Βουλής κ. Ν. Βούτση να καταργήσει την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της προηγούμενης προέδρου της Βουλής, «πολύ σημαντική και στο πλαίσιο αυτό συνιστώ να συνεχιστεί το έργο της».