#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Τα κοράκια ήταν οι επενδυτές της Αριστεράς

Δίνουν σπίτια και επιχειρήσεις σε οικονομικούς εγκληματίες
Τα επενδυτικά δάνεια που τάζουν θα πάνε στις νέες κοινοπραξίες Τραπεζών με funts

Το χειρότερο σενάριο για τα όλα για τα "κόκκινα δάνεια" επιλέγει η ελληνική κυβέρνηση βάζοντας ως διαχειριστές ξένα funts και την κυριότητα των ακινήτων θα την έχουν οι τράπεζες. Φτιάχνουν κοινοπραξίες μαφιόζικης προέλευσης στις οποίες Τράπεζες και funts θα ορίζουν την περιουσία των Ελλήνων ιδιωτών και επαγγελματιών. Ο οφειλέτης εγκλωβίζεται τεχνηέντως από την κυβέρνηση έχοντας μπροστά την τράπεζα που θα του ζητά τις νομοθετημένες προϋποθέσεις του νόμου 4336/15 αλλά και τα κοράκια που σκοπό θα έχουν να κερδίζουν από το αίμα των δανειζομένων αλλά και από την ίδια την εθνική οικονομία.


Γιατί δεν λένε την αλήθεια...

ας ομολογήσουν πως δεν ήταν ΠΟΤΕ αριστεροί, αλλά λινάτσες του Σόρος και θέλουν μια καλή "διαχείριση" της κυβερνητικής εξουσίας... νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου; Μας θεωρούν τόσο μεγάλους μαλάκες;


Η δυσκολία του να μείνεις αξιοπρεπής

του Ανδρέα Γιατρά
Για δεκαετίες στην Ελλάδα μια σειρά από παράγοντες με πρωταγωνιστές τα Μ.Μ.Ε τον έντυπο και αργότερα ηλεκτρονικό τύπο προέβαλλαν ως ιδανικό για πρότυπο τον νεοπλουτισμό,τον μη ενεργό πολίτη, τον μη σκεπτόμενο άνθρωπο .
Η έννοια του λαού αντικαταστάθηκε με ένα χειραγωγούμενο όχλο,η κουλτούρα από την ψευτοκουλτούρα η θολοκουλτούρα,η τέχνη από την υποτέχνη,η γνώση από την αμάθεια η ημιμάθεια,το αυθεντικό από το δήθεν και ημιτασιόν.

Όταν ο Τσίπρας & ο Καμμένος μιλούσαν για λογιστικό έλεγχο του επαχθούς & επονείδιστου χρέους


Αγγελίες αλληλεγγύης

Επαναλαμβάνουμε την αγγελία - αλληλεγγύης, με μια διευκρίνηση, αφού ευχαριστήσουμε όσους επικοινώνησαν μαζί μας γ' αυτό το θέμα. Κύρια μας ενδιαφέρει να υπάρξουν θέσεις εργασίας στην Αθήνα. 

Όταν ο Καπιταλισμός έχει δολοφονήσει εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη.

 Όταν η καπιταλιστική κρίση στην Ελλάδα έχει κατεδαφίσει κάθε κατάκτηση, που με αίμα και αγώνες κατέκτησαν οι εργαζόμενοι.

Οταν έχει οδηγήσει σε φτωχοποίηση τη συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, σε ανεργία εκατομμύρια εργαζόμενους και στην αυτοκτονία χιλιάδες απελπισμένους τότε η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη μας πρέπει να αποδεικνύεται και έμπρακτα.

Οι εκδίκηση των αριστερών νάνων

Κάνουν ό,τι γουστάρουν οι αλαζόνες της συριζαίικης εξουσίας. Δεν υπάρχει κόντρα από πουθενά. Μέχρι και οι δεξιοί δουλεύουν για την κυβέρνηση και για τους δανειστές. Το βράδυ ψηφίζουν ΟΧΙ στον προϋπολογισμό και την επόμενη ημέρα βγαίνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ και δηλώνουν ότι το κόμμα τους δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει. Τέτοια υποστήριξη στο έργο της κυβέρνησης δεν ματαξανάγινε. Αν δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις τι διάολο θέλεις μέσα στην Βουλή. Όποιο κόμμα γνωρίζει ότι τεχνικά δεν μπορεί να κυβερνήσει παραιτείται και τέλος. Συμμετέχεις στις εκλογές για να κυβερνήσεις, όχι για να μην μπορείς να κυβερνήσεις. 

Δ.Καζάκης - "ΑΠΟ ΤΟ '13 ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ"


Απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη εφ όλης της ύλης με τον Γ.Γ.του ΕΠΑΜ Δ.Καζάκη.
Γιατί ο αγώνας του λαού πρέπει να είναι Εθνικό απελευθερωτικός.
"Έχουμε τελειώσει απλά ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει".
"Μας έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα φύλαξης των συνόρων".
"Από το 13 χτυπάω το καμπανάκι ότι πάμε σε πόλεμο".

Διέγραψε την Εθνική Τράπεζα το NYSE κουκουλώθηκε η είδηση

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) διέγραψε από το ταμπλώ, απαγόρευσε τη διαπραγμάτευση, και ξεκίνησε διαδικασία για την εξαίρεση των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας , κοινών και προνομιούχων, από τους δείκτες της, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του, από τις 27 Νοεμβρίου, αλλά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης απέκρυψαν την είδηση. Είναι καταπληκτική η επιτυχία κουκουλώματος της είδησης από όλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, αν και όλοι οι δημοσιογράφοι το γνώριζαν αφού μεταδώθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ την είδηση δημοσίευσε ακαριαία και το Μπλούμπεργκ. 

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016: Φόροι, φόροι, φόροι


Αυξήσεις στους συντελεστές του φόρου εισοδήματος στους αγρότες, αύξηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, αύξηση του φόρου στα ασφάλιστρα και παράλληλα κατάργηση όλων των απαλλαγών στον ΕΝΦΙΑ- κατάργηση της επιστροφής φόρου στο πετρέλαιο για τους αγρότες, κατάργηση ως και της έκπτωσης στην εφάπαξ πληρωμή του φόρου εισοδήματος.

Παράλληλα τρέχουν νέες αυξήσεις και περικοπές με το ​νέο ​Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2016-2019 που θα κατατεθεί από την «κυβέρνηση της ελπίδας» τις ερχόμενες ημέρες στη Βου​λή.

 Η αστική αριστερά σε πέντε εικόνες

Παναγιώτης Μαυροειδής
Ας μιλήσουμε καλύτερα με εικόνες
Εικόνα πρώτη: Γιώργος Σταθάκης
Στο πολιτικό μενού των ημερών κορυφαία θέση καταλαμβάνει η πιπεράτη περί του υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Γ. Σταθάκη συζήτηση.
Κατά τα λεγόμενα του ιδίου, από την δήλωση περιουσιακής κατάστασης που κατέθεσε στην Βουλή το 2012 και αφορά το έτος 2011, ξεχάστηκαν να δηλωθούν …ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι βουλευτές της ΝΔ ορκίζονται ότι τα ξεχασμένα του τελικά ήταν περίπου 1.800.000 ευρώ, ενώ επικαλούνται πληροφορίες ότι επιπλέον δεν είχαν δηλωθεί από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετοχές σε 38 ακίνητα στα Χανιά.

Το tweet της Ραχήλ Μακρή στον Παπαδημούλη που έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο

"Βγήκε ο λαγός να μιλήσει για φασισμό. Μιλάνε για φασισμό αυτοί που απείχαν από το ψήφισμα του ΟΗΕ για τον φασισμό. Κοίτα τον ηγεμονίσκο που είναι κακέκτυπο του Στάλιν, του Μουσολίνι και του Φύρερ και άσε τα Τουιτάκια", έγραψε σχολιάζοντας το tweet του κ Παπαδημούλη η Ραχήλ Μακρή.
 

Αλέξη μπορούν οι απλοί πολίτες να ρυθμίσουν τα δάνειά τους όπως το Mega;

Δείτε πώς το «Megaλο» κανάλι που υποτίθεται ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τον Τσίπρα και τον Καμμένο, κατάφερε να αποφύγει την υπαγωγή του θαλασσοδανείου των 98 εκατομμυρίων ευρώ στις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα δάνεια» την ώρα που τα ξένα funds ετοιμάζονται να αρπάξουν τα σπίτια των βιοπαλαιστών για ένα κομμάτι ψωμί. Κατά τα λοιπά, ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα «τσακίσουν» στη νομιμότητα τους μεγαλοκαναλάρχες...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ"

Επειδή ο σύλλογος ιστορικής μνήμης 1945-1974 "Πέτρινα χρόνια,έχει πρωτίστως πάψει να με ειδοποιεί και να με ενημερώνει και αυτό συνέβη όλως τυχαίως μετά την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτομάτως την προσχώρηση μου στην Λαϊκή Ενότητα,

επειδή βλέπω εκ των υστέρων πρωτοβουλίες και ανακοινώσεις του συλλόγου,χωρίς να έχω ερωτηθεί και πολλές φορές χωρίς να έχει παρθεί ομόφωνη απόφαση (από κοινού κατάθεση στεφάνου στο Παράρτημα με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα αλλάζοντας την ημέρα, για να υπάρξει ταυτόχρονη κατάθεση),

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!Καταπληκτική υποδοχή από τους ναζί της Ουκρανίας, του αντιπροέδρου των ΗΠΑ John Baiden...


Γονατιστοί... λες και πάνε στην Παναγιά στην Τήνο!
 

Στην άκρη του γκρεμού

του Βασίλη Βιλιάρδου
Είναι αποδεδειγμένο πως η αιτία της κρίσης της Ευρωζώνης, είναι η Γερμανία και η πολιτική της ΕΚΤ – επίσης ότι, οι Έλληνες αποτελούν τη μεγάλη ντροπή, το όνειδος της Ευρώπης, αδιαφορώντας για την πατρίδα τους και τα παιδιά τους
Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει έναν αποφασισμένο λαό, αλλά όλοι μπορούν να ποδοπατήσουν έναν τρομοκρατημένο λαό – όπως είναι οι Έλληνες σήμερα”.
Η κατάρρευση της Ευρωζώνης ξεκίνησε αμέσως μετά τη δημιουργία της – από τη Γερμανία, η οποία ουσιαστικά εξαναγκάσθηκε να υιοθετήσει το ευρώ, ως αντάλλαγμα για την ένωση της (ανάλυση). Σε γενικές γραμμές, γεγονός που αποδεικνύεται από την πρόσφατη μελέτη ενός από τους έντιμους οικονομολόγους της (πηγή), η διαδικασία ήταν η εξής:

Η κληρονομιά των Ελλήνων

Toυ Δημήτρη Βάρου
Από τους προγόνους μας δεν κληρονομήσαμε μόνο αυτή την πανέμορφη χώρα που σήμερα την εκχωρούμε στους ξένους γοητευμένοι από τα λαμπυρίζοντα ευρώ που μας δείχνουν…

Δεν κληρονομήσαμε μόνο μια γλώσσα με αναρίθμητες αρετές, μητέρα ουσιαστικά όλων των σύγχρονων γλωσσών της δύσης, την οποία κακοποιούμε βάναυσα και συστηματικά με εντολές του υπουργείου «παιδείας»…

Δεν κληρονομήσαμε μόνο μια απέραντη ιστορία ηρωισμών που σήμερα συκοφαντούμε και αποδομούμε μετά μανίας ώστε να μας μείνουν στο τέλος οι φανταστικοί ήρωες της δύσης που συνήθως είναι μπάτσοι, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών που διαφημίζουν αυτοκίνητα και ρολόγια ή μπρατσάτοι εξολοθρευτές τρομοκρατών οι οποίοι απειλούν το ωραίο μας σύστημα…

Τράπεζες: Κακουργηματική απάτη σε βάρος του Δημοσίου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Tου Λεωνίδα Βατικιώτη
Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την ολοκλήρωση της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα οικονομικό έγκλημα που θα ενισχύει τις πιο ληστρικές μερίδες του κεφαλαίου, ενώ την ίδια στιγμή θα φορτώσει τα βάρη στους δανειολήπτες, στους τραπεζοϋπαλλήλους και τελικά σε ολόκληρη την κοινωνία, που θα δει την απώλεια της δυνατότητας εθνικοποίησης των τραπεζών να συμβαίνει ταυτόχρονα με τη μετατροπή των ελληνικών τραπεζών σε κέντρα άγριας κερδοσκοπίας…

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ''ΞΑΝΑΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ''!

... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ 
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ''ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ''

Η ψήφιση του προϋπολογισμού κάθε άλλο παρά απάλλαξε την κυβέρνηση από τους ιλίγγους που τη διατρέχουν.  
Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε, με την ομιλία του στον προϋπολογισμό, να κρύψει την εικόνα πανικού και φόβου που διακατέχει τον ίδιο, την κυβέρνηση και τους βουλευτές της, μπροστά στα μέτρα που πρέπει, στη βάση των μνημονιακών δεσμεύσεων του, να φέρει σε πέρας το αμέσως επόμενο διάστημα.  

Ξεκινούν οι κατασχέσεις των καταθέσεων για οφειλές στα Ασφαλιστικά Ταμεία

Από σημερα ξεκινάει η αποστολή των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων για δεκάδες χιλιάδες οφειλέτες, που έχουν οφειλές προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Η διαδικασία θα πραγματοποιείται από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), σε συνεργασία με τις τράπεζες, καθώς «ξεπαγώνει» η διαδικασία κατασχέσεων, που είχε διακοπεί από τον περασμένο Ιούλιο και μετά λόγω capital controls.