#navbar-iframe { display: none !important; }
Αγαπητοί αναγνώστες. Το blog δημοσιεύει άρθρα από διάφορες πήγες. Δεν φέρει καμιά ευθύνη για όσους τα υπογράφουν. Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο συμβάλουμε στον διάλογο που πρέπει να υπάρξει στους κόλπους της αριστεράς.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.... Και προσοχή, δεν αντέχουμε το ξύλο....!!!

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Όταν οι Γάλλοι σκότωναν Έλληνες για την Αφροδίτη της Μήλου – Πάνω από 200 έπεσαν νεκροί

Πολλοί από εμάς έχουμε επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, και έχουμε θαυμάσει τον τεράστιο καλλιτεχνικό πλούτο που φυλάσσεται σ΄αυτό το Μουσείο.

Ο επισκέπτης μένει έκθαμβος και άφωνος μπροστά σε έργα τέχνης που έχουν δημιουργήσει μεγάλοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπου η αρμονία, το αισθητικό κάλλος, και η τεχνική αρτιότητα αποτυπώνονται στο καμβά, στο μπρούντζο και στο μάρμαρο.

Ο αξεπέραστος Latuff... τα λέει όλα με το πενάκι του!

Θυμόμαστε!...

Του Γιώργου Αλεξάτου
Στους "ιστορικούς δεσμούς συνεργασίας" μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αναφέρθηκε ο Τσίπρας, υποδεχόμενος τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι.

Θυμόμαστε!

Τα λούκια του Σταθάκη

Του Γ. Γ.
Για στάκα ρε μόρτες γιατί ξηγηθήκατε διαγωγή κοσμία με την φτιάξη Σταθάκη. Χτύπησε μπιέλα μια φάση η γκλάβα του τύπου και ξέχασε κα σπικάρει ότι έχει στην δούλεψη του σχεδόν δυο μύρια και κάποιες δεκάδες ακίνητα. Σιγά το πράμα. Αμέσως να τον φάτε. Λομόγιο τον είπατε, φοροφυγά του σφυρίξατε και τα κουμπιά της Αλέξαινας.

Τζάμπα κόπος αλάνια. Δεν χαμπαριάζει από τέτοια η υπουργάρα μας. Εκτός από ξεχασιάρης είναι και στην νιρβάνα του μπακιροκοφτείου του. Ξέρετε τώρα. Αλισβερίσια με κάτι μαγαζιά με ταμπέλες JP MORGAN, BLACK ROCK και δεν συμμαζεύεται, που είναι φορτωμένα ντέρτια.

Ελλάδα γιοκΠέτρος Αργυρίου
Στην Ειδομένη μετά τους φράχτες που σήκωσαν τα Σκόπια η καταστολή αυξάνεται διαρκώς. Και η βία δεν προέρχεται μόνο από τη σκοπιανή αστυνομία. Χθες οι μετανάστες έθεσαν ουσιαστικά τους πρόσφυγες υπό ομηρία: Ή θα περάσουμε όλοι μαζί ή κανένας.
Η οραματική αντίληψη των πραγμάτων δίνει τη θέση της σε έναν απάνθρωπο ρεαλισμό.
 Ο Τσιπραστείος, ο πρωθυπουργός που έκανε όλα τα όχι του ναι σε όλα, υπό την ανεπίσημη απειλή από την πλευρά της ΕΕ για προσωρινή αποβολή της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν, επέτρεψε στη Frontex να αποκτήσει αυξημένες αρμοδιότητες στο μεταναστευτικό/προσφυγικό εντός της Ελλάδας.

Ευρώ και Συντάξεις Το αταίριαστο ζευγάρι

του Σπύρου Στάλια*
Και αφού η Κυβερνώσα Αριστερά έχυσε καυτά δάκρυα που είναι αναγκασμένη να περικόψει μισθούς και συντάξεις για να σώσει το ‘ασφα-λιστικό’, κατέληξε, μαζί με όλα τα κόμματα του ευρωτόξου, ότι το ασφαλιστικό θα λυθεί μέσω της ‘αναπτυξιακής λιτότητας’.

Τι εννοεί με αυτό τον όρο η χαμένη νεοσυντη-ρητική αριστερά και η υλοποίηση του όρου αυτού που οδηγεί πρακτικά;

Εννοεί, ότι η σημερινή ογκώδης ανεργία οφείλεται στους επιμένοντες υψηλούς μισθούς της εργασίας. Ναι είναι ακόμα υψηλοί.

Η αλληλεγγύη που ευαγγελίζεστε αποδεικνύεται φάρσα (video)