#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

Η τουρκική κυβέρνηση μπλόκαρε τον Λατούφ


Επιμέλεια Ηρακλής Κακαβάνης
Η τουρκική κυβέρνηση έχει μπλοκάρει την πρόσβαση στο blog του σκιτσογράφου Carlos Latuff, ο οποίος είναι γνωστός για την αριστερή, αντικαπιταλιστική και αντιιμπεριαλιστική στάση του απέναντι στις παγκόσμιες εξελίξεις και ιδιαίτερα οξύς με τις γελοιογραφίες εναντίον του Ερντογάν και της πολιτικής του.

Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθεί κάποιος από την Τουρκία να επισκεφτεί το μπλοκ του Λατούφ

Την λύση θα την δώσει η Φύση

Γιάννης Λαζάρου 
Οι φιέστες για την κλιματική αλλαγή που δεν αλλάζουν τίποτε.  Το δυστύχημα είναι πως το παράσιτο του πλανήτη, ο άνθρωπος, που υποτίθεται πως διαθέτει λογική επηρεάζει μέχρι θανάτου τον ίδιο τον πλανήτη ο οποίος του επιτρέπει ακόμη να ανασαίνει. Ανάμεσα στις άλλες φιέστες, που γίνονται κατά καιρούς περισσότερο για να κυκλοφορεί το χρήμα σκορπώντας εντυπώσεις, είναι και το ενδιαφέρον των ανθρώπων για την κλιματική αλλαγή. 

Διεστραμμένα μπατσάδικα μυαλά – Εγκληματική ταξική πολιτική

Ε, το τερμάτισαν οι μπάτσοι. Μόνο για διεστραμμένα μυαλά μπορεί να μιλάμε πια και δηλώνουμε την αδυναμία μας να σχολιάσουμε κάποιες ενέργειες τους.
Και το γράφουμε αυτό με αφορμή την είδηση που μας έρχεται από τα Τρίκαλα. Αυτή μας γνωστοποιεί ότι οι μπάτσοι έκαναν σαφάρι για την «πάταξης παράνομων πωλητών» στα πλαίσια της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής. Σ’ αυτή την «αποστολή» τους είχαν τεράστια επιτυχία. Στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων συνέλαβαν μια υπέργηρη γριούλα 79 (!!!) ετών και τις επέβαλλαν «το πρόστιμο των 5.000 ευρώ για την πώληση 7 κιλών σπανάκι, 5 μάτσα παντζαριών, 7 μάτσα μαϊντανού, 2 κιλών καρότων, 8 μπρόκολων, 7 ματσάκια σέσκουλα, 3 λάχανων και 5 κιλά αντίδια

Μαφιόζοι από κάλπη

Περιμέναμε μια κυβέρνηση με καθαρά και άφθαρτα πρόσωπα για να μάθουμε ότι για να στηριχθεί η Δημοκρατία πρέπει να είσαι μεγάλο λαμόγιο, μεγάλος μπαταχτσής και μεγάλο καθίκι. Δημοκρατία που δεν είναι κομματική δεν είναι δημοκρατία. Αν όλα τα κόμματα δεν στηρίξουν τα κόμματα που έχουν φάνε τον άμπακο και δεν έδωσαν ποτέ λογαριασμό, τότε θα έρθουν οι συνταγματάρχες και οι βασιλιάδες. 
Αυτά δεν τα ακούς στα καφενεία του χωριού από χαραμοφάηδες που μετά από δέκα τσίπουρα δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται αλλά τα ακούς στην Βουλή των Ελλήνων και μάλιστα από τον εξοχότατο αριστερούλη πρόεδρο αυτής, Νικόλαο Βούτση.

Με τη φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας να αλλάζει χέρια, ξεκινά η στρατιωτική κατοχή της χώρας...

του Δημήτρη Καζάκη
Ο Γαλλογερμανικός άξονας απαιτεί να γίνει το πρώτο βήμα στη δημιουργία δυνάμεων υπερεθνικών αστυνομικής καταστολής και στρατιωτική κατοχής επικράτειας κρατών μελών της ΕΕ. Με το πρόσχημα των "εκτάκτων συνθηκών" λόγω προσφυγικού. Μην ξεχνάμε ότι ο εφιάλτης του ναζισμού και του φασισμού, οι κατακτητικοί πόλεμοι, αλλά και κάθε επιβουλή της απολυταρχικής εξουσίας εναντίον των λαών, γεννήθηκε πάντα μέσα από ένα καθεστώς "έκτακτων συνθηκών".

Οι υπουργοί Εσωτερικών από τη Γαλλία και τη Γερμανία, σε κοινή επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απαίτησαν να μειωθεί ο αριθμός των μεταναστών που εισέρχονται στην ΕΕ. Για να γίνει αυτό οι υπουργοί του νέου άξονα ζητούν με την επιστολή τους μια ισχυρότερη Frontex, τον Οργανισμό διαχείρισης συνόρων της ΕΕ.

ΝΑΤΟ και ΜΚΟ ετοιμάζουν νέο Κόσσοβο

του Ανδρέα Ζαφείρη
Ειδομένη. Χιλιάδες των προσφύγων πολέμων του ΝΑΤΟ, από Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν συγκεντρώνονται στη βαλκανική χερσόνησο και εγκλωβίζονται από την «ανθρωπιστική ευρωπαϊκή πολιτική». Σε μια περιοχή που το τελευταίο διάστημα η λίστα των πιθανών σημείων ανάφλεξης διευρύνεται.

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να εντάξει το Μαυροβούνιο στη «συμμαχία», σε μια προκλητική, επιθετική κίνηση. «Η Μόσχα έχει δηλώσει πως η συνεχιζόμενη διεύρυνση του ΝΑΤΟ, των ΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών υποδομών στην Ανατολή, δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε μια απάντηση από την Ανατολή», δήλωσε ο Dmitry Peskov, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου.

Άγγλοι βετεράνοι πετάνε τα παράσημα τους στον Κάμερον! Δεν θέλουμε να βομβαρδίσουμε τη Συρία!


...και θυμίζουν τι "ειρήνη" και "δημοκρατία" μετέφεραν στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη!